Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλο το foroum, αρχικά θέλω να πω πως δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο έβαλα το θέμα στην σωστή ενότητα αλλά τέλος πάντων :-D . Αρχικά πουλάω το κινητό μου (iPhone 6s) μέσω του insomnia και βρήκα αγοραστή ώστε να το πάρει με αντικαταβολή γιατί είμαστε μακριά. Τι θα πρέπει να προσέξω; να βγάλω το apple id μου και να το στείλω ή να το κρατήσω μέσα για να ελέγχω που βρίσκεται το κινητό και όταν φθάσει να του πω τον κωδικό και να δημιουργήσω καινούριο στην συνέχεια; Επίσης θα το κάνω εργοστασιακή επανεκκίνηση έτσι; και τέλος πως να το στείλω με ΕΛΤΑ αλλά δεν είναι τόσο ασφαλή ή με π.χ. acs αλλά έχει μεγαλύτερο κόστος.Ο αγοραστής δεν έχει αξιολογήσεις και ο λογαριασμός είναι πολύ πρόσφατος μπορώ να τον εμπιστευτώ;  Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μονο οτι ειπες αντικαταβολη και δεν εχει αξιολογησεις τελειωσε.

Εγω δεν θα εστελνα.

Υπαρχει πιθανοτητα να μην παραλαβει και να χρεωθεις τα μεταφορικα,το δεμα σου να κανει βολτες και πολλα αλλα.

Ειναι και προσφατος οποτε η πιθανοτητα ανεβαινει κατακορυφα.

• Like 3
Δημοσ.

Ακου

Σε ατομα με προσφατους λογαριασμους καθως και με μηδενικη αξιολογηση ειναι τρελο ρισκο καθως ο καθενας δεν ξερεις αν κανει απλα την πλακα του η οχι

Καλυτερα κανε υπομονη να βρεις καποιον πιο "σιγουρο" αγοραστη

• Like 2
Δημοσ.

Το ότι δεν ξέρω την διαδικασία και κατά πόσο θα πρέπει να το στείλω, καθώς το κάνω πρώτη φορά.

7 ε είναι το Ρίσκο να μην το παραλάβει,αν σε αγχώνει ζητά των τα 7 ε προκαταβολή και εξήγησε τον γιατι τα θελεις

Τι θα πρέπει να προσέξω; να βγάλω το apple id μου και να το στείλω ή να το κρατήσω μέσα για να ελέγχω που βρίσκεται το κινητό και όταν φθάσει να του πω τον κωδικό και να δημιουργήσω καινούριο στην συνέχεια; Επίσης θα το κάνω εργοστασιακή επανεκκίνηση έτσι; και τέλος πως να το στείλω με ΕΛΤΑ αλλά δεν είναι τόσο ασφαλή ή με π.χ. acs αλλά έχει μεγαλύτερο κόστος.Ο αγοραστής δεν έχει αξιολογήσεις και ο λογαριασμός είναι πολύ πρόσφατος μπορώ να τον εμπιστευτώ; Ευχαριστώ.

Το στέλνεις με currier όχι με ταχυδρομείο, αξιόπιστη και φτηνή είναι η γενική ταχυδρομική.

Απενεργοποιεις την λειτουργία ευρεση κινητου και κανεις επαναφορα εργοστασιακών ρυθμισεων,δεν δινεις id και password

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το στέλνεις με currier όχι με ταχυδρομείο, αξιόπιστη και φτηνή είναι η γενική ταχυδρομική.

Απενεργοποιεις την λειτουργία ευρεση κινητου και κανεις επαναφορα εργοστασιακών ρυθμισεων,δεν δινεις id και password

Οτι ειπε ο slk200gr και βασικα ζητα του καταθεση τα μεταφορικα και θα τα βγαλεις απο το ποσο αν κανει καταθεση το στελνεις και εχεις ελπιδες να παραλαβει δεν νομιζω να κανει κανενας καταθεση 15 ευρω για την πλακα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...