Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά ....

έχω μια παράξενη περίπτωση και θα ήθελα ....τι να πω....το έχετε ξαναδει το έργο?

Έχω 1 ασύρματο δίκτυο που ο ιδιοκτήτης ευτυχώς μοιράστηκε τον κωδικό μαζί μου ....(το χρειάζομαι για λίγο καιρό μέχρι να διευθετηθούν κάποια θέματα)...

Το κουφό είναι ότι έχω 1 USB Adapter Tp-Link Με το οποίο παίζει μια χαρά....αλλά το συγκεκριμένο στικακι δεν έχει τρελλή ευαισθησία λόγω έλλειψης κεραίας αλλά επειδή είναι αρκετά μακριά ας πούμε ότι οι ταχύτητες είναι για το ....

Οπότε έχω άλλα 2 στικάκια με κύριο 1 της Alfa AWUS036NH...ε λοιπόν ...ΚΑΝΕΝΑ δεν βλέπει το συγκεκριμένο δίκτυο...ειδικά το ALFA βλέπει δίκτυα απο την άλλη άκρη του τετραγώνου ...αλλά το συγκεκριμένο ΝΙΞ....τιποτα...ούτε για αστείο...

Επειδή είναι προσωρινή η περίπτωση δεν με χαλάει αλλά με παραξενεύει και είπα να πάρω την γνώμη του κοινού...

Δημοσ.

Σε ποιο κανάλι δουλεύει το ασύρματο δίκτυο. Αν είναι στο 12 ή το 13, ενδέχεται σωστά να μην το βλέπουν, καθώς αυτά δεν παίζουν σε όλες τις συσκευές και ανάλογα την χώρα για την οποία έχουν ρυθμισθεί.

• Like 2
Δημοσ.

Στην Ευρώπη και φυσικά στην χώρα μας, νόμιμα γίνεται χρήση των καναλιών 1-13. Στην Αμερική και σε μερικές άλλες όμως, μόνο μέχρι το 11.

Οπότε εξαρτάται από την συσκευή, ανάλογα την χώρα για την οποία έχει κατασκευαστεί ή έχει επιλεχθεί (εφόσον υπάρχει τέτοια επιλογή στο λογισμικό), σε ποια κανάλια μπορεί να δουλέψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...