Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Σε σούπερ μάρκετ έχει τέτοιες τιμές; Δεν παίρνω coca cola αλλά εκεί γύρω στα 60 λεπτά έχω την εντύπωση ότι είναι η τιμή της. Οκ. Το να έχει 0.60 των 330 και 0.55 των 150 είναι γαίδουριά και δεν έχει κέρδος ο καταναλωτής. Για μένα κακώς έβαλαν τέτοια τιμολόγηση, τώρα τι πλάνο είχανε απ'την εταιρεία παραγωγής, τι έρευνα έκαναν και πως κατέληξαν σε τέτοια τιμή δεν ξέρω. Έχω σταματήσει να πίνω coca cola οπότε δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Πιστευω ειναι καθαρα θεμα logistics. Αλλο το κοστος αποθηκευσης/μεταφορας του 0.15 και αλλο του 0.33/1.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Τα μικρά τα παίρνουν αυτοί που έχουν μικρά..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Σε σούπερ μάρκετ έχει τέτοιες τιμές; Δεν παίρνω coca cola αλλά εκεί γύρω στα 60 λεπτά έχω την εντύπωση ότι είναι η τιμή της. Περίπου τόσο έχει δηλαδή 2.5-2.6 η εξάδα σχετo έχει 50 λεπτά. Φυσικά σέ μαγαζί έχει 1.1 και πανω Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2017 από Anorymous 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 με το ιδιο σκεπτικο του νηματοθετη,αν αγοραζουμε 5λιτρο η 50λιτρο,βγαινει φθηνοτερο.γιατι βγαζουν το κουτι 330?και ακομη παραπερα,αν αγοραζουμε 1 τονο,θα βγαινει ακομη φθηνοτερα.γιατι πουλανε μικροτερες ποσοτητες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δηλαδη αυτα τα μικρα κουτακια εχουν περισσοτερο λογο υπαρξης απο την κοκα κολα βανιλα που καταργηθηκε γιατι δεν αρεσε σε καπιους; Απο εκει και περα η τιμη μου φαινεται λογικη. Το κοστος παραγωγης λογικα δεν εξαρταται τοσο απο την ποσοτητα που εχει μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δηλαδη αυτα τα μικρα κουτακια εχουν περισσοτερο λογο υπαρξης απο την κοκα κολα βανιλα που καταργηθηκε γιατι δεν αρεσε σε καπιους; Για να καταργήθηκε μάλλον δεν άρεσε σε πολλούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Αυτά παλιά μόνο σε πτήσεις σου τα έδιναν οι αεροσυνοδοί ή σαν δείγματα κορίτσια που κάνουν πρόμο. Θεωρώ δεν έχει καποιο νόημα η αγορά τους πάντως. Πάντω κοκα κόλα βανίλια επειδή και εμένα μου αρέσει την βρίσκεις σε κάποια περίπτερα (κυρίως σε αυτά που είναι πέριξ στο σύνταγμα) και απευθύνονται σε τουρίστες μαζί με coca cola cherry και Dr Pepper . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 δεν εχουν κανεναν λογο υπαρξης σε αυτη την τιμη. οπως ειπα στα 40 αντε 45 ειναι οκ. δεν ειπα να το βαλουν και 30. τουλαχιστον ρε παιδι μου να το λεγανε icolaκαι οχι cola PS: αυτο το πραγμα , που πρεπει να πουμε και ευχαριστω απο πανω με ξεπερναει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δεν πινω κοκα κολα, αλλα επειδη που και που βαζω μια τεκιλα με τονικ στο σπιτι, με βολευουν οι μικρες συσκευασιες τονικ (που δε θυμαμαι τη μαρκα τους) που ειναι 150ml περιπου γιατι βγαζουν δυο ποτα ανετα και δεν περισσευουν οποτε να χανεται το ανθρακικο και να το πεταω. Παιζει να ισχυει η ιδια λογικη. Κατα τ'αλλα το κοστος των υλικων και του περιεχομενου σε αναλογιες πρεπει να ειναι αμελητεο στη συσκευασια οποτε δε μου φαινεται παραλογη η τιμολογηση του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrfan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Είναι θέμα μάρκετινγκ νομίζω και προφανώς έχει γίνει μεγάλη έρευνα που δικαιολογεί την αναλογία ποσότητας/τιμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 να το ειχε ρε παιδι μου 40, ΑΝΤΕ με τα χιλια ζορια 45, να το καταλαβω. εχει μια αποσταση απο τα 60... Αν για την κόλα θα έλεγες μνημόνια, έχεις σκεφτεί τι μπορεί να λέει άλλος για τον τύπο που είδε μια τιμολογιακή πολιτική που δεν τον αφορά καθόλου αλλά παρόλα αυτά δε μπορεί να την ξεπεράσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Αν για την κόλα θα έλεγες μνημόνια, έχεις σκεφτεί τι μπορεί να λέει άλλος για τον τύπο που είδε μια τιμολογιακή πολιτική που δεν τον αφορά καθόλου αλλά παρόλα αυτά δε μπορεί να την ξεπεράσει; Ότι ο τύπος δεν πρόκειται να στρώσει, όσα μνημόνια και να του βάλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 νταξει... γεμισε ο κοσμος απο ερευνητες που πιασανε την αναγκη του κοσμου... αντε ρε να γινει και στα αλλα προιοντα. πχ 500ml γαλα στην τιμη του 1λ. παρα 5λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δεν πινω κοκα κολα, αλλα επειδη που και που βαζω μια τεκιλα με τονικ στο σπιτι, με βολευουν οι μικρες συσκευασιες τονικ (που δε θυμαμαι τη μαρκα τους) που ειναι 150ml περιπου γιατι βγαζουν δυο ποτα ανετα και δεν περισσευουν οποτε να χανεται το ανθρακικο και να το πεταω. Παιζει να ισχυει η ιδια λογικη. Κατα τ'αλλα το κοστος των υλικων και του περιεχομενου σε αναλογιες πρεπει να ειναι αμελητεο στη συσκευασια οποτε δε μου φαινεται παραλογη η τιμολογηση του. Επειδή έχω αντιμετωπίσει το πρόβλημα αρκετές φορές, έχω να σου προτείνω δύο λύσεις: Α. Πίνεις και την επόμενη μέρα 2 ποτάκια (η επικρατέστερη) Β. Πίνεις το τόνικ σκέτο (δεν είναι καθόλου άσχημο σαν αναψυκτικό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα