Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις τα παράγγειλα από cosmote και μου ήρθε και mail επιβεβαίωσης.

Edit:

Τα βγάζουν ένα-ένα στη φόρα φαίνεται γιατί μόλις ξαναμπήκα γράφει προσωρινά μη διαθέσιμο ή θα φάμε άκυρο όλοι.

Δημοσ.

Βασικα και γω τα πέτυχα για λίγο διαθέσιμα πριν καμία ωρίτσα κοσμοτε και τα αγόρασα μέσω καρτας

Δημοσ.

Πως γινεται AKG / JBL και 20 ευρο δεν εχω καταλαβει

Στοκ που εχει μεινει τουλαχιστον 3 χρονια στα καταστηματα και αποφασισαν να το "πεταξουν".

Γινονται συχνα αυτα, τις προαλες ενας φιλος πηρε ενα SONY MP3/4 Player στα 20ε οταν στο Σκρουτζ ειχε μεινει τιμη απο το 11' που εκανε 80ε.

Μην δινετε λοιπον πολυ βαση σε τι τιμες βρισκετε προιοντα που βγηκαν πριν 7 χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

Στοκ που εχει μεινει τουλαχιστον 3 χρονια στα καταστηματα και αποφασισαν να το "πεταξουν".

Γινονται συχνα αυτα, τις προαλες ενας φιλος πηρε ενα SONY MP3/4 Player στα 20ε οταν στο Σκρουτζ ειχε μεινει τιμη απο το 11' που εκανε 80ε.

Μην δινετε λοιπον πολυ βαση σε τι τιμες βρισκετε προιοντα που βγηκαν πριν 7 χρονια.

Οτι έχει να κανει με ηχεια-ακουστικα συνηθως δεν χάνουν την αξία τους

• Like 2
Δημοσ.

Οτι έχει να κανει με ηχεια-ακουστικα συνηθως δεν χάνουν την αξία τους

Οταν μιλαμε για εταιρειες σαν AKG / JBL (δλδ Harman Kardon) που βγαζουν αρκετα μοντελα καθε χρονο φυσικα και χανουν. Και δεν μιλαμε για ακουστικα των 700ε.

Δημοσ.

Οταν μιλαμε για εταιρειες σαν AKG / JBL (δλδ Harman Kardon) που βγαζουν αρκετα μοντελα καθε χρονο φυσικα και χανουν. Και δεν μιλαμε για ακουστικα των 700ε.

Αρχική τιμή γύρο στα 120 δεν είχαν όμως? Μπορούν να συγκριθούν με ακουστικά τον 20?

Δημοσ.

Αρχική τιμή γύρο στα 120 δεν είχαν όμως? Μπορούν να συγκριθούν με ακουστικά τον 20?

Αυτες οι μαρκες πουλανε και "ονομα" οποτε την τιμη μην την κοιτας και τοσο. Θεωρω πως για 20ε ειναι οκ, απλα δεν θεωρω πως αξιζαν 70/80ε η 120ε οπως ειπες αυτο ειναι ολο.

Δημοσ.

Παράγγειλα 4 απο Γερμανό και 3 απο Cosmote. Ευχαριστώ τον TS

Αν δεν τα θέλεις όλα εδώ είμαι για ένα τεμάχιο.

Δημοσ.

Αν δεν τα θέλεις όλα εδώ είμαι για ένα τεμάχιο.

Κάτι μου λέει, ότι θα βρεις μπόλικα από βδομάδα στις αγγελίες...
Δημοσ.

Κάτι μου λέει, ότι θα βρεις μπόλικα από βδομάδα στις αγγελίες...

Αυτό είναι σίγουρο...όπως με το 950xl που κάνεις δεν έβρισκε αλλά οι αγγελίες έχουν γεμίσει με σφραγισμένα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...