tsakfot Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 http://www.cnbc.com/2017/06/26/ethereum-drops-more-than-10-percent-even-after-flash-crash-refund.html http://www.express.co.uk/finance/city/829537/bitcoin-price-value-usd-ethereum-markets-currency-bubble-burst :lol: χρηματιστες μετα το ΧΑΑ Τότε στα 90's υπήρξαν κάτι φούσκες τύπου Google και Amazon μαζί με τον συφερτό απο τα υπόλοιπα dot.com, και κάτι "άσχετοι" πόνταραν σε αυτές τις φούσκες. όταν λοιπόν googlάρεις "Βitcoin Bubble" στο google, να τους ευχαριστείς που σου έδωσαν αυτή την ευλογία. Επίσης να διαβάζεις τα άρθρα που ποστάρεις, πρίν τα κάνεις copy-paste. "Bitcoin is continuing its recovery and is currently priced at $2397.65." Τώρα παίζει κάπου στα 2600$ 2
Damachi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Σε μας τους ασχετους σε πιο κρυπτονομισμα μας προτεινεις να "επενδυσουμε" ; και το XAA ( χρηματ . αξιων αθηνων ) που λεγανε οι ειδικοι ηταν "μπομπατη¨" επενδυση για επαρχιωτες σαν και μενα 1
tsakfot Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Σε μας τους ασχετους σε πιο κρυπτονομισμα μας προτεινεις να "επενδυσουμε" ; BTC μόνο , το Ethereum ειδικά με τα ICO's προσωπικά με ξενέρωσε.. τα υπόλοιπα είναι ωραία, αν έχεις χρόνο και κανά σοβαρό κεφάλαιο για να παίζεις με τα pumb & dumb και να βγάζεις δυνατό μεροκάματο από τους "newbies" 2
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Σε μας τους ασχετους σε πιο κρυπτονομισμα μας προτεινεις να "επενδυσουμε" ; και το XAA ( χρηματ . αξιων αθηνων ) που λεγανε οι ειδικοι ηταν "μπομπατη¨" επενδυση για επαρχιωτες σαν και μενα Και φούσκα να είναι κάποιοι βγάλανε - βγάζουν πολλά λεφτά. Το ίδιο και με το χρηματιστήριο, δεν χάσανε όλοι.
Mr.Basil Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Και φούσκα να είναι κάποιοι βγάλανε - βγάζουν πολλά λεφτά. Το ίδιο και με το χρηματιστήριο, δεν χάσανε όλοι. That's right. Αυτό ισχύει για οτιδήποτε "εμπορεύεσαι" με σκοπό το κέρδος. Ακόμα και μάπα να είναι κάποιοι θα βγάλουν. Αν αξίζει θα βγάλουν και περισσότεροι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ποιος είναι σίγουρος ότι η τιμή έχει πιάσει ταβάνι; (ή ακόμα αν το κρυπτονόμισμα είναι προιόν ή απλώς αέρας κοπανιστός). 1
Bspus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 That's right. Αυτό ισχύει για οτιδήποτε "εμπορεύεσαι" με σκοπό το κέρδος. Ακόμα και μάπα να είναι κάποιοι θα βγάλουν. Αν αξίζει θα βγάλουν και περισσότεροι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ποιος είναι σίγουρος ότι η τιμή έχει πιάσει ταβάνι; (ή ακόμα αν το κρυπτονόμισμα είναι προιόν ή απλώς αέρας κοπανιστός). Τα κρυπτονομισματα ως τεχνολογια ηρθαν για να μεινουν. Ως προς αυτο δεν εχω αμφιβολια. Τωρα το κατα ποσο η συγκεκριμενη γενια θα εξελιχθει και θα κρατησει τα ηνια η θα ξεπεραστει απο τα μεταγενεστερα ειναι αλλη υποθεση. Επισης το οτι το 99% των κρυπτονομισματων που κυκλοφορουν ειναι οντως αερας κοπανιστος επισης δεν παιζει κανενα ρολο ως προς αυτο. 1
kawavn800 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Χωρίς να θέλω να αποκαρδιώσω κανέναν απο τους προλαλήσαντες θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει καταλάβει την αρχική ιδέα του δημιουργού καθώς και τον σκοπό του. Υπάρχει μεγάλη στρατολόγηση ατόμων για αυτό το σύστημα. Η ταπεινή μου άποψη λέει ότι είναι παράγωγο τύπου Πυραμίδων καθώς και ότι τα αρχαιότερα μέλη για να παράγουν " νόμισμα" πρέπει να στρατολογούν νέα μέλη και ούτω καθεξής. Μόλις αρχίσει και ξεφεύγει το πράγμα θα ξεφουσκώσει το όλο σύστημα. Σίγουρα κάποιοι τα έχουν πιάσει. Χρήμα που παράγεται χωρίς να περνάει απο παραγωγική διαδικασία = φούσκα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση
cynix Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Χωρίς να θέλω να αποκαρδιώσω κανέναν απο τους προλαλήσαντες θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει καταλάβει την αρχική ιδέα του δημιουργού καθώς και τον σκοπό του. Υπάρχει μεγάλη στρατολόγηση ατόμων για αυτό το σύστημα. Η ταπεινή μου άποψη λέει ότι είναι παράγωγο τύπου Πυραμίδων καθώς και ότι τα αρχαιότερα μέλη για να παράγουν " νόμισμα" πρέπει να στρατολογούν νέα μέλη και ούτω καθεξής. Μόλις αρχίσει και ξεφεύγει το πράγμα θα ξεφουσκώσει το όλο σύστημα. Σίγουρα κάποιοι τα έχουν πιάσει. Χρήμα που παράγεται χωρίς να περνάει απο παραγωγική διαδικασία = φούσκα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση Καμμία σχέση η αρχική ιδέα με αυτό που περιγράφεις!
APPLEGEEK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Υπάρχει και το cloud mining Τότε στα 90's υπήρξαν κάτι φούσκες τύπου Google και Amazon μαζί με τον συφερτό απο τα υπόλοιπα dot.com, και κάτι "άσχετοι" πόνταραν σε αυτές τις φούσκες. όταν λοιπόν googlάρεις "Βitcoin Bubble" στο google, να τους ευχαριστείς που σου έδωσαν αυτή την ευλογία. Επίσης να διαβάζεις τα άρθρα που ποστάρεις, πρίν τα κάνεις copy-paste. "Bitcoin is continuing its recovery and is currently priced at $2397.65." Τώρα παίζει κάπου στα 2600$ 3500+
nikos_kar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα Κύριοι, δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι αλλά διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστ άλλαξα γνώμη. Οι περισσότεροι έχετε πάρει τελείως λάθος δρόμο όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα. Το να βγάλεις 1-2 χιλιάρικα από το mining δε θα έπρεπε να είναι το βασικό θέμα συζήτησης. Τo bitcoin(όπως και το ethereum κλπ) είναι κάτι παραπάνω από νομίσματα. Είναι κατά κάποιο τρόπο ιδεολογία. Είναι η δύναμη που δίνεται στον άνθρωπο πλεόν να κάνει συναλλαγές χωρίς κανεναν ενδιάμεσο. (Πλήρως) Ανώνυμα, ιδιωτικά και με ασφάλεια. Χωρίς ακραίες προμήθειες κλπ. Υπάρχουν 200 διαφορετικά νομίσματα στον κόσμο αλλά μόνο τα κρυπτονομίσματα είναι παγκόσμια. Όλα τα άλλα είναι ελεγχόμενα από τράπεζες και κράτη(χωρίς να το θεωρώ απαραίτητα αρνητικό αυτό) αλλα μόνο τα κρυπτονομίσματα είναι αυτόνομες οντότητες. Όσοι μιλούν για φούσκες δεν αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για τεχνολογία. Στο μέλλον θα είναι μέρος της καθημερινότητας μας. Φούσκες υπάρχουν στα οικονομικά, εδώ έχουμε επιστήμη. Είναι λάθος να αντιμερωπίζουμε το bitcoin και όλα τα υπόλοιπα απλά ως χρήμα. Φιλικά, Νίκος
pournaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα Κύριοι, δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι αλλά διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστ άλλαξα γνώμη. Οι περισσότεροι έχετε πάρει τελείως λάθος δρόμο όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα. Το να βγάλεις 1-2 χιλιάρικα από το mining δε θα έπρεπε να είναι το βασικό θέμα συζήτησης. Τo bitcoin(όπως και το ethereum κλπ) είναι κάτι παραπάνω από νομίσματα. Είναι κατά κάποιο τρόπο ιδεολογία. Είναι η δύναμη που δίνεται στον άνθρωπο πλεόν να κάνει συναλλαγές χωρίς κανεναν ενδιάμεσο. (Πλήρως) Ανώνυμα, ιδιωτικά και με ασφάλεια. Χωρίς ακραίες προμήθειες κλπ. Υπάρχουν 200 διαφορετικά νομίσματα στον κόσμο αλλά μόνο τα κρυπτονομίσματα είναι παγκόσμια. Όλα τα άλλα είναι ελεγχόμενα από τράπεζες και κράτη(χωρίς να το θεωρώ απαραίτητα αρνητικό αυτό) αλλα μόνο τα κρυπτονομίσματα είναι αυτόνομες οντότητες. Όσοι μιλούν για φούσκες δεν αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για τεχνολογία. Στο μέλλον θα είναι μέρος της καθημερινότητας μας. Φούσκες υπάρχουν στα οικονομικά, εδώ έχουμε επιστήμη. Είναι λάθος να αντιμερωπίζουμε το bitcoin και όλα τα υπόλοιπα απλά ως χρήμα. Φιλικά, Νίκος Αρα τα οικονομικα δεν ειναι επιστημη...
nikos_kar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Έχεις δίκιο και καλά κάνεις και με διορθώνεις διότι δε το ξεκαθάρισα τελείως. Ήθελα να πω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μαθηματικό. Οπότε δε χωράει αμφισβήτηση. Δεν ήθελα να μειώσω τα οικονομικά σαν επιστήμη.
gv Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εμένα τα κρυπτονομίσματα μου φαίνονται σαν ένα συνοθύλευμα φούσκας και πυραμίδας ..
DrStein Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 ATH για το Bitcoin σημερα! 4600$ + Για μας δουλευει ο Kim
Heybro Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Εμένα τα κρυπτονομίσματα μου φαίνονται σαν ένα συνοθύλευμα φούσκας και πυραμίδας .. Το θέμα είναι να βγάλεις χρήματα. Και αρκετοί βγάζουν. Εγώ ασχολούμαι κάνα 2μηνο και έχω βγάλει όσα έβαλα δηλαδή διπλασίασα το ποσό που έβαλα αρχικά και καθημερινά ανεβαίνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα