rainboy1981 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ξεχάστε την ακίνητη επιφάνεια εργασίας σας! Ξεκίνησα την ανάπτυξη αυτού του προγράμματος γιατί βαρέθηκα τις στατικές φωτογραφίες στην επιφάνεια εργασίας. Βέβαια μετά διαπίστωσα ότι υπάρχουνε εφαρμογές που κάνουν το ίδιο πράγμα αλλά η δική μου εφαρμογή θα γίνει καλύτερη. Είναι σε beta έκδοση χωρίς επιλογές ακόμη. Περισσότερο την ανέβασα για να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον. Για ιδέες ή παρατηρήσεις αφήστε σχόλιο. Δοκιμασμένο σε windows 10 Το αρχείο είναι περίπου 45mb λόγω του βίντεο που έχει ενσωματωμένο. Download: Ζωντανή_επιφάνεια_εργασίας
Neg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλή ιδέα αλλα υπάρχει ήδη το Wallpaper Engine στο Steam με τεράστια συλλογή και διαδραστικά βίντεο. 1
Voyaller Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός. Το πιθανότερο να μην γούσταρε τα υπόλοιπα οπότε: I'll make my own program with hookers and blackjack. Η απλά κάνει πειράματα.
rainboy1981 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Πειράματα με την επιφάνεια εργασίας κάνω. έχω ανεβάσει κι άλλα προγράμματα που "πειράζουν" την επιφάνεια εργασίας
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλή ιδέα αλλα υπάρχει ήδη το Wallpaper Engine στο Steam με τεράστια συλλογή και διαδραστικά βίντεο. Αν ειδα καλα δεν είναι δωρεαν όμως....Πως φτιαχνουμε θεμετα με αυτό ? Ξεχάστε την ακίνητη επιφάνεια εργασίας σας! Ξεκίνησα την ανάπτυξη αυτού του προγράμματος γιατί βαρέθηκα τις στατικές φωτογραφίες στην επιφάνεια εργασίας. Βέβαια μετά διαπίστωσα ότι υπάρχουνε εφαρμογές που κάνουν το ίδιο πράγμα αλλά η δική μου εφαρμογή θα γίνει καλύτερη. Είναι σε beta έκδοση χωρίς επιλογές ακόμη. Περισσότερο την ανέβασα για να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον. Για ιδέες ή παρατηρήσεις αφήστε σχόλιο. Δοκιμασμένο σε windows 10 Το αρχείο είναι περίπου 45mb λόγω του βίντεο που έχει ενσωματωμένο. Untitled.jpg Untitled2.jpg Download: Ζωντανή_επιφάνεια_εργασίας ΓΙα Windows 7 κανει ? Εκανα εξαγωγή ολων ετρεξα το Live_Desktop_GR.exe αλλα τιποτα μετα . Ευχαριστω. Υπαρχουν δωρεαν θεματα ετοιμα για Live desktop ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλή ιδέα αλλα υπάρχει ήδη το Wallpaper Engine στο Steam με τεράστια συλλογή και διαδραστικά βίντεο. Καλησπερα .Το αγορασα 5 ευρω σχεδον αλλα πως κατεβαζω και αλλα live walpaper με αυτη την εφαρμογη ?Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα