Neg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα, έχω εδώ και 4 χρόνια το rMBP Late 2013. Όταν το είχα πάρει έτρεχε Mavericks και πήγαινε σφαίρα, το είχα αγαπήσει. Πλέον με το Sierra το Macbook μου σέρνεται τρώει κολλήματα, χρειάζεται επανεκκινήσεις και πάει λέγοντας. Καθαρή εγκατάσταση έκανα αρκετές φορές αλλά μετά από λίγο καιρό τα ίδια παθαίνει. Σκέφτομαι πραγματικά να ξαναγυρίσω στο Mavericks γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση. Εσείς τι προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα, έχω εδώ και 4 χρόνια το rMBP Late 2013. Όταν το είχα πάρει έτρεχε Mavericks και πήγαινε σφαίρα, το είχα αγαπήσει. Πλέον με το Sierra το Macbook μου σέρνεται τρώει κολλήματα, χρειάζεται επανεκκινήσεις και πάει λέγοντας. Καθαρή εγκατάσταση έκανα αρκετές φορές αλλά μετά από λίγο καιρό τα ίδια παθαίνει. Σκέφτομαι πραγματικά να ξαναγυρίσω στο Mavericks γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση. Εσείς τι προτείνετε; Εγώ που έχω το πιο παλιό late 2012 δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα. Λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα. Καθαρή εγκατάσταση του έκανα μια φορά σε όλα αυτά τα χρόνια. Μήπως στο επηρεάζει κάποιο συγκεκριμένο app κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ που έχω το πιο παλιό late 2012 δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα. Λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα. Καθαρή εγκατάσταση του έκανα μια φορά σε όλα αυτά τα χρόνια. Μήπως στο επηρεάζει κάποιο συγκεκριμένο app κλπ? Χρησιμοποιώ το CleanMyMac 3 της MacPaw για να καθαρίζει τα σκουπίδια από παλιές εφαρμογές, μήπως φταίει αυτό; Edit: Μόλις διάβασα παράπονα ότι το CleanMyMac καθαρίζει παραπάνω απότι πρέπει και γονατίζει τις συσκευές στο τέλος. Θα χρειαστεί να το κάνω Format απότι φαίνεται γιατί Backup δεν έχω με Time Machine. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2017 από Neg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Χρησιμοποιώ το CleanMyMac 3 της MacPaw για να καθαρίζει τα σκουπίδια από παλιές εφαρμογές, μήπως φταίει αυτό; Edit: Μόλις διάβασα παράπονα ότι το CleanMyMac καθαρίζει παραπάνω απότι πρέπει και γονατίζει τις συσκευές στο τέλος. Θα χρειαστεί να το κάνω Format απότι φαίνεται γιατί Backup δεν έχω με Time Machine. Δεν έχεις ανάγκη από κανένα αντίστοιχο software. Τις περισσότερες φορές δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται πως λύνουν! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δεν έχεις ανάγκη από κανένα αντίστοιχο software. Τις περισσότερες φορές δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται πως λύνουν! Τελικά αυτό ήταν, έκανα καθαρή εγκατάσταση, έβαλα όλες τις παλιές εφαρμογές πλην του CleanMyMac και πηγαίνει σφαίρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgekz750 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μην βαζετε τετοια προγραμματα σε mac. ΜΟΝΟ ζημια κανουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα