stefstathas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ για την απάντηση hp8 προσέχω οκ το καφέ το έχω βάλει με κόκκινο και δουλεβει αλλά αριστερόστροφα και με το άσπρο το ίδιο όταν λες τα άλλα να τα ενώσω μαζί η χωρια Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2023 από stefstathas
hp8 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, stefstathas είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση hp8 προσέχω οκ να υπενθυμίσω ότι από την μπριζα ερχετε καφέ _μπλε το οποίο μπλε το είχε ενωμένο με το μαύρο του μοτέρ ""από το μοτέρ δεν βγαίνει καφέ το καφέ της πρίζας εννοώ θα συνδεθεί με ΕΝΑ από τα άλλα 3
stefstathas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/8/2023 στις 8:26 ΜΜ, hp8 είπε το καφέ της πρίζας εννοώ θα συνδεθεί με ΕΝΑ από τα άλλα 3 Ναι αυτό έκανα το καφέ με το κόκκινο τα μπλε ουδέτερος μαζί μαύρο άσπρο τα απομόνωσα και δουλεβει αριστερόστροφα αντί για δεξιόστροφα δεν ξέρω μάλλον θέλει την πλακέτα του να ξανασυνδεθουν τι λέτε.......εγώ απλωσ το ήθελα μια σκάλα κατευθείαν.... Τελικά καμιά ιδέα κανείς ... να συνδέσω τα καλώδια χώρις την πλακέτα και να δουλέψει δεξιόστροφα γιατί έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές και γυρίζει αριστερά , , ,μάλλον το βλέπω για ανακύκλωση!!!🤔🤔 Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από stefstathas
stefstathas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από stefstathas
spooker Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 On 17/07/2020 at 16:00, donstefano said: Ξεθαβω το θέμα να ρωτήσω εάν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο. Έχω έναν ανεμιστήρα δαπέδου ο οποίος όταν τον ανοίγεις γυρνάει πολύ αργά και σιγά σιγά περνάει σωστές στροφές και γυρνάει κανονικά(10-15 λεπτά λειτουργιας) Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?εάν ναι μπορώ εγώ να κάνω κάτι και που πιθανόν οφείλεται? Να σημειώσω ότι έχω πάρει και 2ο ανεμιστήρα απλά λέω μήπως κάπως ψιλοφτιαχνεται για εφεδρικός η για χρήση σε 2ο δωμάτιο. Ευχαριστώ. Είναι θέμα λίπανσης. Βάλε λίγο silicon spray. 1
donstefano Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 11 λεπτά πριν, spooker είπε Είναι θέμα λίπανσης. Βάλε λίγο silicon spray. Έβαλα φίλε,δούλεψε για λίγο καιρό έτσι και μετά τα ίδια. Ετσιπήρα έναν άλλο καινούργιο και τον έστειλα το παλιό στον κάδο ....
AggelosSp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Στις 8/8/2023 στις 8:49 ΜΜ, stefstathas είπε Ναι αυτό έκανα το καφέ με το κόκκινο τα μπλε ουδέτερος μαζί μαύρο άσπρο τα απομόνωσα και δουλεβει αριστερόστροφα αντί για δεξιόστροφα δεν ξέρω μάλλον θέλει την πλακέτα του να ξανασυνδεθουν τι λέτε.......εγώ απλωσ το ήθελα μια σκάλα κατευθείαν.... Τελικά καμιά ιδέα κανείς ... να συνδέσω τα καλώδια χώρις την πλακέτα και να δουλέψει δεξιόστροφα γιατί έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές και γυρίζει αριστερά , , ,μάλλον το βλέπω για ανακύκλωση!!!🤔🤔 Η πλακέτα είναι απλά διεπαφή για να συνδέονται τα πλήκτρα/διακόπτες με τα καλώδια... Δεν κάνει κάτι στην πραξη, απλά διευκολύνει τον εργάτη στο εργοστάσιο για να μην κολλάει καλώδια κατευθείαν στις επαφές του διακόπτη. Το να αλλάζει φορά είναι τελείως κουφό, στους μονοφασικούς ανεμιστήρες συνήθως δεν γίνεται (οι περισσότεροι χρησιμοποιούν μοτέρ με σταθερή εκκίνηση προς μια κατεύθυνση), αλλά υπάρχουν και μοτέρ με πυκνωτή που αντιμεταθετεις κάποια από τα καλώδια και αλλάζεις φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα