hara75gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Καλά ρε vairass, λίγα ποστ πριν δεν έλεγες ότι "ήταν σε μια πλαστική θήκη και λείπει η δερμάτινη θήκη που είδα στο youtube"? Και σου απάντησα με λινκ ότι "πλαστική"πρέπει να είναι? Τι έγινε τώρα, ούτε αυτή υπάρχει? Αποφάσισε, είχε ή δεν είχε, έστω πλαστική θήκη(που έτσι πρέπει να είναι)? Αλλιώς πήγαινε τα πίσω και πες τους ότι έλειπε από μέσα η θήκη! Πάντως στο ξαναλέω, στο λινκ που σου έδωσα, η jbl λέει ότι περιέχει ΠΛΑΣΤΙΚΗ θήκη, άσχετα με τα unboxing του YouTube... 1
vairass Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Καλά ρε vairass, λίγα ποστ πριν δεν έλεγες ότι "ήταν σε μια πλαστική θήκη και λείπει η δερμάτινη θήκη που είδα στο youtube"? Και σου απάντησα με λινκ ότι "πλαστική"πρέπει να είναι? Τι έγινε τώρα, ούτε αυτή υπάρχει? Αποφάσισε, είχε ή δεν είχε, έστω πλαστική θήκη(που έτσι πρέπει να είναι)? Αλλιώς πήγαινε τα πίσω και πες τους ότι έλειπε από μέσα η θήκη! Πάντως στο ξαναλέω, στο λινκ που σου έδωσα, η jbl λέει ότι περιέχει ΠΛΑΣΤΙΚΗ θήκη, άσχετα με τα unboxing του YouTube...Λοιπόν... Πόντιοι μάλλον Δερμάτινη θήκη στο youtube δείχνει!!. Τι να την κάνω μια απλή πλαστική θήκη που ήταν μέσα για την ασφάλεια τους; Ρε συ οντως Συνελθε Σαλονίκη μένεις κ εσύ; χάχα... Γιατί είναι άσχετο το τι δείχνει στο youtube; για πείτε; θήκη είναι μια πορτοκαλί που ήταν μέσα, κλαιν μαιν πουτς. Εδώ μιλάμε οι άλλοι στο εξωτερικό λογικά δίνουν θήκη όμορφη. Δεν δίνει κανένας χύμα ακουστικά κάπου μέσα πρέπει να είναι
alexx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Έχει κανονικη θήκη με φερμουάρ. Τα πήρα από κοσμοτε.
vairass Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Έχει κανονικη θήκη με φερμουάρ. Τα πήρα από κοσμοτε. Άρα εμένα στον Γερμανο με έφαγαν
vairass Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Το κουτί ήταν σφραγισμένο; Μια πλαστική θήκη ήταν δεν είχε κουτί κουτί, μια θήκη διαφανή με πορτοκαλί πάτο.
alexx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εμένα είχε κανονική συσκευασία σφραγισμένη σε 4 σημεία!
vairass Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εμένα είχε κανονική συσκευασία σφραγισμένη σε 4 σημεία! Πορτοκαλί συσκευασία;
Kenichi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Πορτοκαλί συσκευασία; αγορασμενα απο γερμανο εμενα ηταν σε αυτη ακριβως την συσκεαυσια και μεσα το καλωδιο ηταν μεσα σε ενα μαυρο πουγκι-θηκη https://www.google.gr/search?q=jbl+e10&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU-u23z53VAhXJOxQKHVCTClgQ_AUICigB&biw=1920&bih=974#imgrc=_TeqjyXcNmZFAM:
vairass Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 αγορασμενα απο γερμανο εμενα ηταν σε αυτη ακριβως την συσκεαυσια και μεσα το καλωδιο ηταν μεσα σε ενα μαυρο πουγκι-θηκη https://www.google.gr/search?q=jbl+e10&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU-u23z53VAhXJOxQKHVCTClgQ_AUICigB&biw=1920&bih=974#imgrc=_TeqjyXcNmZFAM: Αυτή την συσκευασία έχω και εγώ.. Θήκη μέσα δεν υπάρχει.
vairass Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εκανες unboxing video? Μπα όχι, γμστ δεν πειράζει υγεία. Απλά είναι φουστια.
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μπα όχι, γμστ δεν πειράζει υγεία. Απλά είναι φουστια. Ε ναι ρε συ,για το γαμωτο Επρεπε να κανεις και να τους βαλεις να την στειλουν 1
vairass Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Ε ναι ρε συ,για το γαμωτο Επρεπε να κανεις και να τους βαλεις να την στειλουν Θα τους πάρω ένα τηλέφωνο την Δευτέρα να ρωτήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα