Camal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλή μας ημέρα, Έχω αναφέρει ότι 2 τρίκαρτα συστήματα μαζί με την διαδικασία invest και αρχικό κεφάλαιο 3 BTC, αποδίδουν μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο 25 ~ 50 USD σε ημερήσια βάση και έχουν μέχρι σήμερα αυξήσει το αρχικό κεφάλαιο στα 8 BTC. Και συνεχίζω ότι ολόκληρη αυτήν την εξέλιξη ο κάτοχος των 2 αυτών συστημάτων την έχει αποδείξει σε εμένα, μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον να ασχοληθώ κι εγώ. Κι επειδή δυστυχώς δεν έχω το κεφάλαιο για να μπω δυνατά σε αυτήν την εικονική οικονομία θα ξεκινήσω μόνον με την αγορά μία κάρτας rx580 και τώρα που το ξανασκέπτομαι και ίσως ενός τροφοδοτικού. Αν δω ότι για αρχή τουλάχιστον δεν χάνω από την αξία του ρεύματος, τότε θα συνεχίσω. Επειδή δεν έχω καταλάβει σε ποιο ακριβώς σημείο φέρνεις αντίρρηση, μπορείς σε παρακαλώ να μου το διευκρινήσεις; Και τα δύο συστήματα που λες ΜΑΖΙ αυτή τη στιγμή αποδίδουν 11,50 $ την ημέρα στην καλύτερη (χωρίς την αξία του ρεύματος). Επίσης δεν μπορείς να κάνεις mine BTC με GPU, άρα ο γνωστός σου προφανώς έκανε mine κάποιο άλλο νόμισμα. Μη μου πεις ότι έβγαλε 8 BTC με alt-coin!!! Ούτε ότι κέρδισε τόσα μέσω trade. Αν όντως είδες τόσα στο πορτοφόλι του τότε προφανώς τα είχε αγοράσει με ευρώ, τουλάχιστον ένα μέρος από αυτά. 1
amveria Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Και τα δύο συστήματα που λες ΜΑΖΙ αυτή τη στιγμή αποδίδουν 11,50 $ την ημέρα στην καλύτερη (χωρίς την αξία του ρεύματος). Επίσης δεν μπορείς να κάνεις mine BTC με GPU, άρα ο γνωστός σου προφανώς έκανε mine κάποιο άλλο νόμισμα. Μη μου πεις ότι έβγαλε 8 BTC με alt-coin!!! Ούτε ότι κέρδισε τόσα μέσω trade. Αν όντως είδες τόσα στο πορτοφόλι του τότε προφανώς τα είχε αγοράσει με ευρώ, τουλάχιστον ένα μέρος από αυτά. Γεια και χαρά και πάλι, Να τα ξαναπάρουμε από την αρχή γιατί με τα δυο μου posts φαίνεται ότι δεν αποτύπωσα όλη την εικόνα, πράγμα που πολλοί δεν θα καταλάβαιναν και που δεν είχα το χρόνο να το κάνω. Αναλύω λοιπόν, πριν από ενάμιση χρόνο και με αρχικό κεφάλαιο 3 BTC με το ένα ring 3x rx 480 έβγαζε ΕΤΗ τα οποία τα "γυρνούσε" σε BTC - κόστος ρεύματος. Περίπου 6 μήνες πριν με το δεύτερο ring 3x 1070 έβγαζε και συνεχίζει να βγάζει ETC τα οποία τα έχει γυρίσει σε BTC μέχρι την αξία των 8 BTC. Όλα τα υπόλοιπα νομίσματα που παράγει από εκείνη την στιγμή μέχρι και σήμερα συν όσα συνεχίζει να παράγει καθημερινά τα έχει "ανοικτά" σε ανταλλακτήρια ή είτε σε invest και του αποδίδουν εγγυημένα 25 ~ 45 USD. Επειδή μου ζήτησαν να μην ασχοληθώ άλλο με το συγκεκριμένο θέμα ζητάω συγνώμη αν δεν απαντήσω σε καινούργια ερωτήματα. Καλή συνέχεια.
NT1G Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Η rx480 βγήκε παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2016 (ένας χρόνος), αλλά ο τύπος την πήρε πριν ενάμιση χρόνο. δηλαδή γύρω στον Φεβρουάριο του 2016. Λογικό. 1
amveria Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Η rx480 βγήκε παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2016 (ένας χρόνος), αλλά ο τύπος την πήρε πριν ενάμιση χρόνο. δηλαδή γύρω στον Φεβρουάριο του 2016. Λογικό. Έχεις δίκιο απλά είμαι στην δουλειά και δεν έχω χρόνο να είμαι όσο ακριβείς χρειάζεται. Αν έχεις τον χρόνο σε παρακαλώ ψάξε στα προηγούμενα μου posts και βρες την φράση - πρόταση: "'Έχω αναφέρει ότι 2 τρίκαρτα συστήματα μαζί με την διαδικασία invest και αρχικό κεφάλαιο 3 BTC, αποδίδουν μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο 25 ~ 50 USD σε ημερήσια βάση και έχουν μέχρι σήμερα αυξήσει το αρχικό κεφάλαιο στα 8 BTC." Είναι το διάστημα περίπου του ενός ring + του άλλου. Συγνώμη αλλά δεν έχω χρόνο να ξαναψάξω / τεκμηριώσω εκ νέου την όποια νέα απορία προκύψει και επειδή δεν είναι δικά μου όλα αυτά, μου έχουν "τραβήξει τα αυτιά" και "μου έχουν κόψει τον βήχα". Ζητώ την κατανόησή σας. Καλή συνέχεια.
cynix Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Έχεις δίκιο απλά είμαι στην δουλειά και δεν έχω χρόνο να είμαι όσο ακριβείς χρειάζεται. Αν έχεις τον χρόνο σε παρακαλώ ψάξε στα προηγούμενα μου posts και βρες την φράση - πρόταση: "'Έχω αναφέρει ότι 2 τρίκαρτα συστήματα μαζί με την διαδικασία invest και αρχικό κεφάλαιο 3 BTC, αποδίδουν μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο 25 ~ 50 USD σε ημερήσια βάση και έχουν μέχρι σήμερα αυξήσει το αρχικό κεφάλαιο στα 8 BTC." Είναι το διάστημα περίπου του ενός ring + του άλλου. Συγνώμη αλλά δεν έχω χρόνο να ξαναψάξω / τεκμηριώσω εκ νέου την όποια νέα απορία προκύψει και επειδή δεν είναι δικά μου όλα αυτά, μου έχουν "τραβήξει τα αυτιά" και "μου έχουν κόψει τον βήχα". Ζητώ την κατανόησή σας. Καλή συνέχεια. No WAY!!!! 1
cynix Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Τι αλλο θα ακουασω, συμβαλει στην πραγματικη οικονομια το mining? Μηπως το εξαγουμε κιολας? Συνελθετε! Τι άλλο? Μήπως οτι η Γη είναι στρόγγυλη?
randomcat Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω τι λέω; Αν έχω 90% mining power μπορώ να εμποδίσω οποιαδήποτε συναλλαγή, ακόμα κι αυτές για τις οποίες δεν ξέρω, απλώς παράγοντας συνέχεια blocks που δεν την περιλαμβάνουν, ναι ή όχι; Αυτό με το 51% το σκέφτηκες πολύ πριν το πεις; Το επιχείρημα σου είναι νια νια δε φτάνει το 51 χρειάζεται ας πούμε 58; Έχει δοθεί τέτοια υπόσχεση που λέω ότι θα παραμείνουν στο 40%; Αν ναι, γιατί δόθηκε; Έτσι για να καθησυχάσει τον κανέναν; Αναμένω απάντηση με χαρά. Meh. https://www.youtube.com/watch?v=ncPyMUfNyVM https://www.youtube.com/watch?v=KUd8ZGgm6Qo 1
Bspus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μη μου πεις ότι έβγαλε 8 BTC με alt-coin!!! Ούτε ότι κέρδισε τόσα μέσω trade. Αν όντως είδες τόσα στο πορτοφόλι του τότε προφανώς τα είχε αγοράσει με ευρώ, τουλάχιστον ένα μέρος από αυτά. Και γιατι σου κανει εντυπωση να κερδισε τοσα μεσω trade σε 1,5 χρονο? Πολλα νομιζεις ειναι? Αμα εχεις ηδη ενα σοβαρο κεφαλαιο μεσα και παιζεις χωρις να κανεις βλακειες και σπασμωδικες κινησεις βγαζεις πολυ παραπανω.
SteveWisejohn Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Να πω και εγώ κάτι: 1) Οποίος ξαναγοράσει Used κάρτα γραφικών AMD είναι μεγάλο κορόιδο. 2) Ας σκεφτεί ο καθένας μας πως μπορεί να αλλάξει έστω μια μικρή καθημερινή κακή συνήθεια για το καλό του πλανήτη. 3) Αν δε σπείρεις , δε θερίσεις στο τέλος θα τρως bitcoin ( Κυριολεκτικά ) Μάθαμε να δουλεύουμε για αέρα κοπανιστό και να μη παράγουμε τίποτα σε αυτή τη χώρα.... 1
SteveWisejohn Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Να πω και εγώ κάτι: 1) Οποίος ξαναγοράσει Used κάρτα γραφικών AMD είναι μεγάλο κορόιδο. 2) Ας σκεφτεί ο καθένας μας πως μπορεί να αλλάξει έστω μια μικρή καθημερινή κακή συνήθεια για το καλό του πλανήτη. 3) Αν δε σπείρεις , δε θερίσεις στο τέλος θα τρως bitcoin ( Κυριολεκτικά ) Μάθαμε να δουλεύουμε για αέρα κοπανιστό και να μη παράγουμε τίποτα σε αυτή τη χώρα.... 1
Camal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Έχεις δίκιο απλά είμαι στην δουλειά και δεν έχω χρόνο να είμαι όσο ακριβείς χρειάζεται. Αν έχεις τον χρόνο σε παρακαλώ ψάξε στα προηγούμενα μου posts και βρες την φράση - πρόταση: "'Έχω αναφέρει ότι 2 τρίκαρτα συστήματα μαζί με την διαδικασία invest και αρχικό κεφάλαιο 3 BTC, αποδίδουν μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο 25 ~ 50 USD σε ημερήσια βάση και έχουν μέχρι σήμερα αυξήσει το αρχικό κεφάλαιο στα 8 BTC." Είναι το διάστημα περίπου του ενός ring + του άλλου. Συγνώμη αλλά δεν έχω χρόνο να ξαναψάξω / τεκμηριώσω εκ νέου την όποια νέα απορία προκύψει και επειδή δεν είναι δικά μου όλα αυτά, μου έχουν "τραβήξει τα αυτιά" και "μου έχουν κόψει τον βήχα". Ζητώ την κατανόησή σας. Καλή συνέχεια. Με όλο το σεβασμό δέχομαι ότι ο φίλος σου κατάφερε το ακατόρθωτο για το 99.9% των αναγνωστών του Insomnia. Αν έχει τέτοιες γνώσεις και είναι τόσο καλός/τυχερός με τις συναλλαγές του, θα μπορούσε να εργάζεται σε κάποιο μεγάλο οίκο αξιολόγησης ή θα μπορούσε να προταθεί για αντικαταστάτης του Τσακαλώτου. Σίγουρα θα έβγαζε πολύ περισσότερα χρήματα. Δεν έχει νόημα να γράφουμε κάτι τέτοιο στο forum διότι πολύ απλά ούτε εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο με τον ίδιο εξοπλισμό. Άρα τι νόημα έχει να γράφουμε κάτι τέτοιο. Τυχερός ήταν αυτός που αγόρασε 1000 ΕΤΗ με 1 BTC όταν κόστιζε 570$.
amveria Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Να πω και εγώ κάτι: 1) Οποίος ξαναγοράσει Used κάρτα γραφικών AMD είναι μεγάλο κορόιδο. 2) Ας σκεφτεί ο καθένας μας πως μπορεί να αλλάξει έστω μια μικρή καθημερινή κακή συνήθεια για το καλό του πλανήτη. 3) Αν δε σπείρεις , δε θερίσεις στο τέλος θα τρως bitcoin ( Κυριολεκτικά ) Μάθαμε να δουλεύουμε για αέρα κοπανιστό και να μη παράγουμε τίποτα σε αυτή τη χώρα.... Για το 1ο δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί πάντα αγοράζω καινούργια parts. Για το 2ο δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου. I couldnt agree more που λένε και οι Άγγλοι. Για το 3ο μπορώ μόνον να σου πω ότι αυτήν την χρονική περίοδο δουλεύω πλήρες οράριο, είμαι μονόμισθος πολύτεκνος πατέρας και επειδή δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ και με κάποια άλλη εργασία ώστε να συμπληρώσω το εισόδημα μου ψάχνω να βρω ασχολίες που θα αποφέρουν χωρίς να δαπανήσω χρόνο έστω και ένα ευρώ την ημέρα και σε βάθος χρόνου να μπορέσω αυτό το ένα να το κάνω δύο και ούτω καθεξής. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη. 2
mech35 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Και γιατι σου κανει εντυπωση να κερδισε τοσα μεσω trade σε 1,5 χρονο? Πολλα νομιζεις ειναι? Αμα εχεις ηδη ενα σοβαρο κεφαλαιο μεσα και παιζεις χωρις να κανεις βλακειες και σπασμωδικες κινησεις βγαζεις πολυ παραπανω. Όντως, και λίγα είναι. Εδώ κάποια νομίσματα έκαναν x1000 τους τελευταίους μήνες. Με ένα αρχικό κεφάλαιο, λίγη τύχη και φυσικά μυαλό όλα γίνονται. 1
Avatar_GR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Όντως, και λίγα είναι. Εδώ κάποια νομίσματα έκαναν x1000 τους τελευταίους μήνες. Με ένα αρχικό κεφάλαιο, λίγη τύχη <--πολύ τύχη και φυσικά μυαλό όλα γίνονται. 1
defacer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Meh. Αν νομίζεις ότι μου απάντησες, δεν το έκανες. Γράψε εδώ τα αντεπιχειρήματά σου για να μπορέσω να τα καταρρίψω, αλλιώς ο καθένας μπορεί να λέει ο,τι θέλει και μπλα μπλα. Μου βάζεις βίντεο που λέει "nation-state δε μπορεί να κάνει το 51% attack" επειδή "το bitcoin είναι ήδη πολύ μεγάλο". Αυτό είναι προφανώς άκυρο ως αντεπιχείρημα γιατί, 2 λόγοι που μπορεί να σκεφτεί κανείς σε 10 δευτερόλεπτα Δε μίλησα για nation-state αλλά για mining pool, το οποίο μπορεί πολύ άνετα να βρεθεί στο 51% (και το υπογράμμισα αυτό αλλά όλοι το κάνανε γαργάρα) και Εντάξει αφού το bitcoin συγκεκριμένα είναι πολύ μεγάλο και όλοι ξέρουμε πως μέχρι να καταστραφεί το σύμπαν θα χρησιμοποιούμε συγκεκριμένα bitcoin και πως δε θα αλλάξουν ποτέ μέχρι τότε τα δεδομένα σχετικά με το ποιός μπορεί να βρει πόση υπολογιστική ισχύ και με τι κόστος, πάω πάσο. Η απάντηση του βίντεο μπορεί να είναι πιο πειστική στην ερώτηση που την προκάλεσε, αλλά να ξέρεις η δική μου ερώτηση ήταν άλλη. Λεπτομέρειες. Σοβαρευτείτε fanboys. Μπορείς να είσαι fanboy και λογικός ταυτόχρονα, αρκεί να προσπαθήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα