Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάθε άποψη είναι σεβαστή. Προσωπικά λοιπόν και για τις δίκες μου αρχές και ηθική πιστεύω ότι ο σκοπός εδώ μέσα σε αυτό το topic είναι να ποντάρουμε για να προσφέρουμε τη χαρά της προσφοράς στα αλλά μέλη της κοινότητας. Την χαρά ότι αγοράζεις με λιγότερα χρήματα κάτι που σου αρέσει και νιώθεις ευχάριστα γιατί είτε το πρότεινες εσύ σε καποιον ή συνέβη το αντίστροφο.. Όλο αυτό εξαφανίζεται και γίνεται χυδαίο (για μενα) αν κάποιοι δεν αγοράζουν γιατί χρειάζονται κατι προσωπικά αλλά γιατί θέλουν να βγάλουν κέρδος. Δεν το παίζω κήνσορας ούτε ηθικολόγος αλλά δεν γουστάρω αυτή την τακτική -στάση - αγοράζω προσφορά για να την πουλήσω και να βγάλω λεφτά. Το κατανοώ -το δέχομαι -αλλά δεν θα το κάνα εγώ και δεν μου αρέσει να πλασάρεται και σαν μαγκιά -εξυπνάδα.. με λίγα λογία ας κάνει ο καθένα ότι θέλει... αλλά ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό ...  (για τη δική μου ηθική σημειώνω) οπότε ο καθένας ας κάνει ότι γουστάρει. Εγώ που δεν γουστάρω δεν θα το κάνω ....Επίσης αν εδώ μέσα όλοι είχαμε σκοπό το κέρδος δεν θα μένε κάνεις να κερδίσει πρακτικά από την μειωμένη τιμή της εκάστοτε προσφοράς..

Για να ειμαι on topic τα ακουστικα ειναι πολυ καλά σε ακροαση (οχι για τους λατρεις του μπασου) αλλα με καθαρο ηχο και μεγαλη διαφορα απο ολα τα ακουστικα μεχρι 50 ευρώ που ξερω και εχω αλλαξει,  ωραια και η μαυρη θηκη τους και εχουν ελαχιστο βάρος- η εφαρμογη στο κεφαλη δεν ειναι τελεια αλλα συνηθιζεται. Οταν τα πηρα ειχε και καποια jbl sta 30 euro.

20304132_headphonejble30reda_medium.png

https://www.germanos.gr/product/headphone-jbl-e30/20304133/

Εχεις δίκιο έτσι όπως τα λές.Απλά εγώ τουλάχιστον δεν σκέφτηικα να τα πάρω για να βγάλω λεφτά.Αν ήταν έτσι θα είχα πάρει αρκετά κομμάτια.Τώρα από εκει και πέρα ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.Είμαι χρόνια σε αυτό το forum και έχω αγοράσει αρκετά πράγματα και ποτέ δεν αγόρασα κάτι για να το πουλήσω.Απλα οταν πουλάω κάτι το πουλάω αναλογα με την αξία του.Εχουμε βγει αρκετά off topic οπότε σταματάω εδώ.

Πλακα μ κανεις ετσι;

Εδω μεσα το παιζεται ηθικα ατομα και οτι τα θελετε να τα αγορασετε κτλπ και κανετε αγορα στις 1 και 1:01 εχετε βαλει αγγελια για πωληση με καπελο

Ελα να ειμαστε αληθινοι

Μην κρυβομαστε.

Και εγω προσωπικα οχι δεν θα το εκανα αυτο π ειπες,καθως αν με ηξερες λιγο μεσα απο το φορουμ θα ηξερες οτι εχω χαρισει πραγματα αξιας σε διαφορα τοπικ χωρις να δινω δεκαρα για το κερδος.

Δικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις,αλλα μην πουλατε και τρελα ;) μην την ψαχνεις ετσι γτ απο οπου και να το πιασεις εισαι λαθος,αν σου φαινοταν μικρα,επιστροφη στο καταστημα η πωληση ιδια η χαμηλοτερη τιμη... ;) :) :)

Και το σταματαω εδω γτ εκτος αυτου απαγορευεται να σχολιαζουνε αγγελιες αλλον.

Απλο!

Δεν πούλησα καμία τρέλα και ούτε με ενδιαφέρει αν με θεωρείς ηθΙκό η όχι.Γενικά όμως δεν νομίζεις ότι είσαι λίγο υπερβολικός?

Δημοσ.

Δηλαδή αν σου δόσω ενα s8 για 100 ευρό και εσύ για κάποιο λόγο δεν το θέλεις θα το πουλήσεις 100 ευρό?Έλα να μίλαμε έστω και λίγο ειλικρινά.1 τεμάχιο πήρα τα είδα ότι είναι μικρά αποφασισα να τα πουλήσω και τα έβαλα μια normal τιμή με βάση το skroutz.Δεν χρειάζεται τόσος πανικός.Στην τελική όλοι οι πωλειτές έδω μέσα περνουν πράγματα απο εξωτερικό (από xiaomi powerbank μέχρι και lenovo thinkpad) και τα πουλάνε σε διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές.

Αμέτρητα παιδιά εδώ μέσα έχουν δώσει κάτι που δεν τους κάνει στην τιμή που το πήραν.

Το να αγοράζεις κάτι και να το πουλάς με καπέλο είναι κάτι που δεν συνάδει με το νόημα και τον σκοπό του παρόντος φόρουμ.

Στην τελική αν θέλετε να κάνετε εμπόριο και να βγάζετε κέρδος, κάντε το νόμιμα με έναρξη επαγγέλματος και με τα απαραίτητα παραστατικά..

• Like 1
Δημοσ.

Αμέτρητα παιδιά εδώ μέσα έχουν δώσει κάτι που δεν τους κάνει στην τιμή που το πήραν.

Το να αγοράζεις κάτι και να το πουλάς με καπέλο είναι κάτι που δεν συνάδει με το νόημα και τον σκοπό του παρόντος φόρουμ.

Στην τελική αν θέλετε να κάνετε εμπόριο και να βγάζετε κέρδος, κάντε το νόμιμα με έναρξη επαγγέλματος και με τα απαραίτητα παραστατικά..

Ο καθένας το μακρυ του και το κοντό του.Επειδή θα πουλήσω κάτι ακουστικά να κάνω έναρξη επαγγέλματος.Εχω πουλήσει τίποτα άλλο και δεν το ξέρω?Εχετε παραα πολύ ελεύθερο χρόνο απ'ότι φαίνεται.

Δημοσ.

Πολύ αξία δίνουμε με την κουβέντα, σε μια πράξη που όποιος έχει ελάχιστη ηθική και σέβεται τους υπόλοιπους συμφορουμίτες, την κατακρίνει(το λέω ευγενικά). Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά τουλάχιστον μη βγαίνει στο καπάκι και υποστηρίζει για το πόσο σωστό είναι το να εκμεταλλεύεται συμφορουμίτες(και μη). Ας το κάνει τουλάχιστον διακριτικά, σαν τον άλλο που πήρε 7 στο σύνολο και το είπε κιόλας :P(και σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι, απλά δεν κοκορεύοντε, και ούτε θα δείτε αγγελίες τους στο insomnia).

Τελικά, μάλλον υπήρχε πολύ απόθεμα, αλλά το πρόλαβαν οι επαγγελματίες...

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ αξία δίνουμε με την κουβέντα, σε μια πράξη που όποιος έχει ελάχιστη ηθική και σέβεται τους υπόλοιπους συμφορουμίτες, την κατακρίνει(το λέω ευγενικά). Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά τουλάχιστον μη βγαίνει στο καπάκι και υποστηρίζει για το πόσο σωστό είναι το να εκμεταλλεύεται συμφορουμίτες(και μη). Ας το κάνει τουλάχιστον διακριτικά, σαν τον άλλο που πήρε 7 στο σύνολο και το είπε κιόλας :P(και σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι, απλά δεν κοκορεύοντε, και ούτε θα δείτε αγγελίες τους στο insomnia).

Τελικά, μάλλον υπήρχε πολύ απόθεμα, αλλά το πρόλαβαν οι επαγγελματίες...

Πολύ ηθική έχεις για άνθρωπος 45 χρονών που ως επί το πλείστον βγάζανε 30.000 και 40.000 τον χρόνο και δηλώνανε στην εφορία 300 ευρό.Εγώ σας πείραξα που πουλάω 1 τεμάχιο ακουστικά.Με συγκρίνεις δηλαδή με αυτού που παίρνουν 7 και 10 και τα πουλάνε.Αρκετά ασχολήθηκα δεν έχω να σας αποδείξω κάτι.Ο καθένας έχεις την γνώμη του.Σταματάω εδώ.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάτι να ακολουθήσεις.Η ερώτηση είναι απλή πόσο κάνει? 80.Πόσο το έβαλα 60.Το πόσο το πήρα δεν αφορά κανέναν.Και ξαναλέω αν έπερνα πολλά απλά για να βγάλω λεφτά να με κράζατε και δίκιο θα είχατε.Αν εσυ δηλαδή πάρεις κατι που κάνει 500 ,100 θα το πουλήσεις 100?Απλη λογική.Όπως και στο παραδειγμα που σας είναι απο πάνω z906 βλέπω μεταχειρισμένα 250.Εγώ τα πήρα 150.Πόσο πρέπει να τα βάλω με βάση αυτή την λογική?

Δεν αφηνεις τις θεωριες στην ακρη;

Υπαρχουν ατομα που χαριζουν προιοντα που δεν χρειαζονται και που τους κοστισαν πολυ παραπανω απο 20 ευρω (και με τρεχουσα αξια πολυ παραπανω απο 60 ευρω).

Βεβαια κανεις δεν σου ζητησε να τα χαρισεις. Αλλα το να στερεις απο αλλον κατι που μπορει να το χρειαζεται για να βγαλεις κερδος απεχει αρκετα απο την λογικη που ειχε π.χ. αυτος που σε ενημερωσε για την υπαρξη αυτης της προσφορας.

Παρεπιπτοντως για να ξερουμε και τι λεμε, η τιμη τους δεν ειναι 80 ευρω, οπως ισχυριζεσαι πανω στην ελπιδα σου να τα δωσεις 60 ευρω...Η αρχικη τιμη τους ανευ προσφορας ηταν 50 ευρω https://www.germanos.gr/product/headphones-akg-q460-quincy-jones/20272175/

YΓ. Και φυσικα δεν αξιζουν ουτε τα 50 ευρω. Ειναι ακουστικα κατηγοριας των 40 ευρω, σε περισσοτερα λεφτα εχει καλυτερες επιλογες.

ΥΓ2. Θα ηταν ενδιαφερουσα η αντιδραση του ανυποψιαστου υποψηφιου αγοραστη των ακουστικων σου, μολις δει την αποδειξη αγορας που αναγκαστικα θα του δωσεις για λογους εγγυησης. Κι ακομα μεγαλυτερο ενδιαφερον θα ειχε να δουμε και τη δικη σου αντιδραση , κατα ποσο δηλ θα του αρχισεις αυτες τις βαθυστοχαστες θεωριες οταν ο αλλος θα σου πει με μια λεξη (που δεν επιτρεπεται να αναφερθει εδω λογω κανονισμων) τι ειναι αυτο που κανεις.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν αφηνεις τις θεωριες απο τα lidl στην ακρη;

Υπαρχουν ατομα που χαριζουν προιοντα που δεν χρειαζονται και που τους κοστισαν πολυ παραπανω απο 20 ευρω (και με τρεχουσα αξια πολυ παραπανω απο 60 ευρω).

Βεβαια κανεις δεν σου ζητησε να τα χαρισεις. Αλλα το να στερεις απο αλλον κατι που μπορει να το χρειαζεται για να βγαλεις κερδος απεχει αρκετα απο την λογικη που ειχε π.χ. αυτος που σε ενημερωσε για την υπαρξη αυτης της προσφορας.

Τα χρειάζεται? Τι λες μωρέ και εσυ.Αν δεν έχει λεφτά κάποιος η περιμένει παρακολουθεί τις προσφορές να βγεί κάτι καλό και παιρνει αλλιώς υπάρχουν μια χαρά headset και με 10 ευρό.Τώρα τετοιο έχω.Δεν στέρησα τιποτα, πήρα ένα κομμάτι απο τα πολλά μου δώσανε και μάλιστα αργά σχετικά 8 το απόγευμα.Τώρα αν κάπόιοι δεν προλάβατε μην κλέγεστε.Συγνωμη είναι κανενας απο εδώ μέσα φιλος μου για να του χαρίσω κάτι αξιας?Πάτε καλα ρε σε τι κοσμο ζείτε?Φιλους δεν έχω να χαρίσω ότι δεν χρειάζομαι?Καλύτερα θεωρίες απο τα lidl παρα επαναστατης απο τα lidl...

Δημοσ.

Και ξαναλεω επειδη μπερδευεσαι μεσα στη γενικοτερη συγχυση σου. Κανεις δε σου ζητησε να τα χαρισεις. Επειδη ομως μας παρουσιαζεις το δικο σου σκεπτικο ως fact για να μας πεις οτι αυτο που κανεις ειναι αυτονοητο, λογικο και διολου κατακριτεο, καλα ειναι να εχεις υποψιν σου οτι υπαρχει και αλλου ειδους σκεπτικο, πχ αυτο που καποιοι χαριζουν κατι που δεν χρειαζονται. Δεν θα μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες επ'αυτου διοτι ξεκαθαρα θα πας να αρμεξεις κι απο αυτους για να μεταπωλησεις, αλλα οσο ξενο κι αν μοιαζει στην ηθικη σου, ναι υπαρχουν πολλοι τετοιοι που χαριζουν.

• Like 2
Δημοσ.

Και ξαναλεω επειδη μπερδευεσαι μεσα στη γενικοτερη συγχυση σου. Κανεις δε σου ζητησε να τα χαρισεις. Επειδη ομως μας παρουσιαζεις το δικο σου σκεπτικο ως fact για να μας πεις οτι αυτο που κανεις ειναι αυτονοητο, λογικο και διολου κατακριτεο, καλα ειναι να εχεις υποψιν σου οτι υπαρχει και αλλου ειδους σκεπτικο, πχ αυτο που καποιοι χαριζουν κατι που δεν χρειαζονται.

Εξ'αρχης πες οτι ψηθηκες να βγαλεις ευκολο και γρηγορο κερδος και οι σαλτσες περισσευουν.

Ναι χαρίζω κάτι που δεν χρειάζομαι όταν δεν έχει κάποια αξία για εμένα και για κάποιον άλλον μπορεί να είναι σημαντικό. Αν όμως έχει κάποια αξία το δίνω σε κάποιον φίλο.Απλά είναι τα πράγματα . Αν κάποιοι κάνατε φιλίες εδω μέσα δεκτό . Οχι δεν τα πήρα με σκεπτικό να τα πουλήσω . Αφού το πήρα απόφαση όμως θα τα πουλήσω όσο θέλω δεν θα σου δώσω αναφορά . Μπορείς να με κράζεις γιατί δεν πρόλαβες να πατήσεις το κουμπί " αποστολή παραγγελίας" όσο θέλεις...
Κάτι τελευταίο και ειλικρινά δεν θα ξανά απαντήσω σε σχόλια.Οταν έκανε το "λάθος" το public την προηγούμενη βδομάδα για τα λαπτοπ στα 389 απο 1200 τρέχατε όλοι σαν τα κοτόπουλα να παραγγείλετε 5-10 κομμάτια και μάλιστα απειλούσατε και με μηνύσεις σε περίπτωση που δεν τα πάρετε. Και λέω τώρα εγώ ένα υποθετικό σεναριο.Εστω οτι τα έπαιρνε κάποιος και τα πουλούσε 500 εκει θα μηλούσατε?Γιατί πολύ που δεν είχαν προλάβει έκλειναν ήδη παραγγελίες να τις πάρουν απο άλλα άτομα του forum 600.Εκεί ο τύπος που θα το πουλουσε διπλή τιμή δεν ήταν κακός.Προφανός γιατί αυτος που θα το έπαιρνε θα το πουλούσε 800 η γιατί θα έπαιρνε ενα πολύ καλο laptop τσαμπα.Σταματαω εδώ λοιπον βρείτε να ασχοληθείτε με τιποτα ποιο σημαντικό.
Δημοσ.

Ειρήνη Αμήν,αγαπητοί κύριοι και κυρίες.Θα κλειδώσει το παρόν θέμα και ίσως χάσουμε κάτι σημαντικό για τα ακουστικά αυτά,ως προς τη διαθεσιμότητα τους ή κάποιο πρόβλημα τους!

Δημοσ.

Παρέλαβα Και εγώ μόλις είναι αρκετά ποιοτικά ως προς τα μπάσα τους εκείνο που με ξενίζει λίγο είναι μία έλλειψη ως προς τις ψηλές συχνότητες σε σχέση με κάποια Sony in ear ( οχι earbuds)που έχω ..Παρατήρησε κανείς κάτι ανάλογο νιώθω ότι Χρειάζονται ένα μικρό Boost στα ψηλά

Δημοσ.

Να κάνει σωστή δουλειά ως πωλητής, να ενημερώσει σωστά

Το καλύτερο θα ήταν να απομακρυνθεί από την κοινότητα ή τουλάχιστον να αφαιρεθει η αγγελία του από εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε οποίος κρίνει ότι δεν του κάνει το χ προϊόν(χωρίς καν να το ανοίξει)η το επιστρέφει πίσω στο κατάστημα ή το δίνει σε άλλο μέλος στα χρήματα που το πήρε. Όλα οι άλλες ψευτο δικαιολογίες να είχαμε να λέγαμε πραγματικά.

Όσον αφορά το μέγεθος τους ακόμα και από την εικόνα στο site καταλαβαίνει κάποιος πόσο μεγάλα ειναι,σχεδόν ίδιου μεγέθους με τα φθηνότερα πχ sony.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...