Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καρφί που έχει το καλώδιο είναι στανταρ τριπλό. Θα χρειαστεί να βρεις αντάπτορα που θα το χωρίσει σε καρφί για ακουστικά

και σε καρφί  για μικρόφωνο. Αν βρεις τετοιο πιστεύω θα παίξει. Για δοκιμή μπορεις να βάλεις το καλώδιο απευθειας στην υποδοχή του μικροφώνου στο PC και να δείς αν σε ακούν όταν μιλάς

Δημοσ.

Με πήραν και εμενα σήμερα να παραλάβω.Μια ερώτηση σε υπολογιστή παίζει το mic η μόνο τα ακουστικά?

Και τι σε πειραζει αν παιζει ή οχι? 

Ασε αυτον που θα τα αγορασει απο σενα 60€ να την βρει την ακρη...

• Like 2
Δημοσ.

Εμφανίστηκαν στα 60 στις αγγελίες, από παιδί που παρέλαβε σήμερα! :-(

...κι είχε και απορία σχετικά με τη λειτουργία σε προηγούμενο ποστ. Προφανώς για να καθορίσει την τιμή :P

Τριπλάσιο κέρδος χωρίς κόπο...λάθος επάγγελμα κάνω μάλλον, αναγνώστης-μεταπωλητής στο insomnia έπρεπε να γίνω, αν δεν είχα βέβαια κάποια "οπισθοδρομικά" ηθικά κολλήματα

Δημοσ.

Δεν σε αφορά νομίζω αυτό.Δεν είχα σκοπό να τα πουλήσω αλλά είναι πολύ μικρά.Μήπως περίμενες να τα βάλω 20 οταν στο skroutz έχουν ενα 80ρι?Επίσης δεν μπορεις να με κρίνεις ενώ υπάρχουν άτομα που  αγοράζουν κάθε φορά 10 και 11 κομμάτια για να έχουν να πουλάνε.Δεν είναι ότι πήρα όλα τις προσφοράς και δεν έμειναν για άλλους αγοραστές.

...κι είχε και απορία σχετικά με τη λειτουργία σε προηγούμενο ποστ. Προφανώς για να καθορίσει την τιμή :P

Τριπλάσιο κέρδος χωρίς κόπο...λάθος επάγγελμα κάνω μάλλον, αναγνώστης-μεταπωλητής στο insomnia έπρεπε να γίνω, αν δεν είχα βέβαια κάποια "οπισθοδρομικά" ηθικά κολλήματα

Οταν πουλάς κάτι το πουλάς με βάση την πραγματική του αξία όχι με βάση την αξία αγοράς.Για παράδειγμα πριν κανένα εξάμηνο πήρα τα logitech z906 155 euro απο mediamarkt(αξιας 320).Δηλαδή τώρα αν τα πουλήσω κάποια στιγμή να τα δώσω 100?

Σοβαρευτείτε λίγο και μην κράζετε χωρίς λόγο

Δημοσ.

Να κάνει σωστή δουλειά ως πωλητής, να ενημερώσει σωστά

Δημοσ.

Μπράβο τότε φίλε, πολύ καλά έκανες και κακώς δεν ακολουθούμε όλοι το παράδειγμα σου...

Δεν υπάρχει κάτι να ακολουθήσεις.Η ερώτηση είναι απλή πόσο κάνει? 80.Πόσο το έβαλα 60.Το πόσο το πήρα δεν αφορά κανέναν.Και ξαναλέω αν έπερνα πολλά απλά για να βγάλω λεφτά να με κράζατε και δίκιο θα είχατε.Αν εσυ δηλαδή πάρεις κατι που κάνει 500 ,100 θα το πουλήσεις 100?Απλη λογική.Όπως και στο παραδειγμα που σας είναι απο πάνω z906 βλέπω μεταχειρισμένα 250.Εγώ τα πήρα 150.Πόσο πρέπει να τα βάλω με βάση αυτή την λογική?

Δημοσ.

Αν ειχα βαλει αυτα που εχω παρει σε προσφορα απο εδω μεσα με καπελο να τα πουλησω τωρα θα ειχα κοτερο και ferrari.

Παντως ας κανει ο καθενας οτι θελει.

Δημοσ.

κάθε άποψη είναι σεβαστή. Προσωπικά λοιπόν και για τις δίκες μου αρχές και ηθική πιστεύω ότι ο σκοπός εδώ μέσα σε αυτό το topic είναι να ποντάρουμε για να προσφέρουμε τη χαρά της προσφοράς στα αλλά μέλη της κοινότητας. Την χαρά ότι αγοράζεις με λιγότερα χρήματα κάτι που σου αρέσει και νιώθεις ευχάριστα γιατί είτε το πρότεινες εσύ σε καποιον ή συνέβη το αντίστροφο.. Όλο αυτό εξαφανίζεται και γίνεται χυδαίο (για μενα) αν κάποιοι δεν αγοράζουν γιατί χρειάζονται κατι προσωπικά αλλά γιατί θέλουν να βγάλουν κέρδος. Δεν το παίζω κήνσορας ούτε ηθικολόγος αλλά δεν γουστάρω αυτή την τακτική -στάση - αγοράζω προσφορά για να την πουλήσω και να βγάλω λεφτά. Το κατανοώ -το δέχομαι -αλλά δεν θα το κάνα εγώ και δεν μου αρέσει να πλασάρεται και σαν μαγκιά -εξυπνάδα.. με λίγα λογία ας κάνει ο καθένα ότι θέλει... αλλά ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό ...  (για τη δική μου ηθική σημειώνω) οπότε ο καθένας ας κάνει ότι γουστάρει. Εγώ που δεν γουστάρω δεν θα το κάνω ....Επίσης αν εδώ μέσα όλοι είχαμε σκοπό το κέρδος δεν θα μένε κάνεις να κερδίσει πρακτικά από την μειωμένη τιμή της εκάστοτε προσφοράς..

Για να ειμαι on topic τα ακουστικα ειναι πολυ καλά σε ακροαση (οχι για τους λατρεις του μπασου) αλλα με καθαρο ηχο και μεγαλη διαφορα απο ολα τα ακουστικα μεχρι 50 ευρώ που ξερω και εχω αλλαξει,  ωραια και η μαυρη θηκη τους και εχουν ελαχιστο βάρος- η εφαρμογη στο κεφαλη δεν ειναι τελεια αλλα συνιθιζεται. Οταν τα πηρα ειχει και καποια jbl sta 30 euro.

20304132_headphonejble30reda_medium.png

https://www.germanos.gr/product/headphone-jbl-e30/20304133/

• Like 2
Δημοσ.

Αν ειχα βαλει αυτα που εχω παρει σε προσφορα απο εδω μεσα με καπελο να τα πουλησω τωρα θα ειχα κοτερο και ferrari.

Παντως ας κανει ο καθενας οτι θελει.

Δηλαδή αν σου δόσω ενα s8 για 100 ευρό και εσύ για κάποιο λόγο δεν το θέλεις θα το πουλήσεις 100 ευρό?Έλα να μίλαμε έστω και λίγο ειλικρινά.1 τεμάχιο πήρα τα είδα ότι είναι μικρά αποφασισα να τα πουλήσω και τα έβαλα μια normal τιμή με βάση το skroutz.Δεν χρειάζεται τόσος πανικός.Στην τελική όλοι οι πωλειτές έδω μέσα περνουν πράγματα απο εξωτερικό (από xiaomi powerbank μέχρι και lenovo thinkpad) και τα πουλάνε σε διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές.

Δημοσ.

κάθε άποψη είναι σεβαστή. Προσωπικά λοιπόν και για τις δίκες μου αρχές και ηθική πιστεύω ότι ο σκοπός εδώ μέσα σε αυτό το topic είναι να ποντάρουμε για να προσφέρουμε τη χαρά της προσφοράς στα αλλά μέλη της κοινότητας. Την χαρά ότι αγοράζεις με λιγότερα χρήματα κάτι που σου αρέσει και νιώθεις ευχάριστα γιατί είτε το πρότεινες εσύ σε καποιον ή συνέβη το αντίστροφο.. Όλο αυτό εξαφανίζεται και γίνεται χυδαίο (για μενα) αν κάποιοι δεν αγοράζουν γιατί χρειάζονται κατι προσωπικά αλλά γιατί θέλουν να βγάλουν κέρδος. Δεν το παίζω κήνσορας ούτε ηθικολόγος αλλά δεν γουστάρω αυτή την τακτική -στάση - αγοράζω προσφορά για να την πουλήσω και να βγάλω λεφτά. Το κατανοώ -το δέχομαι -αλλά δεν θα το κάνα εγώ και δεν μου αρέσει να πλασάρεται και σαν μαγκιά -εξυπνάδα.. με λίγα λογία ας κάνει ο καθένα ότι θέλει... αλλά ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό ...  (για τη δική μου ηθική σημειώνω) οπότε ο καθένας ας κάνει ότι γουστάρει. Εγώ που δεν γουστάρω δεν θα το κάνω ....Επίσης αν εδώ μέσα όλοι είχαμε σκοπό το κέρδος δεν θα μένε κάνεις να κερδίσει πρακτικά από την μειωμένη τιμή της εκάστοτε προσφοράς..

Για να ειμαι on topic τα ακουστικα ειναι πολυ καλά σε ακροαση (οχι για τους λατρεις του μπασου) αλλα με καθαρο ηχο και μεγαλη διαφορα απο ολα τα ακουστικα μεχρι 50 ευρώ που ξερω και εχω αλλαξει,  ωραια και η μαυρη θηκη τους και εχουν ελαχιστο βάρος- η εφαρμογη στο κεφαλη δεν ειναι τελεια αλλα συνηθιζεται. Οταν τα πηρα ειχε και καποια jbl sta 30 euro.

20304132_headphonejble30reda_medium.png

https://www.germanos.gr/product/headphone-jbl-e30/20304133/

Δημοσ.

Ρε αδερφέ όπως λές τα δίνεις γιατί είναι πολύ μικρά και δεν είχες σκοπό την πώληση,άρα το πρώτο που έπρεπε να κάνεις είναι να τα επιστρέψεις στο μαγαζί να πάρεις τα χρήματα σου πίσω και να μπορέσει έτσι και όποιος τα θέλει να αγοράσει. Αφού πήγες σε πώληση και μάλιστα με καπέλο έχεις σκοπό το κέρδος όχι την αποφυγή ζημίας σου

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή αν σου δόσω ενα s8 για 100 ευρό και εσύ για κάποιο λόγο δεν το θέλεις θα το πουλήσεις 100 ευρό?Έλα να μίλαμε έστω και λίγο ειλικρινά.1 τεμάχιο πήρα τα είδα ότι είναι μικρά αποφασισα να τα πουλήσω και τα έβαλα μια normal τιμή με βάση το skroutz.Δεν χρειάζεται τόσος πανικός.Στην τελική όλοι οι πωλειτές έδω μέσα περνουν πράγματα απο εξωτερικό (από xiaomi powerbank μέχρι και lenovo thinkpad) και τα πουλάνε σε διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές.

Πλακα μ κανεις ετσι;

Εδω μεσα το παιζεται ηθικα ατομα και οτι τα θελετε να τα αγορασετε κτλπ και κανετε αγορα στις 1 και 1:01 εχετε βαλει αγγελια για πωληση με καπελο

Ελα να ειμαστε αληθινοι

Μην κρυβομαστε.

Και εγω προσωπικα οχι δεν θα το εκανα αυτο π ειπες,καθως αν με ηξερες λιγο μεσα απο το φορουμ θα ηξερες οτι εχω χαρισει πραγματα αξιας σε διαφορα τοπικ χωρις να δινω δεκαρα για το κερδος.

Δικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις,αλλα μην πουλατε και τρελα ;) μην την ψαχνεις ετσι γτ απο οπου και να το πιασεις εισαι λαθος,αν σου φαινοταν μικρα,επιστροφη στο καταστημα η πωληση ιδια η χαμηλοτερη τιμη... ;) :) :)

Και το σταματαω εδω γτ εκτος αυτου απαγορευεται να σχολιαζουνε αγγελιες αλλον.

Απλο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...