Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγχαρητήρια για το ΑΚΥΡΟ σχόλιο της ημέρας.

Αν εισαι αραχτός κατω απο το AC ευκολα λες μεγαλα λογια - μέχρι το πρωτο blackout οπως εδω

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν εισαι αραχτός κατω απο το AC ευκολα λες μεγαλα λογια - μέχρι το πρωτο blackout οπως εδω

Οκ...

Δε νομίζω ότι τα mining farms στην Κίνα ευθύνονται για τις ελλείψεις ηλεκτρικού στο Αιγαίο.

• Like 6
Δημοσ.

Βάλτε ανεμογεννήτριες στα νησιά πρώτα κ μετά παραπονεθείτε για το ηλεκτρικό. Μέχρι τότε χρησιμοποειστε την αισθητική του νησιού για δροσιά...

• Like 14
Δημοσ.

που να δειτε η visa-mastercard τι ενεργεια ξοδευει!

"κανενα ποσο ενεργειας δεν παει χαμενο αν ειναι να σε γλυτωνει απο τους λατρεις του πληθωρισμου της πιστωσης και του χρεους"!

• Like 2
Δημοσ.

Τι σε δυσκολεύει στην παρακάτω πρόταση;

Δε νομίζω ότι τα mining farms στην Κίνα ευθύνονται για τις ελλείψεις ηλεκτρικού στο Αιγαίο.
  • Like 2
Δημοσ.

Κοιτάξτε που έχει φθάσει η ανθρωπότητα. Να χαλάει σημαντικές ποσότητες ενέργειας σε μα&*&*ιες-- η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων είναι μια διαδικασία που δεν παράγει τίποτα; δεν έχει τελικό προϊόν. Παρά το γεγονός ότι κάποιοι κερδίζουν, για εμένα είναι τελείως ανήθικη η παρουσία του κρυπτονομίσματος.

• Like 3
Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά εδώ

εξηγεί με απλά λόγια, τι είναι το bitcoin και τι πρόβλημα ουσιαστικά λύνει

οπα δηλαδη ας πουμε οτι εγω που εχω ενα ψηφιακο κλειδι  πχ αδεια για ενα προγραμμα με αποτρεπει να το πουλησω σε 10 ατομα σωστα καταλαβα ?

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει ακόμη πως παράγω bitcoin και πως τα αποκτώ .  Κάποιος;;;Έχω κατεβάσει την εφαρμογή chain block μετά τι; 

Πρακτικά δεν μπορείς να παράγεις πλέον. Μόνο να τα αγοράσεις έτοιμα.

Δημοσ.

Αμα σου πω οτι εχω την ιδια απορια κ δεν εχει βρεθει ανθρωπος να μου απαντησει το πιστευεις?

Υπαρχουν 2 ενδεχομενα, το ενα να τρεχει καποιο μεγαλο project τυπου NASΑ, αλλα θα χρειαζοταν πολλα χρονια για να τελειωσει με την σημερινη τεχνολογια. Το δευτερο που κατε εμε ειναι και επικρατεστερο ειναι οτι καποιος μαγκας σκεφτηκε να δωσει αξια σε κατι που δεν εχει μοιραζοντας το στην αρχη τσαμπα και οσο γινεται γνωστο να αρχιζει να το δυσκολευει ταυτοχρονα αυξανοντας την αξια του και την δυσκολια αποκτησης του. Οταν ερθει η ωρα θα ξεπουλησει ακριβα και οι υπολοιποι θα φανε το αγγουρι. Σαν το χρηματιστηριο ενα πραμα. Υπαρχουν πολλες παραλλαγες απατης και σε διαφορες αλλες περιπτωσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Το ερώτημα σου αφορά και τα "πραγματικά" νομίσματα, πχ ευρώ, δολλάριο, κτλ, μια που εδώ και δεκαετίες δεν έχουν αντίκρυσμα σε χρυσό ή άλλα πολύτιμα μέταλλα.

Ας μου εξηγήσει κάποιος πως παράγεται χρήμα από έναν αλγόριθμο. Δηλαδή τι σκοπό έχει αυτός ο αλγόριθμος, δε μπορεί να επεξεργάζεσαι κάτι για το τίποτα, τι πληροφορίες είναι αυτές?

Δημοσ.

Το ερώτημα σου αφορά και τα "πραγματικά" νομίσματα, πχ ευρώ, δολλάριο, κτλ, μια που εδώ και δεκαετίες δεν έχουν αντίκρυσμα σε χρυσό ή άλλα πολύτιμα μέταλλα.

Αυτα αντιστοιχουν σε πραγματικες οικονομιες των χωρων με βαση τους δεικτες οικονομιας και οικων αξιολογησης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...