zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Θέλει να βλέπεις μπροστά. Αυτό θέλω να προλάβω με κάποιο άλλο νόμισμα όπως έγινε με bitcoin etherium zcash dash. 3 4 χιλιάρικα να βγάλω μια χαρά θα είναι σε βάθος 1 2 χρόνων. Μακάρι να σου κάτσει φίλε, εγώ σχεδόν απογοητεύτηκα πλέον που ήμουν τόσο τυφλός με τα btc και δεν έχω κουράγιο να ψάξω για κάτι άλλο....
Heybro Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μακάρι να σου κάτσει φίλε, εγώ σχεδόν απογοητεύτηκα πλέον που ήμουν τόσο τυφλός με τα btc και δεν έχω κουράγιο να ψάξω για κάτι άλλο.... Μακάρι αλλά εντάξει ότι είναι να γίνει θα γίνει. Και φούσκα να είναι 1% εντάξει δεν χάνεις και καμιά περιουσία. 1
defacer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Για όνομα του ότι έχετε ιερό, πριν αγοράσετε btc με λεφτά που δε σας περισσεύουν μάθετε πρώτα πώς βγάζει ο κόσμος λεφτά από το χρηματιστήριο γιατί βλέπω πως το τι συμβαίνει όταν σκάσει το έχετε ξεχάσει ήδη.
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Για όνομα του ότι έχετε ιερό, πριν αγοράσετε btc με λεφτά που δε σας περισσεύουν μάθετε πρώτα πώς βγάζει ο κόσμος λεφτά από το χρηματιστήριο γιατί βλέπω πως το τι συμβαίνει όταν σκάσει το έχετε ξεχάσει ήδη. στο χρηματιστήριο έχεις και ένα 18-22% φόρο πάνω στα κέρδη συν τις προμήθειες των χρηματιστών συν τα split και τις αυξησεις μετοχικού κεφαλαίου που αν δεν τι ακολουθήσεις είσαι από χέρι χαμένος. Μπορείς να καταλάβεις την διαφορά μιας ελεύθερης αγοράς με μιας ελεγχόμενης? Κοίτα, δεν έχει και πολύ νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση όταν επιλέγεις, λόγω fanboyism ή οτιδήποτε άλλο που δε γνωρίζω, να μη την πάρεις στα σοβαρά. Εδώ ο bspus που τον υπολογίζεις πολύ περισσότερο κάνει το δικηγόρο του διαβόλου και πάλι λες άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Δε μπορούμε βέβαια να υπολογίσουμε μαθηματικά χωρίς να δεχτούμε μια Χ πιθανοτική κατανομή για το ποιός θα καταφέρει να κάνει mine το επόμενο block, αλλά και μόνο το γεγονός ότι χωρίς να αναφέρεις τίποτα τέτοιο βγάζεις μόνος σου ένα νούμερο 60% για να παίξουμε την κολοκυθιά λέει πολλά. Τελείως ενδεικτικά, αν υποθέσουμε 50/50 mining power split, 3 blocks στη σειρά για να είσαι successful και σταθερή PDF για την πιθανότητα να κάνεις mine εσύ, θέλει 8 προσπάθειες για να τα καταφέρεις. Η κάθε μία από αυτές θα πάρει το πολύ 3 * 10 λεπτά πες (time to mine block) μισή ώρα (οι περισσότερες θα είναι αποτυχημένες και θα πάρουν λιγότερο) οπότε μέσες άκρες με 50%+1 του mining power, αν δεν υπολογίσουμε variance τότε σε 4 ώρες έχεις πάρει τον έλεγχο του blockchain (ναι ναι μπλα μπλα μπλα θα γίνει fork και θα σε βγάλουν έξω). Αυτά. Σόρι που το λέω αλλά είσαι fanboy και όχι σοβαρός συνομιλητής, γιατί ακόμα κι αν είχα όλο το άδικο του κόσμου στο τελικό αποτέλεσμα θα έπρεπε να αναγνωρίσεις πού έχω δίκιο αντί να βγάζεις τα 60% από εσύ μόνο ξέρεις που. αυτό που κάνεις δεν έχει κανένα νόημα. Αν έχεις λίγο χρόνο διάβασε πρώτα εδώ τον γενικό οδηγό για το τι είναι 51% https://bitcoin.org/en/glossary/51-percent-attack και καλύτερα δες εδώ τον developer του bitcoin Matt https://www.youtube.com/watch?v=XEiVbkeZjuQ
polaki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Ρε μάγκες σοβαρά τώρα, αντί να κάθεστε να ασχολείστε με κάτι αηδίες του στυλ 51% και τα λοιπά, γιατί δεν ασχολείστε με την ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ??????? Δηλαδή τόσο geek είστε που σας νοιάζει ένας ριμαδο-αλγόριθμος αντί να βάλετε 100 ευρώ να ΠΑΙΞΕΤΕ, ναι να ΠΑΙΞΕΤΕ και ότι γίνει!!! 2 μέρες πριν μόνο που δεν σας παρακάλεσα να αγοράσετε... Επίσης εδώ μέσα ορισμένοι είναι λες και ΘΕΛΟΥΝ να σκάσει φούσκα για να πουν "σας τα έλεγα εγώ ότι είναι φουσκα"... Να σκάσει ρε φίλε η φούσκα! Αλλά μέχρι να σκάσει, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει να βγάλεις κανένα φράγκο! Εκτός αν νομίζεις ότι η φούσκα θα σκάσει τώρα στα 2300, και χάσεις όλα σου τα λεφτά σε 1 μέρα.. εκεί οκ πάω πάσο... επειδή όμως ΔΕΝ θα σκάσει, αφήστε ορισμένοι τις θεωρίες συνομοσίας και το ριμαδοgeek talk για αλγόριθμους και 51% αφού έτσι κ αλλιώς ΔΕΝ ξέρετε να αναλύσετε, και είτε αφήστε εμάς να βγάζουμε έστω το ενοίκιο μας κάθε μήνα επειδή απλά δεν κοιμόμαστε ή όποιος έχει μεγαλύτερη άνεση κεφαλαίου να κάνει μια σοβαρή επένδυση.
Damachi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 "σοβαρή επένδυση" σε αέρα . Οχι τιποτα αλλο αλλα θα παρετε και πολλους ασχετους στο λαιμο σας με αυτο το τοσο ευκολο κερδος. 1
polaki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 "σοβαρή επένδυση" σε αέρα . Οχι τιποτα αλλο αλλα θα παρετε και πολλους ασχετους στο λαιμο σας με αυτο το τοσο ευκολο κερδος. Εσύ επειδή είσαι σχετικός μείνε μακριά.
defacer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 στο χρηματιστήριο έχεις και ένα 18-22% φόρο πάνω στα κέρδη συν τις προμήθειες των χρηματιστών συν τα split και τις αυξησεις μετοχικού κεφαλαίου που αν δεν τι ακολουθήσεις είσαι από χέρι χαμένος. Μπορείς να καταλάβεις την διαφορά μιας ελεύθερης αγοράς με μιας ελεγχόμενης? Είσαι μίλια μακριά από την ουσία αυτού που είπα, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε. Για το 50% κλπ, έχεις ήδη πει πολλές φορές γενικολογίες του στυλ δεν καταλαβαίνω κλπ, μπήκαν κι άλλοι στη συζήτηση, σου εξήγησαν αυτό που λέω, το έκανες γάργαρα. Τώρα πάλι είπες γενικολογίες και νούμερα 60% out of your ass, πάλι έβαλες βίντεο κλπ. Το μόνο που δεν έχεις κάνει είναι να απαντήσεις ΜΙΑ φορά επί της ουσίας. Δεν ξέρω αν δε θέλεις ή απλά δε μπορείς, αλλά κάπου καταντά βαρετό να μιλάς σε παπαγάλο. Να σκάσει ρε φίλε η φούσκα! Αλλά μέχρι να σκάσει, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει να βγάλεις κανένα φράγκο! Εκτός αν νομίζεις ότι η φούσκα θα σκάσει τώρα στα 2300, και χάσεις όλα σου τα λεφτά σε 1 μέρα.. εκεί οκ πάω πάσο... επειδή όμως ΔΕΝ θα σκάσει, Σου εύχομαι να βγάλεις πολλά λεφτά από τις επενδύσεις σου, είτε btc είτε άλλες, και να τα χαρείς. Αλλά να ξέρεις θα πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός, γιατί η νοοτροπία που έχεις εκφράσει εδώ είναι ο ορισμός του κοτόπουλου που πάει για μάδημα. 2
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 και εγώ νομίζω ότι μιλάω σε ντουβάρι. Σου έχω απαντήσει αλλά απλά δεν μπορείς να το καταλάβεις. Δεν μπορείς να κατανοήσεις το game theory που υπάρχει σε ένα τεχνολογικό σύστημα. Για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα να σου πω ότι το αγαπημένο σου τραπεζικό σύστημα θα συνεχίσει να υπάρχει. Δεν θα πρέπει να ανησυχείς
polaki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Σου εύχομαι να βγάλεις πολλά λεφτά από τις επενδύσεις σου, είτε btc είτε άλλες, και να τα χαρείς. Αλλά να ξέρεις θα πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός, γιατί η νοοτροπία που έχεις εκφράσει εδώ είναι ο ορισμός του κοτόπουλου που πάει για μάδημα. "Τύχη" με την έννοια του να αποφύγεις τον απρόβλεπτο παράγοντα πρέπει να υπάρχει πάντα, η δική μου τακτική είναι να έχω τα μάτια μου και τα αυτιά μου ανοικτά ώστε να παρακολουθώ τις εξελίξεις και συγχρόνως ποντάρω στο μακροχρόνιο κέρδος, όπου για μένα μακροχρόνιο είναι τα 5 χρόνια. Η όλη μου ένσταση και μοναδικός λόγος συμμετοχής στη συζήτηση είναι γιατί έχω βαρεθεί να "κράζει" ο κάθε ΑΣΧΕΤΟΣ που δεν καταλαβαίνει ούτε από αλγόριθμους αλλά ΚΥΡΙΩΣ ούτε γνωρίζει την αλφάβητο των βασικών οικονομικών και προσπαθεί με το ζόρι να βγάλει σκάρτο κάτι μόνο και μόνο επειδή δεν το καταλαβαίνει. Όποιος κοιτάει τα crypto για άμεσο κέρδος απτη μία στιγμή στην άλλη ας παίξει καλύτερα τζόκερ, πιο πολλές πιθανότητες έχει να κερδίσει.
Jastonas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ειναι τραγικο με τις ελειψεις ηλεκτρικου που εχουμε στα νησια και με αφορητες θερμοκρασιες να εχουμε και αυτες τις μλκιες . Πιστεύω το άρθρο εκεί στοχεύει. Σε συνδιασμό με τον ψεκασμό για υπερθέρμανση του πλανήτη εξαιτίας του ανθρώπου, πάνε να πολεμήσουν το bitcoin καθώς οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να το ελέγξουν (ακόμα).
Damachi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Με το market crash θα φανε σκ@τα ολοι οι ερασιτεχνες κερδοσκοποι. Ηδη ξεπουλανε μαζικα και τις gpu που τις ειχανε φτασει να ζητανε 400 για μτχ 480 ... Αφηστε τις θεωριες συνομωσιας κατι που ανεβαινει τοσο γρηγορα ειναι φουσκα που σκαει .
tsakfot Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Με το market crash θα φανε σκ@τα ολοι οι ερασιτεχνες κερδοσκοποι. Ηδη ξεπουλανε μαζικα και τις gpu που τις ειχανε φτασει να ζητανε 400 για μτχ 480 ... Αφηστε τις θεωριες συνομωσιας κατι που ανεβαινει τοσο γρηγορα ειναι φουσκα που σκαει . όσο φούσκα ήταν το Internet στα 90's όταν έσκασαν τα dot.com .. και αυτή η φούσκα, σου δίνει την δυνατότητα να γράφεις εδώ σήμερα. 1
Damachi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 http://www.cnbc.com/2017/06/26/ethereum-drops-more-than-10-percent-even-after-flash-crash-refund.html http://www.express.co.uk/finance/city/829537/bitcoin-price-value-usd-ethereum-markets-currency-bubble-burst :lol: χρηματιστες μετα το ΧΑΑ
Jastonas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Με το market crash θα φανε σκ@τα ολοι οι ερασιτεχνες κερδοσκοποι. Ηδη ξεπουλανε μαζικα και τις gpu που τις ειχανε φτασει να ζητανε 400 για μτχ 480 ... Αφηστε τις θεωριες συνομωσιας κατι που ανεβαινει τοσο γρηγορα ειναι φουσκα που σκαει . Μια φούσκα που για κάποιο λόγο την πολεμάει πολύ το καρτέλ του ελέγχου του χρήματος ως νόμισμα/αξία. Και όλος τυχαία, όποιος προσπάθησε να απεξαρτοποιηθεί από αυτό το καρτέλ, βρέθηκε δολοφονημένος (και μιλάω για ολόκληρες κυβερνήσεις, βλέπε Γκαντάφι). Αλλά ναι.. θεωρίες συνομωσίας... γιατί ξέρουμε ότι το χρήμα και η εξουσία δεν διαφθείρει ποτέ και καθόλου! Είμαστε πσεεεεεκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα