panosveto12 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Είναι μάταιο κάποια μέρα θα τα διαγράψουν όλα 1
Xarh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Σε μια παραγραφο ισως οχι, αλλα το youtube ειναι γεματο documentaries σχετικα με τη λειτουργια των τραπεζων. Μια ιδεα θα την αποκτησεις αν και μπορει τα συμπερασματα να μην σου αρεσουν και τοσο. Δεν ξερω τι εννοεις με το "ολον" του bitcoin. Η βασικη τεχνολογια και το προβλημα που επιχειρησε να λυσει (trustless consensus) ειναι ανοιχτα και ο καθενας μπορει να επενδυσει χρονο να τα κατανοησει αν το επιθυμει. Ειναι θλιβερο να βλεπεις ποση παραφιλολογια κυκλοφορει για το θεμα αλλα καθολου δεν μου προκαλει εκπληξη. Το πιο καλο video που εχω βρει για αρχαριους. Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να το εξηγησει πιο απλα και συμπιεσμενα σε 25 λεπτα. Φυσικα δεν ειναι πληρες αλλα αρκετο για αρχη. https://www.youtube.com/watch?v=bBC-nXj3Ng4 Αυτή τη στιγμή είμαι διακοπές, και δεν θα δω το βίντεο από το κινητό. Όσα έχω δει ως τώρα όμως, και μπορεί να έχω δει και αυτό που λες, ξεκινάνε με πολύ μεγάλες επεξηγήσεις για πανηλήθιους του τύπου "ένα και ένα κάνουν δύο", οπότε περιμένεις και λες "επιτέλους και ένα βίντεο απλοικό και σαφές", και μετά για 15" έχει κάτι ασάφειες, κάτι ορολογίες περίεργες, και στο τέλος είσαι σε ένα σύννεφο αιωρούμενος, και λες "αφού πετάνε, γιατί όχι και εγώ". Για να αγοράσεις μετοχές πρέπει να έχεις μόνιμη δουλειά κάπου, και να υπογράψεις ότι έχεις συναίσθηση του κινδύνου. Το bitcoin μου φαίνεται πολύ πιο ριψοκίδυνο... Αυτά τα βίντεο πλέον μου θυμίζουν πάντα κάτι μαθηματικούς γρίφους που κάναμε στο γυμνάσιο, όπου μετά από μία αλληλοχία πράξεων, το συμπέρασμα σε μία εξίσωση είναι ότι 2=~ ή 5=10 , και σου λένε "ψάξε να βρεις, σε ποιά από όλες τις πράξει βρίσκεται το λάθος". Μέσα σε 25' βίντεο μόνο με λόγια, χωρίς πράξεις, πόσες λούμπες υπάρχουν;" Ζητώ συγνώμη για τη δυσπιστία μου επάνω στο bitcoin.
amveria Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 τι επένδυση χρειάζεται δηλαδή για να βγάζεις 300€ το μήνα και πόσο ρεύμα καίει? Και βέβαια κάθε πότε χρειάζεται αναβάθμιση? Καλησπέρα σε όλες και όλους, Επειδή είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε "ΜΊΑ" μόνον προσέγγιση του εξοπλισμού και της κατανάλωσης θα προσπαθήσω να σου περιγράψω μία κατάσταση και να σου πω το κέρδος. 2 PC-rings το πρώτο ενάμισι χρόνου με 3χ AMD RX 470 (4gb) και το 2ο εξαμήνου με 3 χ NVIDIA 1070 (4gb) να τρέχουν 24/7 έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής από 3 BTC αρχικού κεφαλαίου 8 BTC και τρέχων ημερήσιο καθαρό κέρδος από 25 ~ 50 USD. Φυσικά αν επέλεγε όλο αυτό το ημερήσιο κέρδος να το "αυγατίζει" θα είχε λιγότερο ημερήσιο κέρδος αλλά περισσότερα BTC. Στο κέρδος αυτό θα πρέπει να αφαιρέσεις το κόστος ρεύματος το οποίο δεν είναι fix από καταναλωτή σε καταναλωτή λόγο της διαφορετικής χρέωσης ανά KWh. Ελπίζω να βοήθησα. Υ.Γ. έχω ψηθεί κι εγώ να ασχοληθώ με το άθλημα και ήδη ψάχνω να βρω μία RX 580 για να μπω έστω και δοκιμαστικά. Αν δεν μου κάτσει τουλάχιστον θα μου μείνει η GPU. Υ.Γ.2 Αν κάποιος πάντως ψάξει να ασχοληθεί με το άθλημα για να του γλιτώσω χρόνο από το ψάξιμο να ξέρει ότι 2 μόνο κάρτες αγοράζουν όσοι θέλουν την μέγιστη απόδοση / κατανάλωση ρεύματος. Πρώτα τις 1070 και μετά τις 580. Για όποιον δεν τον ενδιαφέρει η παράμετρος κατανάλωση και θέλει μόνον την μεγαλύτερη απόδοση πάνε για 1080ti.
Bspus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Αυτή τη στιγμή είμαι διακοπές, και δεν θα δω το βίντεο από το κινητό. Όσα έχω δει ως τώρα όμως, και μπορεί να έχω δει και αυτό που λες, ξεκινάνε με πολύ μεγάλες επεξηγήσεις για πανηλήθιους του τύπου "ένα και ένα κάνουν δύο", οπότε περιμένεις και λες "επιτέλους και ένα βίντεο απλοικό και σαφές", και μετά για 15" έχει κάτι ασάφειες, κάτι ορολογίες περίεργες, και στο τέλος είσαι σε ένα σύννεφο αιωρούμενος, και λες "αφού πετάνε, γιατί όχι και εγώ". Για να αγοράσεις μετοχές πρέπει να έχεις μόνιμη δουλειά κάπου, και να υπογράψεις ότι έχεις συναίσθηση του κινδύνου. Το bitcoin μου φαίνεται πολύ πιο ριψοκίδυνο... Αυτά τα βίντεο πλέον μου θυμίζουν πάντα κάτι μαθηματικούς γρίφους που κάναμε στο γυμνάσιο, όπου μετά από μία αλληλοχία πράξεων, το συμπέρασμα σε μία εξίσωση είναι ότι 2=~ ή 5=10 , και σου λένε "ψάξε να βρεις, σε ποιά από όλες τις πράξει βρίσκεται το λάθος". Μέσα σε 25' βίντεο μόνο με λόγια, χωρίς πράξεις, πόσες λούμπες υπάρχουν;" Ζητώ συγνώμη για τη δυσπιστία μου επάνω στο bitcoin. Η δυσπιστια δεν ειναι κακο πραγμα και ειναι λογικο οταν υπαρχει αγνοια για κατι. Αυτο που δεν ειναι τοσο καλο ειναι να παραμενουμε στην αγνοια. Εχεις δικιο για ενα πραγμα ομως. Ειναι οντως ριψοκινδυνο και καλο ειναι να μην ασχολειται με την αγοροπωλησια καποιος που δεν καταλαβαινει τι κανει. Ειναι wild west κατασταση. Οι γριφοι που ανεφερες ειχανε πλακα. Συνηθως το λαθος βημα που λες περιλαμβανε καπου τη διαιρεση με το 0 οποτε σε καποιο σημειο βγαζανε οτι συμπερασμα θελανε.
Damachi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Αυτό είναι μια οπτική του τρόμου που προκαλούν τα νούμερα... Σίγουρα είναι ενεργοβόρα διαδικασία, αλλά ας το δούμε λίγο διαφορετικά... Η ανάπτυξη και η κατανάλωση πάνε χέρι-χέρι και φυσικά δεν νοείται καπιταλισμός χωρίς κατανάλωση. Τώρα, το οικοσύστημα του Blockchain προσφέρει στην ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας ή όχι? Πώς είναι δυνατόν η απάντηση να είναι όχι την στιγμή που, χρήματα δαπανούνται στην κατανάλωση ρεύματος, αγοράς εξοπλισμού - με όλη την αλυσίδα (πρώτες ύλες, R&D, παραγωγή, διανομή σε χοντρεμπόριο, διανομή σε λιανεμπόριο, paypal, πιστωτικές, couriers...). Επίσης, σε άλλα είδη που χρειάζονται, αλλά και επενδύσεις σε ανανεώσιμες μορφές ενέργειας ώστε οι miners να έχουν περισσότερο καθαρό κέρδος, τα ανταλλακτήρια κτλ. Πίσω απο αυτήν την αλυσίδα υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για όλες αυτές τις υπηρεσίες. Αλήθεια, πόση ενέργεια χρειάζεται για να ποστάρουμε ανούσιες πληροφορίες κάθε ημέρα στο facebook και στο twiterr. Μας αξίζει σαν άτομα? Αναλογιστήκαμε οτι θα καταναλώσουμε μερικά watt για να πούμε σε όλους όσοι είναι "χεσμένοι" για το που πίνουμε τον καφέ μας τώρα την ανούσια αυτή πληροφορία? Μήπως αξίζει σε κανέναν να καταναλώνει μερικές κιλοβατώρες την ημέρα για να παίζει παιχνίδια και να περνά τον χρόνο χωρίς να παράγει τίποτε? ή μήπως αξίζει να καταναλώνει ακόμη περισσότερες επειδή δεν αντέχει μερικές σταγόνες ιδρώτα στο μετωπό του? Είμαστε ενεργοβόροι εκ φύσεως...Πρέπει να αναπτύξουμε τις τεχνολογίες που θα κάνουν την καθημερινότητά μας αποδοτικότερη και το blockchain είναι μια απο αυτές. Το κέρδος σε βάθος χρόνου (ακόμη και στους πόρους) θα είναι πολλαπλάσιο απο αυτό που χρειάζεται τώρα για να αναπτυχθεί.. Δε μιλαμε για μερικες κιλοβατωρες εδω .Μιλαμε οτι ο καθε ενας θεωρητικα μπορει να καταναλώνει τα κερατά του και να του πληρωνουμε και ενα μεγάλο μερος μεσω κοινωνικου τιμολογιου οποτε ειναι και μαγκας και κανει "επενδυσεις" . Τα αλλα για πρασινα eco συνεφακια low carbon profile που παπαριζανε δεν ειναι πια της μόδας μολις μύρισε χρημα έτσι ; Και κάποια μέρα θα τα διαγράψουν όλα και θα μεινει αέρας ...
defacer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Το κρυπτονόμισμα έχει πλεονέκτημα έναντι των μετρητών στην προβλεψιμότητα του ρυθμού παραγωγής. Το ένα εξαρτάται από (αλγόριθμο, consensus) και το δεύτερο από (πολιτικούς, τράπεζες). Πολλοί θεωρούμε το 1ο ως έχων λιγότερο ρίσκο. Wat. Πρώτον, για το Bitcoin τουλάχιστον, όποιος έχει πάνω από το μισό mining capacity μπορεί να κάνει πρακτικά ΌΤΙ ΘΈΛΕΙ με το νόμισμα, συμπεριλαμβανομένου του να εμποδίσει οποιονδήποτε άλλο να πραγματοποιήσει συναλλαγές. Αυτή τη στιγμή η μόνη εγγύηση που έχουμε πως δε θα βρεθεί το μεγαλύτερο mining pool σε αυτή τη θέση είναι ότι έχουν υποσχεθεί να μην το κάνουν. Δεύτερον, για το 99% του πληθυσμού τα χρήματα είναι το σημαντικότερο value store που χρησιμοποιούν. Για να είναι κάτι χρήσιμο ως value store πρέπει όχι η ποσότητά του παγκοσμίως αλλά η ανταλλακτική του ισχύς να μην έχει μεγάλες μεταβολές, αλλιώς τουλίπες. Στην περίπτωση των κρυπτονομισμάτων δεν υπάρχει απολύτως κανένας μηχανισμός που να το εγγυάται αυτό, ενώ στα χάρτινα λεφτά το κάνουν οι κεντρικές τράπεζες. Το να λέμε ότι στο τάδε πράγμα τα κρυπτονομίσματα είναι λιγότερο ρίσκο τέλεια είναι σα να λέμε ότι επειδή η μηχανή αν πέσει πάνω σου έχει λιγότερες πιθανότητες από το αυτοκίνητο να σε σκοτώσει, έχει λιγότερο ρίσκο σα μεταφορικό μέσο.
Camal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε όλες και όλους, Επειδή είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε "ΜΊΑ" μόνον προσέγγιση του εξοπλισμού και της κατανάλωσης θα προσπαθήσω να σου περιγράψω μία κατάσταση και να σου πω το κέρδος. 2 PC-rings το πρώτο ενάμισι χρόνου με 3χ AMD RX 470 (4gb) και το 2ο εξαμήνου με 3 χ NVIDIA 1070 (4gb) να τρέχουν 24/7 έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής από 3 BTC αρχικού κεφαλαίου 8 BTC και τρέχων ημερήσιο καθαρό κέρδος από 25 ~ 50 USD. Φυσικά αν επέλεγε όλο αυτό το ημερήσιο κέρδος να το "αυγατίζει" θα είχε λιγότερο ημερήσιο κέρδος αλλά περισσότερα BTC. Στο κέρδος αυτό θα πρέπει να αφαιρέσεις το κόστος ρεύματος το οποίο δεν είναι fix από καταναλωτή σε καταναλωτή λόγο της διαφορετικής χρέωσης ανά KWh. Ελπίζω να βοήθησα. Υ.Γ. έχω ψηθεί κι εγώ να ασχοληθώ με το άθλημα και ήδη ψάχνω να βρω μία RX 580 για να μπω έστω και δοκιμαστικά. Αν δεν μου κάτσει τουλάχιστον θα μου μείνει η GPU. Υ.Γ.2 Αν κάποιος πάντως ψάξει να ασχοληθεί με το άθλημα για να του γλιτώσω χρόνο από το ψάξιμο να ξέρει ότι 2 μόνο κάρτες αγοράζουν όσοι θέλουν την μέγιστη απόδοση / κατανάλωση ρεύματος. Πρώτα τις 1070 και μετά τις 580. Για όποιον δεν τον ενδιαφέρει η παράμετρος κατανάλωση και θέλει μόνον την μεγαλύτερη απόδοση πάνε για 1080ti. Μην γράφετε τέτοια εδω πέρα και τα πιστεύει ο κόσμος. Ήμαρτον. Ονειρέψου τώρα την 580 να βγάζεις 30 δολλάρια το μήνα δουλεύοντας 24 ώρες κι εσύ να κοιτάς το παραθυράκι του dos να σου δείχνει νουμεράκια, μη μπορώντας να ανοίξεις το chrome.
HotShot84 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Τι αλλο θα ακουασω, συμβαλει στην πραγματικη οικονομια το mining? Μηπως το εξαγουμε κιολας? Συνελθετε!
chek2fire Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Wat. Πρώτον, για το Bitcoin τουλάχιστον, όποιος έχει πάνω από το μισό mining capacity μπορεί να κάνει πρακτικά ΌΤΙ ΘΈΛΕΙ με το νόμισμα, συμπεριλαμβανομένου του να εμποδίσει οποιονδήποτε άλλο να πραγματοποιήσει συναλλαγές. Αυτή τη στιγμή η μόνη εγγύηση που έχουμε πως δε θα βρεθεί το μεγαλύτερο mining pool σε αυτή τη θέση είναι ότι έχουν υποσχεθεί να μην το κάνουν. Δεύτερον, για το 99% του πληθυσμού τα χρήματα είναι το σημαντικότερο value store που χρησιμοποιούν. Για να είναι κάτι χρήσιμο ως value store πρέπει όχι η ποσότητά του παγκοσμίως αλλά η ανταλλακτική του ισχύς να μην έχει μεγάλες μεταβολές, αλλιώς τουλίπες. Στην περίπτωση των κρυπτονομισμάτων δεν υπάρχει απολύτως κανένας μηχανισμός που να το εγγυάται αυτό, ενώ στα χάρτινα λεφτά το κάνουν οι κεντρικές τράπεζες. Το να λέμε ότι στο τάδε πράγμα τα κρυπτονομίσματα είναι λιγότερο ρίσκο τέλεια είναι σα να λέμε ότι επειδή η μηχανή αν πέσει πάνω σου έχει λιγότερες πιθανότητες από το αυτοκίνητο να σε σκοτώσει, έχει λιγότερο ρίσκο σα μεταφορικό μέσο. sorry που στο λεω αλλά δεν ξέρεις τι λές. Δεν μπορεί να κάνει πρακτικά ότι θέλει ακόμα και το 90% να έχει. ούτε μπορεί να περάσει νέους κανόνες ούτε μπορεί να περάσει συναλλαγές που δεν έχουν consensus από το σύστημα γιατί απλα τους κανόνες δεν τους διαμορφώνουν οι miner αλλά τα node. Αν κάποιος miner προσπαθήσει να περάσει block που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες του συστήματος τα node θα μπλοκάρουν την διαδικασία μετάδοσης του. Στο 51% attack που λένε είναι κάποιος μπορεί να χτίσει ένα νεο chain πάνω στο παλιό αλλοιώνοντας τις συναλλαγές. Οπως έχει υπολογιστεί το να έχεις μόνο 51% του hashpower δεν σου διασφαλίζει και μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στο να κάνεις κάτι τέτοιο πριν σε πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι και κυρίως τα node και σε πετάξουν έξω από το δίκτυο. 2
Bspus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Να κανει οτι θελει ισως οχι αλλα το να εμποδιζει συναλλαγες θα μπορουσε. Αμα το δικο του chain υπερισχυσει και τα μπλοκς που χτιζει ειναι κενα συναλλαγων, (εκτος των δικων του η οποιων αλλων θελει να επιτρεψει) τοτε στην πραξη απαγορευει τις συναλλαγες αλλων. Ο λογος που δεν με τρομαζει κατι τετοιο ειναι οτι και να φτασει ενα pool στο 51% δεν εχει κανενα λογο να το κανει γιατι αυτοι ειναι που εχουν να χασουν και τα περισσοτερα σε τετοια περιπτωση. Θελουν το bitcoin να ειναι σε καλη κατασταση αφου ετσι βγαζουν χρηματα. Απο την αλλη, εφοσον μιλαμε για pool, οι Miners ανα πασα στιγμη μπορουν να μετακομισουν αλλου με του που βγει η βρωμα οτι κατι παει στραβα. Οποτε απομενουν μονο οι θεωριες συνομωσιας. Τα κρατη που θελουν να καταστρεψουν το bitcoin και θα φτιαξουν το δικο τους τεραστιο pool με σκοπο να ρημαξουν το blockchain. Δεν θα προσπαθησω να πεισω κανεναν οτι δεν θα γινει απλα δεν το πιστευω ο ιδιος. 1
amveria Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μην γράφετε τέτοια εδω πέρα και τα πιστεύει ο κόσμος. Ήμαρτον. Ονειρέψου τώρα την 580 να βγάζεις 30 δολλάρια το μήνα δουλεύοντας 24 ώρες κι εσύ να κοιτάς το παραθυράκι του dos να σου δείχνει νουμεράκια, μη μπορώντας να ανοίξεις το chrome. Καλή μας ημέρα, Έχω αναφέρει ότι 2 τρίκαρτα συστήματα μαζί με την διαδικασία invest και αρχικό κεφάλαιο 3 BTC, αποδίδουν μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο 25 ~ 50 USD σε ημερήσια βάση και έχουν μέχρι σήμερα αυξήσει το αρχικό κεφάλαιο στα 8 BTC. Και συνεχίζω ότι ολόκληρη αυτήν την εξέλιξη ο κάτοχος των 2 αυτών συστημάτων την έχει αποδείξει σε εμένα, μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον να ασχοληθώ κι εγώ. Κι επειδή δυστυχώς δεν έχω το κεφάλαιο για να μπω δυνατά σε αυτήν την εικονική οικονομία θα ξεκινήσω μόνον με την αγορά μία κάρτας rx580 και τώρα που το ξανασκέπτομαι και ίσως ενός τροφοδοτικού. Αν δω ότι για αρχή τουλάχιστον δεν χάνω από την αξία του ρεύματος, τότε θα συνεχίσω. Επειδή δεν έχω καταλάβει σε ποιο ακριβώς σημείο φέρνεις αντίρρηση, μπορείς σε παρακαλώ να μου το διευκρινήσεις;
amveria Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μπα, δύσκολο. Αν σκεφτείς πόσες κυβερνήσεις/καθεστώτα/εξεγέρσεις/πόλεμοι έχουν περάσει από τους τραπεζίτες θα καταλάβεις τι δύναμη έχουν. Δεν υπάρχει στον πλανήτη πιο ισχυρή δύναμη από τους τραπεζίτες. Εδώ έχουν φτάσει τα λαμόγια οι τραπεζίτες το παγκόσμιο χρέος 3 φορές πάνω από το παγκόσμιο ΑΕΠ και δεν έχει ιδρώσει καν η μασχάλη τους, λες να φοβηθούν το BITCOIN;;;; χαχαχαχα Γεια και χαρά και πάλι, Είμαστε όλοι εμείς σίγουροι ότι αν καταλάβουν οι Τραπεζίτες ότι το εικονικό νόμισμα έχει κέρδος θα πέσουν να το φάνε και δεν θα προσπαθήσουν δημόσια να το εκμεταλλευτούν; Αυτό που πάντα ήθελαν όσοι πραγματικά κινούν τα νήματα της παγκόσμιας οικονομίας δεν ήταν η μεγιστοποίηση του κέρδους, αλλά η διατήρηση του ελέγχου αυτού καθαυτού. Φιλικά πάντα, καλή μας συνέχεια. 1
NT1G Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 ...Κι επειδή δυστυχώς δεν έχω το κεφάλαιο για να μπω δυνατά σε αυτήν την εικονική οικονομία θα ξεκινήσω μόνον με την αγορά μία κάρτας rx580 και τώρα που το ξανασκέπτομαι και ίσως ενός τροφοδοτικού. Αν δω ότι για αρχή τουλάχιστον δεν χάνω από την αξία του ρεύματος, τότε θα συνεχίσω. Επειδή δεν έχω καταλάβει σε ποιο ακριβώς σημείο φέρνεις αντίρρηση, μπορείς σε παρακαλώ να μου το διευκρινήσεις; Θα καταλάβεις όταν αρχίσεις να βγάζεις $1/ημέρα χωρίς το κόστος του ρεύματος μέσα. 1
defacer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 sorry που στο λεω αλλά δεν ξέρεις τι λές. Δεν μπορεί να κάνει πρακτικά ότι θέλει ακόμα και το 90% να έχει. ούτε μπορεί να περάσει νέους κανόνες ούτε μπορεί να περάσει συναλλαγές που δεν έχουν consensus από το σύστημα γιατί απλα τους κανόνες δεν τους διαμορφώνουν οι miner αλλά τα node. Αν κάποιος miner προσπαθήσει να περάσει block που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες του συστήματος τα node θα μπλοκάρουν την διαδικασία μετάδοσης του. Στο 51% attack που λένε είναι κάποιος μπορεί να χτίσει ένα νεο chain πάνω στο παλιό αλλοιώνοντας τις συναλλαγές. Οπως έχει υπολογιστεί το να έχεις μόνο 51% του hashpower δεν σου διασφαλίζει και μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στο να κάνεις κάτι τέτοιο πριν σε πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι και κυρίως τα node και σε πετάξουν έξω από το δίκτυο. Δεν ξέρω τι λέω; Αν έχω 90% mining power μπορώ να εμποδίσω οποιαδήποτε συναλλαγή, ακόμα κι αυτές για τις οποίες δεν ξέρω, απλώς παράγοντας συνέχεια blocks που δεν την περιλαμβάνουν, ναι ή όχι; Αυτό με το 51% το σκέφτηκες πολύ πριν το πεις; Το επιχείρημα σου είναι νια νια δε φτάνει το 51 χρειάζεται ας πούμε 58; Έχει δοθεί τέτοια υπόσχεση που λέω ότι θα παραμείνουν στο 40%; Αν ναι, γιατί δόθηκε; Έτσι για να καθησυχάσει τον κανέναν; Αναμένω απάντηση με χαρά.
Avatar_GR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Κι επειδή δυστυχώς δεν έχω το κεφάλαιο για να μπω δυνατά σε αυτήν την εικονική οικονομία θα ξεκινήσω μόνον με την αγορά μία κάρτας rx580 και τώρα που το ξανασκέπτομαι και ίσως ενός τροφοδοτικού. Αν δω ότι για αρχή τουλάχιστον δεν χάνω από την αξία του ρεύματος, τότε θα συνεχίσω. Επειδή δεν έχω καταλάβει σε ποιο ακριβώς σημείο φέρνεις αντίρρηση, μπορείς σε παρακαλώ να μου το διευκρινήσεις; Όταν θα έρθει η λυπητερή (ο λογαριασμός της ΔΕΗ) μετά από 4 μήνες ο εκκαθαριστικός θα είναι ήδη πολύ αργά... Αν δεν έχεις πολύ φτηνό ρεύμα μην κοιτάς καν για Mining, αγόρασε καλύτερα κανένα νόμισμα και τζογάρισε στα ανταλλακτήρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα