Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Χαμηλη διαθεσιμοτητα.

ΠΑρηγγειλα ενα τεμαχιο . Ας μας πουν οι ειδικοι αν λεει κατι.....

Μπραβο ορατιε

Εριξα παραγγελια :)

Τέλος και απο cosmote WTF!!! 

Απο το ιδιο στοκ του μαλλον ενος τεμαχιου νομιζω οτι ειναι και οι δυο: το λινκ της κοσμοτε εχει τον κωδικο προιοντος και τον συνδεσμο στην ουσια του Γερμανου οπως μπορειτε να δειτε. Να δουμε αν θα παραλαβει και ο ts και ο stelios ή ενας μονο απο τους δυο. Μακαρι να ηταν παραπανω κομματια και παραλαβουν και οι δυο!

• Like 1
  • Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο το ιδιο στοκ του μαλλον ενος τεμαχιου νομιζω οτι ειναι και οι δυο: το λινκ της κοσμοτε εχει τον κωδικο προιοντος και τον συνδεσμο στην ουσια του Γερμανου οπως μπορειτε να δειτε. Να δουμε αν θα παραλαβει και ο ts και ο stelios ή ενας μονο απο τους δυο. Μακαρι να ηταν παραπανω κομματια και παραλαβουν και οι δυο!

Αξιζει να σημειωθει παντως οτι τα ακουστικα της JBL που προτεινα φαινονται διαθεσιμα στην cosmote ενω στο γερμανο οχι.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μα αυτο λεω, αυτο εγινε και στο akg. Oτι καθυστερει να φανει η μη διαθεσιμοτητα λιγο στην κοσμοτε. Σε λιγο θα φανει και εκει νομιζω ως μη διαθεσιμο. Μακαρι να κανω λαθος και να μην ειναι κοινη η "αποθηκη", και να εχει δικο του αποθεμα ο καθενας παντως.

Δημοσ.

μόλις έριξα παραγγελία για τα akg του τίτλου. Ξανα-δοκιμάστε οι υπόλοιποι:)

Edit: ξέχασα να το πω, σε Cosmote

Δημοσ.

μόλις έριξα παραγγελία για τα akg του τίτλου. Ξανα-δοκιμάστε οι υπόλοιποι:)

Edit: ξέχασα να το πω, σε Cosmote

Σ ειχε βγαλει διαθεσιμοτητα;;;

Δημοσ.

Σ ειχε βγαλει διαθεσιμοτητα;;;

Ναι, βρε ήρθε και μέιλ επιβεβαίωσης. Γιατί, πάλι τελείωσε?

Και απαντώ, πάλι τελείωσε. Να δω τι θα πάρουμε και αν είναι σφραγισμένο...

Πάντως σε αυτή την τιμή είναι σούπερ ακουστικά

Δημοσ.

Επαληθευω ότι ήταν ξανά διαθέσιμο πριν λίγο. Πήρα και εγώ 1. Ευχαριστώ TS.

Επιβεβαιώνω οτι είχε ξαναβγεί σε cosmote προλαβα και πήρα 1. Επιβεβαίωση παραγγελίας σε mail.

Αναμονή παραλαβής... Ευχαριστώ TS και Ορατιο για τις πληροφορίες. Και ότι έψαχνα για ένα καλό

on ear σε Κωτσόβολο...

Δημοσ.

πολύ καλό. να τα χαρείτε όσοι τα παραλάβετε ! 
τα χα δοκιμάσει πριν κάνα 5άρι+ χρόνια που ήμουν στη γύρα για ακουστικά σε mediamarkt στο εξωτερικό. ήταν πολύ ακριβά για το budget μου και κατέληξα αλλού. όμως μου είχαν αρέσει από αυτό το λίγο που τα άκουσα. 
πολύ κοντά στα κ450 πάλι της akg αλλά λόγο του quincy jones branding ακριβότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...