Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είναι ένα παιδί από ΕΠΑΛ (φίλος) και ψάχνει σχολή πληροφορικής. 

Έχει γράψει 17κάτι χιλ μόρια. 

Του πρότεινα Παν Τρίπολης (Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών) και ΤΕΙ Αθήνας (Μηχ. Πληροφορικής).

Θα προτιμούσε να μην φύγει σε νησί. Θέλει να είναι σε Πελοπόννησο ή Αττική.

Μπορεί να δηλώσει και ΑΕΙ με το 1% που μπήκε τώρα, απλά φαντάζομαι θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό.

Δημοσ.

Να τονίσω πως εάν τον ενδιαφέρει ο προγραμματισμός περισσότερο και όχι η "τεχνική-μηχανική" πλευρά της πληροφορικής, για να γίνει καλός προγραμματιστής δεν θα φτάσουν αυτά που θα μάθει στη σχολή, αλλά θα πρέπει να λιώσει αρκετά στον ελεύθερο του χρόνο (βιβλία κτλ) διότι στις σχολές απλά διδάσκουν τα "basics" του προγραμματισμού. Για αυτόν τον λόγο και πολλοί καλοί προγραμματιστές δεν έχουν καν πτυχίο πανεπιστημίου... εάν ωστόσο τα γνωρίζει αυτά... επειδή δεν γνωρίζω από που είναι και εφόσον  μάλλον δεν τον πειράζει το μέρος (αλλιώς θα το είχες αναφέρει προφανώς), σε τει πλευρά θα κοιτούσα το τμήμα μηχανικών πληροφορικής στην αθήνα και μετά θεσσαλονίκη. Για ΑΕΙ να κοιτούσε Λαμία εφόσον είναι από τα καλύτερα τμήματα στην Ελλάδα και η βάση της "πιάνεται".

EDIT: τώρα είδα ότι έγραψες για αττική-πελοπόννησο... τότε τει αθήνας χωρίς δεύτερη σκέψη

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σίγουρα. Αυτό του λέω και εγώ, ΤΕΙ Αθήνας θα βάλει πρώτο, απλά από ΕΠΑΛ έχει μια βάση 18+ Χιλ μόρια συνήθως.

Δημοσ.

Εγω περσυ μπηκα τελευταιος στο ΤΕΙ αθηνας με 1.792

Οποτε,ναι, θέλει αρκετα μόρια αν ΕΠΑΛ. Θελει τουλαχιστον τόσα οσα εγραψα εγω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...