avisinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Καλημέρα Μπορούμε δύο φίλοι να μοιραστούμε την ίδια συνδρομή vpn(nordvpn)? Αυτό δίνει μέχρι 6 ταυτόχρονες συνδέσεις, 3 εγώ 3 ο φίλος και το κόστος 50 50.
SeXBOX Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Όχι, πρέπει να έχετε ίδια σύνδεση ή να συνδέεται ο ένας όταν έχει αποσυνδεθεί ο άλλος.
avisinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Το nordvpn δίνει μέχρι 6 παράλληλες συνδέσεις σε ένα λογαριασμό. Απλώς αν συνδεθούν δύο συσκευές στον ίδιο σέρβερ, πρέπει να χρησιμοποιήσουν διαφορετικό πρωτόκολλο, αλλά πάλι έχει τόσους πολλούς σέρβερ... Η απορία μου είναι επειδή δε κατοικούμε κοντά, αν υπάρχει περίπτωση, να μας καταλάβουν ότι το χρησιμοποιούμε δύο και γίνει οτιδήποτε.......
SeXBOX Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 αν εσύ έχεις IP 191.0.0.1 για παράδειγμα και έχεις συνδεθεί στην NordVPN και προσπαθησει την ίδια ώρα ο φίλος σου να κάνει login με άλλη IP φυσικά 191.0.0.34 ας πούμε μιας και δεν μοιράζεστε την ίδια σύνδεση, θα φάει άκυρο, δε θα μπορεί να συνδεθεί γιατί θα είσαι εσύ. Αν δεν έχει τέτοιου είδους προστασία η NordVPN τότε θα καταλάβουν αμέσως και θα κανουν suspend τον λογαριασμό και λεφτά δεν παίρνεις πίσω. Το ότι σου λέει 6 συσκευές ταυτόχρονα, εννοεί ξεκάθαρα συσκευές μέσα στο σπίτι/δουλειά που μοιράζονται την ίδια WiFi σύνδεσή απο τον ίδιο παροχέα με την ίδια IP. Αν βγαίνει ο ένας και μετά μπαίνει ο άλλος μόνο το διαφορετικό hostname και της πολλαπλές συνδέσεις-αποσυνδέσεις που θα έχετε πιθανόν και αυτό να τους φανεί παράξενο και να κανουν suspend.
isay Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Ξεκινώ οτι ΔΕΝ δουλευω το nordvpn οποτε δεν ξέρω την ακριβή πολιτική αλλά με άλλο γνωστό vpn που εχει επιτρέπει πολλαπλά connection, ειχα φτάσει να εχω ταυτοχρονα 3 διαφορετικές συνδέσεις απο διαφορετικους providers και συσκευές. Desktop στο σπιτι συνδεμένο μονιμα στο vpn Laptop σε άλλη πόλη-πάροχο που έκανα vpn απο wifi φίλου. Κινητό μου που εκανα vpn μέσω του mobile data. Αυτό εγινε 3-4 φορές μεσα σε μια εβδομάδα Σε όλα ειχα διαφορετικό server και αυτό ήταν τυχαίο. Δεν ξέρω αν δούλευε στην περιπτωση που ζητουσα ιδιο server εξόδου (π.χ. Italy2). Γενικά η εταιρεία δεν με ενόχλησε καθολου και ολα δουλευαν ρολόι. Με λίγα λογια το θεωρώ δύσκολο να υποχρεωνει το χρήστη να ειναι όλα τα connections πίσω από την ίδια ip. Avisine στείλε ενα email στο nordvpn και ρώτησε τους στα ίσια αν πρεπει ολα τα connecions να ειναι πίσω απο την ίδια ip. Για να το σερβίρεις ωραία πες οτι θες desktop στο σπιτι και laptop στη δουλειά σου. Αν σου που οτι πρεπει ολα πίσω απο την ίδια ip, πήγαινε σε αλλο πάροχο vpn. Κάτι ακομα. Σχετικά πρόσφατα ανακαλυψα τις προσφορές lifetime vpn και ψώνισα. Μου κοστίζει λιγότερο ή σχεδόν ίδια χρήματα με ετήσια συνδρομή, οποτε απο το 2ο ετος θα εχω κέρδος. Ναι παιζει το ρίσκο να κλείσει η εταιρεία ή να χαλάσει τις υπηρεσίες σε βάθος χρόνου, αλλά εγώ εκρινα οτι αξίζει το ρισκο. ΧΩΡΙΣ να θελω να κάνω διαφημιση, ψώνισα απο το bleedingcomputerdeals χωρις να κάνω εκτενη έρευνα αγορας. Σιγουρα υπάρχουν και άλλα sites. Το μονο που εκανα ήταν να ρωτήσω την εταιρεία vpn (αυτη τελικά που ψώνισα) αν το πακέτο απο bleeding ήταν legit και true και μολις πήρα θετική απαντηση, ψώνισα. https://deals.bleepingcomputer.com/search?utf8=%E2%9C%93&query=vpn
SeXBOX Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Και εγώ αυτής της άποψης είμαι να τους ρωτήσεις στα ίσια, αλλά εχω την εντύπωση ότι θα σου πουν "αν είσαι αποσυνδεμένος από το σπίτι τότε μπορείς να συνδεθείς στην δουλειά και το αντίστροφο". Πάντως υπάρχουν και δωρεάν VPNs μόνο που είναι λίγο περιορισμένοι στους διακομιστές, αργές ταχύτητες, μερικοί καταγράφουν τις κινήσεις σου για δικό τους όφελος ή άλλοι χρησιμοποιούν ένα ποσοστό από την CPU για άλλες εργασίες δικές τους. Ανάλογα πως θα το χρησιμοποιήσεις δωρεάν σε extensions για browsers Chrome και Firefox ή σαν πρόγραμμα. Λόγο του ότι είμαι Αγγλία χρησιμοποιώ την Cyberghost(πολλές επιλογές, πολύ γρήγορο) γιατί εδώ ο ISP καταγράφει το torenting. Έχω χρησιμοποιήσει και Windscribe αλλά είχε τρομερό IPV6 και DNS leak, χαμηλές ταχύτητες και λίγες επιλογές. Fair And Reasonable UseYou accept not to give or share your username and password to others. NordVPN can terminate any user account for violating terms of service instantly without refund and notice or suspend the account until clarification, investigation or the user comment. If your account has been suspended you must contact us in order to see if the case can be rectified. We shall wait a substantiated period of time before we close a user account permanently and shut down all billing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα