Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γινεται ανετα.  εδω εγω εχω στησει σε εναν φιλο μου λογιστη, ακριβως το ιδιο συστημα με το OFFICE PC της υπογραφης μου. και παει σφαιρα..!!  

ολα εξαρτωνται απο τα προγραμματα που δουλευει ο καθενας. γενικα τα λογιστικα γραφεια, εχουν πολυ light δουλεια για τον επεξεργαστη.  

τα λογιστικα προγραμματα ειναι σχετικα απλα (σε σχεση με βιντεαδες και γραφιστες, κλπ), εγγραφα PDF, WORD, EXCEL κλπ... δεν ειναι απαιτητικα για ενα συγχρονο συστημα..! 

και τροφοδοτικο δεν χρειαζεσαι τοσο μεγαλο ...!!      http://www.skroutz.gr/s/8391150/Be-Quiet-System-Power-B8-300W.html

Νομίζεις! Ελπιζω να υπαρχει σερβερ με τη βαση δεδομενων του λογιστικου προγραμματος και το προγραμμα να μην τρεχει πληρως τοπικα στο εκαστοτε pc! Τρεξε excel με 75,000 γραμμες σε λογαριασμους λογιστικης και νιωσε τον ssd και τον 2c4th να λιωνει!

Μη λεμε οτι γουσταρουμε μερικοι εδω μεσα!

Δημοσ.

ολα εξαρτωνται απο τα προγραμματα που δουλευει ο καθενας. γενικα τα λογιστικα γραφεια, εχουν πολυ light δουλεια για τον επεξεργαστη.  

τα λογιστικα προγραμματα ειναι σχετικα απλα (σε σχεση με βιντεαδες και γραφιστες, κλπ), εγγραφα PDF, WORD, EXCEL κλπ... δεν ειναι απαιτητικα για ενα συγχρονο συστημα..! 

Νομίζεις! Ελπιζω να υπαρχει σερβερ με τη βαση δεδομενων του λογιστικου προγραμματος και το προγραμμα να μην τρεχει πληρως τοπικα στο εκαστοτε pc! Τρεξε excel με 75,000 γραμμες σε λογαριασμους λογιστικης και νιωσε τον ssd και τον 2c4th να λιωνει!

Μη λεμε οτι γουσταρουμε μερικοι εδω μεσα!

εεε... τοτε...,  να στο τονισω κιολας για να το καταλαβεις.......!!!!!  

αν ηταν τετοιου μεγεθους γραφειο, δεν θα ερχοταν εδω να ρωτησει για 2 ΜΟΝΟ pc και με μπατζετ €400, αλλα θα πηγαινε σε εναν πιο εξειδικευμενο επαγγελματια, η σε μια εταιρεια, ωστε να εχει και μια σωστη υποστηριξη.....!!!!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...