stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Και ετσι,χωρις κανενα μαιλ,κανενα τηλεφωνο καμια ειδοποιηση γενικα σημερα πριν 5 λεπτα μου τα εφερε ο κουριερ. Τι να πεις... (Τιμη επανω εγραφε 99€) Σφραγισμενα κανονικα μ ηρθαν. Ευχαριστω ts 6
hara75gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλές ακροάσεις.Αν βρεις και κανά καλώδιο πιο μακρύ από το 1μ που έχει, σε καλή ποιότητα και πιο φθηνό από το κόστος των ακουστικών, πες 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Και ετσι,χωρις κανενα μαιλ,κανενα τηλεφωνο καμια ειδοποιηση γενικα σημερα πριν 5 λεπτα μου τα εφερε ο κουριερ. Μπραβο!!; Σφαιρα η κοσμοτε! Θα την εχω υποψιν μου αλλη φορα! Με τι ειχες πληρωσει Στελιο; Καρτα ονλαιν; Καλες ακροασεις και με γεια και απο μενα! 2
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μπραβο!!; Σφαιρα η κοσμοτε! Θα την εχω υποψιν μου αλλη φορα! Με τι ειχες πληρωσει Στελιο; Καρτα ονλαιν; Καλες ακροασεις και με γεια και απο μενα! Ειχα βαλει αντικαταβολη,μου τα εφερε και τα πληρωσα επιτοπου (σχεδον ποτε δεν πληρωνω απο πριν με καρτα γ να μην εχω τρεξιματα και μανουρες με το καταστημα σε περιπτωση που δεν μου στειλουν) Οντως ταχυτατη,εχθες εγινε η παραγγελια σημερα ηρθαν,απλα αυτο που μου χτυπησε ασχημα, ηταν οτι χωρις καμια μα καμια ειδοποιηση εστω ενα τηλεφωνο ενα μαιλ κατι,ηρθε και μου χτυπησε οτι τα φεραμε. Τεσπα,ολα καλα παντως Τα ακουστικα ακρως ποιοτικα,με αναδιπλουμενο σχεδιασμο (παρα πολυ βολικο) και μαζι αρκετα βισματα για συνδεση παντου Αξιζαν τα 20€ μεχρι το τελευταιο cent. 2
George! Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ήταν τόσο γρήγορoi που δεν πρόλαβε να έρθει η ειδοποίηση! Μπορεί να σου έρθει αργότερα! 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ειχα βαλει αντικαταβολη,μου τα εφερε και τα πληρωσα επιτοπου (σχεδον ποτε δεν πληρωνω απο πριν με καρτα γ να μην εχω τρεξιματα και μανουρες με το καταστημα σε περιπτωση που δεν μου στειλουν) και εγω αυτο κανω παντα, απλα ρωτησα για να δω μηπως εδωσαν προτεραιοτητα λογω ηδη πληρωμενης παραγγελιας με καρτα Οντως ταχυτατη,εχθες εγινε η παραγγελια σημερα ηρθαν,απλα αυτο που μου χτυπησε ασχημα, ηταν οτι χωρις καμια μα καμια ειδοποιηση εστω ενα τηλεφωνο ενα μαιλ κατι,ηρθε και μου χτυπησε οτι τα φεραμε. Σιγουρα ασχημο αυτο, αλλα για σκεψου πχ να μην παραλαβει ο TS απο Γερμανο; (το απευχομαι) Εκει εστιαζω στο περι ταχυτητας. Οι απαντησεις με κοκκινο στο quote. 1
hara75gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Οντως ταχυτατη,εχθες εγινε η παραγγελια σημερα ηρθαν,απλα αυτο που μου χτυπησε ασχημα, ηταν οτι χωρις καμια μα καμια ειδοποιηση εστω ενα τηλεφωνο ενα μαιλ κατι,ηρθε και μου χτυπησε οτι τα φεραμε. ε καλά, σε αυτό φταίει ο courrier και ο "υπερβάλων ζήλος" του Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση το δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτου ποσού, που από μόνο του είναι κάτι πολύ θετικό για μικρές παραγγελίες, ακόμα κι αν έχουν μικρή διαφορά από τους υπόλοιπους.Γλυτώνεις πολλά(χρόνο, βενζίνες, ταλαιπωρία, κ.α.)... 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Τα γνωστα μεγαλα κουριερ δεν με εχουν παρει ΠΟΤΕ τηλεφωνο πριν την παραδοση. (ουτε μετα βεβαια ) H ειδοποιηση που λεει ο Στελιος και εχει δικιο, θα επρεπε να γινει απο την κοσμοτε, "η παραγγελιας σας ειναι προς παραδοση +με αριθμο φορτωτικης ταδε". 2
Kirito Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 αξιζει η μεταβαση απο logitech g430 σε αυτα του τιτλου? 1
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 ε καλά, σε αυτό φταίει ο courrier και ο "υπερβάλων ζήλος" του Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση το δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτου ποσού, που από μόνο του είναι κάτι πολύ θετικό για μικρές παραγγελίες, ακόμα κι αν έχουν μικρή διαφορά από τους υπόλοιπους.Γλυτώνεις πολλά(χρόνο, βενζίνες, ταλαιπωρία, κ.α.)...Οντως αυτο με τα δωρεαν μεταφορικα δεν το γνωριζα,εχθες που εριχνα παραγγελια χωρις να εχω account προχωραγα κανονικα με τα στοιχεια μου και ηξερα οτι εχει 20€ Περιμενα μεχρι τελους να δω ποσα ειναι τα μεταφορικα και ειδα με εκπληξη οτι ειναι δωρεαν μεταφορικα.παρα πολυ καλη η κινηση τους να ειναι free shipping. Τα γνωστα μεγαλα κουριερ δεν με εχουν παρει ΠΟΤΕ τηλεφωνο πριν την παραδοση. (ουτε μετα βεβαια ) H ειδοποιηση που λεει ο Στελιος και εχει δικιο, θα επρεπε να γινει απο την κοσμοτε, "η παραγγελιας σας ειναι προς παραδοση +με αριθμο φορτωτικης ταδε". Ακριβως αυτο Τουλαχιστον ενα μαιλ οτι η παραγγελια με αριθμο ταδε ειναι προς παραδοση,να περιμενω εστω η να αφησω καποιον σπιτι να τα λαβει. Βασικα ηρθαν τοσο αξαφνα και συντομα που επειδη περιμενω κ αλλες παραγγελιες του λεω του κουριερ τι ποσο ειναι; μου λεει τι και πως,και του λεω δεν μ ηρθε καμια ειδοποιηση. Δεν φταιω εγω μ ειπε. Κανονικα ποιανου ειναι αρμοδιοτητα να ενημερωνει για τις παραγγελιες που πανε προς παραδοση; ο ιδιος ο κουριερ η το μαγαζι-αποθηκη που φευγουν οι παραγγελιες; 1
anonik Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Και ετσι,χωρις κανενα μαιλ,κανενα τηλεφωνο καμια ειδοποιηση γενικα σημερα πριν 5 λεπτα μου τα εφερε ο κουριερ. Μεγειά Ποια εταιρεία κουριερ στα έφερε?
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μεγειά Ποια εταιρεία κουριερ στα έφερε? Ελτα κουριερ 2
Salvation81 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Οντως αυτο με τα δωρεαν μεταφορικα δεν το γνωριζα,εχθες που εριχνα παραγγελια χωρις να εχω account προχωραγα κανονικα με τα στοιχεια μου και ηξερα οτι εχει 20€ Περιμενα μεχρι τελους να δω ποσα ειναι τα μεταφορικα και ειδα με εκπληξη οτι ειναι δωρεαν μεταφορικα.παρα πολυ καλη η κινηση τους να ειναι free shipping. Ακριβως αυτο Τουλαχιστον ενα μαιλ οτι η παραγγελια με αριθμο ταδε ειναι προς παραδοση,να περιμενω εστω η να αφησω καποιον σπιτι να τα λαβει. Βασικα ηρθαν τοσο αξαφνα και συντομα που επειδη περιμενω κ αλλες παραγγελιες του λεω του κουριερ τι ποσο ειναι; μου λεει τι και πως,και του λεω δεν μ ηρθε καμια ειδοποιηση. Δεν φταιω εγω μ ειπε. Κανονικα ποιανου ειναι αρμοδιοτητα να ενημερωνει για τις παραγγελιες που πανε προς παραδοση; ο ιδιος ο κουριερ η το μαγαζι-αποθηκη που φευγουν οι παραγγελιες; Η DHL σαν κουριερ παντως εχει τετοιο συστημα (μηνυμα στο κινητο την ημερα που παραλαμβανουν το δεμα με το ποτε θα παραδοθει ωστε αν αδυνατεις αλλαζεις μερα παραδοσης), το θεμα ειναι πως πρεπει να το εχει ενεργοποιημενο ο αποστολεας και οι περισσοτεροι δεν. 1
hara75gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Πάντως σε όσους πέρασε κανονικά η παραγγελία από CΟΤΕ θα παραλάβουν όλοι.Μόλις πήρα τηλέφωνο και με επιβεβαίωσε ότι αφού περάστηκε η παραγγελία, θα παραλάβω.Μάλιστα μου έδωσε και tracking από ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ για να με καθησυχάσει... ps:Τώρα, γιατί έπρεπε να πάρω τηλέφωνο για να μου πει, αυτά που έπρεπε να γίνουν αυτοματοποιημένα μετά την παραγγελία, είναι άλλο θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα