nightwalker1990 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Το θέμα είναι να βγάλεις χρήματα. Και αρκετοί βγάζουν. Εγώ ασχολούμαι κάνα 2μηνο και έχω βγάλει όσα έβαλα δηλαδή διπλασίασα το ποσό που έβαλα αρχικά και καθημερινά ανεβαίνουν. τι ποσο επενδυσες δλδ?? Κι εγω το σκεφτομαι αρκετο καιρο αλλα δεν εχω βρει καποιον ο οποιος να ειναι εδω να μου δειξει τι και πως γτ δεν εμπιστευομαι απο εξωτερικο yt forum Κλπ.
Bspus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 τι ποσο επενδυσες δλδ?? Κι εγω το σκεφτομαι αρκετο καιρο αλλα δεν εχω βρει καποιον ο οποιος να ειναι εδω να μου δειξει τι και πως γτ δεν εμπιστευομαι απο εξωτερικο yt forum Κλπ. Μην ξεκινας με αυτη τη λογικη. Κοιτα να εξοικειωθεις με την τεχνολογια κια ασε την επενδυση για μετα. Ετσι και αλλιως για να καταφερεις κατι πρεπει να ενημερωνεσαι διαρκως, κυριως απο φορουμ του εξωτερικου, blogs και yt. Το να σου δειξει καποιος εδω τι να κανεις, που να βαλεις τα χρηματα και να αρχισουν να γεννανε απλα δεν παιζει. Ακομα και αν γινει για λιγο απο τυχη, καποια στιγμη θα τα χασεις και δεν θα ξερεις απο που σου ηρθε. Οπως πχ για παραδειγμα τωρα που γινεται σφαγη στα altcoin. Αν δεν παρακολουθεις τα νεα δεν θα καταλαβεις το γιατι και θα σε πιασει πανικος οταν δεις την επενδυση σου να εξατμιζεται
Dr_73 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Για όνομα του ότι έχετε ιερό, πριν αγοράσετε btc με λεφτά που δε σας περισσεύουν μάθετε πρώτα πώς βγάζει ο κόσμος λεφτά από το χρηματιστήριο γιατί βλέπω πως το τι συμβαίνει όταν σκάσει το έχετε ξεχάσει ήδη. Στο ελληνικό χρηματιστήριο , κάπου 1.500.000 επενδυτές ήταν "ηλίθιοι" και έχασαν τα λεφτά τους. Και 3 "διάνοιες" που είχαν επενδύσει έβγαλαν πάνω από 5 δις δραχμές ο καθένας τότε. Οι 3 "διάνοιες" ήταν ο Καμμένος , ο Νεονάκης και η Κόρη του Γιάννου.
johnbakk Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επαναφερω αυτό το θέμα γιατί βγήκε ένα νέο κρυπτονομισμα που δεν καταναλώνει ενέργεια γιατί δουλεύει σε server. Είναι βέβαια σε αρχικό στάδιο αλλά είναι πολύ υποσχόμενο. Επίσης είναι το μοναδικό που τρέχει στο κινητό. Δεν έχει μπει ακόμα στα ανταλακτηρια αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Μπαίνεις μόνο με πρόσκληση. Επίσης στην ομάδα υπάρχει και ελληνας απόφοιτος του Stanford. Βάλτε την εφαρμογή και βάλτε invitation code- johnbakk -. Δοκιμάστε το δεν ξέρεις πότε τι γίνεται Μπορεί να πάρει αξία μπορεί και όχι. Η εφαρμογή στο play store λέγεται Pi network. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από johnbakk
cpc464 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δεν ξέρω γιατί ασχολούμαστε με την κατανάλωση ενέργειας των κρυπτονομισμάτων όταν τα χαρτονομίσματα και η εξόρυξη χρυσού έχουν πολύ μεγαλύτερες τιμές και προκαλούν και μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή.
Arkin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, cpc464 είπε Δεν ξέρω γιατί ασχολούμαστε με την κατανάλωση ενέργειας των κρυπτονομισμάτων όταν τα χαρτονομίσματα και η εξόρυξη χρυσού έχουν πολύ μεγαλύτερες τιμές και προκαλούν και μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή. Ποναει τις τραπεζες ειναι ενας απο τους λογους.
johnbakk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δυστυχώς έτσι είναι. Οι τράπεζες έχουν μεγάλα κέρδη από τα συμβατικά νομισματα και συναλλαγές. Τα κρυπτονομισματα και το Blockchain είναι το μελλον. Φυσικά χωρίς την παραγωγή ενέργειας όπως συμβαίνει μέχρι τώρα. Αλλά σιγά σιγά αυτό διορθώνετε. Διαβάστε 3 ποστ πίσω τι έχω γράψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα