Damachi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Συγχαρητήρια για το ΑΚΥΡΟ σχόλιο της ημέρας. Αν εισαι αραχτός κατω απο το AC ευκολα λες μεγαλα λογια - μέχρι το πρωτο blackout οπως εδω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Αν εισαι αραχτός κατω απο το AC ευκολα λες μεγαλα λογια - μέχρι το πρωτο blackout οπως εδω Οκ... Δε νομίζω ότι τα mining farms στην Κίνα ευθύνονται για τις ελλείψεις ηλεκτρικού στο Αιγαίο. 6
bilythekid Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Εγώ απορώ που πηγαίνει η 100% απόδοση της κάρτας,που τους χρησιμεύει;μην μου πείτε λύνει αλγόριθμος,αυτό το ξέρω.
De@th L0rd Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Βάλτε ανεμογεννήτριες στα νησιά πρώτα κ μετά παραπονεθείτε για το ηλεκτρικό. Μέχρι τότε χρησιμοποειστε την αισθητική του νησιού για δροσιά... 14
pcos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 που να δειτε η visa-mastercard τι ενεργεια ξοδευει! "κανενα ποσο ενεργειας δεν παει χαμενο αν ειναι να σε γλυτωνει απο τους λατρεις του πληθωρισμου της πιστωσης και του χρεους"! 2
Litost Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Εγώ πάντως με την καλή μου Diamond monster 3d έχω βγάλει εκατομμύρια shitcoins 5
NT1G Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Αν εισαι αραχτός κατω απο το AC ευκολα λες μεγαλα λογια - μέχρι το πρωτο blackout οπως εδω Τι σε δυσκολεύει στην παρακάτω πρόταση; Δε νομίζω ότι τα mining farms στην Κίνα ευθύνονται για τις ελλείψεις ηλεκτρικού στο Αιγαίο. 2
Eru Iluvatar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Κοιτάξτε που έχει φθάσει η ανθρωπότητα. Να χαλάει σημαντικές ποσότητες ενέργειας σε μα&*&*ιες-- η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων είναι μια διαδικασία που δεν παράγει τίποτα; δεν έχει τελικό προϊόν. Παρά το γεγονός ότι κάποιοι κερδίζουν, για εμένα είναι τελείως ανήθικη η παρουσία του κρυπτονομίσματος. 3
mpermpatis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δεν έχω καταλάβει ακόμη πως παράγω bitcoin και πως τα αποκτώ . Κάποιος;;;Έχω κατεβάσει την εφαρμογή chain block μετά τι;
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ρίξε μια ματιά εδώ εξηγεί με απλά λόγια, τι είναι το bitcoin και τι πρόβλημα ουσιαστικά λύνει οπα δηλαδη ας πουμε οτι εγω που εχω ενα ψηφιακο κλειδι πχ αδεια για ενα προγραμμα με αποτρεπει να το πουλησω σε 10 ατομα σωστα καταλαβα ?
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δεν έχω καταλάβει ακόμη πως παράγω bitcoin και πως τα αποκτώ . Κάποιος;;;Έχω κατεβάσει την εφαρμογή chain block μετά τι; Πρακτικά δεν μπορείς να παράγεις πλέον. Μόνο να τα αγοράσεις έτοιμα.
HotShot84 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Αμα σου πω οτι εχω την ιδια απορια κ δεν εχει βρεθει ανθρωπος να μου απαντησει το πιστευεις? Υπαρχουν 2 ενδεχομενα, το ενα να τρεχει καποιο μεγαλο project τυπου NASΑ, αλλα θα χρειαζοταν πολλα χρονια για να τελειωσει με την σημερινη τεχνολογια. Το δευτερο που κατε εμε ειναι και επικρατεστερο ειναι οτι καποιος μαγκας σκεφτηκε να δωσει αξια σε κατι που δεν εχει μοιραζοντας το στην αρχη τσαμπα και οσο γινεται γνωστο να αρχιζει να το δυσκολευει ταυτοχρονα αυξανοντας την αξια του και την δυσκολια αποκτησης του. Οταν ερθει η ωρα θα ξεπουλησει ακριβα και οι υπολοιποι θα φανε το αγγουρι. Σαν το χρηματιστηριο ενα πραμα. Υπαρχουν πολλες παραλλαγες απατης και σε διαφορες αλλες περιπτωσεις. 2
alcemist Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Το ερώτημα σου αφορά και τα "πραγματικά" νομίσματα, πχ ευρώ, δολλάριο, κτλ, μια που εδώ και δεκαετίες δεν έχουν αντίκρυσμα σε χρυσό ή άλλα πολύτιμα μέταλλα. Ας μου εξηγήσει κάποιος πως παράγεται χρήμα από έναν αλγόριθμο. Δηλαδή τι σκοπό έχει αυτός ο αλγόριθμος, δε μπορεί να επεξεργάζεσαι κάτι για το τίποτα, τι πληροφορίες είναι αυτές?
HotShot84 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Το ερώτημα σου αφορά και τα "πραγματικά" νομίσματα, πχ ευρώ, δολλάριο, κτλ, μια που εδώ και δεκαετίες δεν έχουν αντίκρυσμα σε χρυσό ή άλλα πολύτιμα μέταλλα. Αυτα αντιστοιχουν σε πραγματικες οικονομιες των χωρων με βαση τους δεικτες οικονομιας και οικων αξιολογησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα