siomio Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω οτι δεν έχω στη κατοχή μου ακόμα το κινητό του τίτλου , αλλα σε 2 μέρες θα το παραλάβω, οπότε θα ήθελα τη βοήθεια σας σε ενα θέμα που έτυχε να παρατηρήσω σε διάφορα reviews. Οι περισσότεροι αναφέρουν πως το εν λόγω κινητο φοράει πάνω του μια ψευτοκινέζικη rom. Οπότε θα ήθελα να μάθω λιγα πραγματάκια όσων αφορά την αλλαγή της σε κάποια σωστη rom. Γενικά με το να πειράζω κινητά δεν έχω ασχοληθεί ξανα , αλλα δε φαντάζομαι να είναι και κάτι δύσκολο!
saruman123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μπορεί να μην χρειαστεί κιόλας. Πάρτο με το καλό και δες ποια ρομ φοράει . Μετά πας στην κοινότητα και δες τα περαιτέρω Εδώ σου έχω το link https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13853-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE/
siomio Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Saruman123 σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση, εχω την εντύπωση οτι θα χρειαστεί μιας και το κατάστημα οπου το πήρα δε ειναι και το πιο έμπιστο, θα ρίξω μια ματια στο link φαίνετε πολυ χρήσιμο και θα ενημερώσω αν χρειαστώ κάποια παραπάνω βοήθεια!
chios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Όταν το πάρεις με το καλό ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι ρομ φοράς. Από που το πήρες;
saruman123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Να ξέρεις αυτή την στιγμή φοράει την ρομ V8.2.10.0.MCFMIDL (MIUI8). Μπορεί να έχει την πιο παλιά θα σου έρθει ενημέρωση αν είναι Official. Το screenshot θα βοηθήσει να δούμε αν είναι ή όχι .
siomio Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Οκευ παιδιά αναμένεται screenshot! Το κατάσστημα λέγετε mymegastore και το site ειναι αυτό https://mymegastore.gr/
kajwbtfe Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Οκευ παιδιά αναμένεται screenshot! Το κατάσστημα λέγετε mymegastore και το site ειναι αυτό https://mymegastore.gr/ Από κει το πήρα και εγώ.Η rom που φοραει,όπως τη βλέπω εγώ ,δε χρειάζεται κατι.
siomio Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Από κει το πήρα και εγώ.Η rom που φοραει,όπως τη βλέπω εγώ ,δε χρειάζεται κατι. Ααα τέλεια, με καθησυχάζει το γεγονός οτι υπάρχει άτομο που έχει πάρει απο το κατάστημα αυτο. Σήμερα με ενημέρωσαν οτι έφυγε για ΕΛΤΑ και ελπίζω αύριο να είναι εδω. Επίσης μια σημαντική ερώτηση << Υπάρχει δυνατότητα πριν πληρώσω το κουριερ να ανοίξω το δέμα και να δω αν όντως υπάρχει κινητό μέσα? >> .
saruman123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Αυτό έπρεπε να είχες συνεννοηθεί με το κατάστημα πρώτου στο στείλει.
siomio Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Απλα με αγχώνει λιγο το θέμα του πόσο έμπιστο είναι το κατάστημα. Αλλα αφού ο kajwbtfe πιο πάνω είπε οτι έχει πάρει απο το ίδιο κατάστημα τοτε κανένα πρόβλημα !
saruman123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Αυτό θα το δεις και θα το δούμε με το screenshot..... Όχι ότι δεν εμπιστεύομαι τον @kajwbtfe@ ,αλλά φίλα τα ρούχα σου .....
kajwbtfe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δεν έχει άδικο ο Sarum.Προσωπικα δε θα ξαναπερνα τίποτα από κει..Πήρα το τηλέφωνο από κει επειδή έσπασε το δικό μου και ήθελα κάτι με όσο το δυνατόν πιο λίγα λεφτά μπας και τι ξαναφτιάξω.Αργησαν να μου το στείλουν και όταν τους πήρα τηλ(όχι και η καλύτερη εξυπηρέτηση) μου λέγανε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο και κάτι τέτοια αλλά τα λεφτά τα είχαν πάρει από την κάρτα..Με τα πολλά κάπου βρέθηκε ένα και μου το στείλανε.Απο κει και πέρα δεν έχω άλλο προβλημα. Screensot πως βγάζω τα χαρακτηριστικά για να τα ανεβάσω εδώ?
saruman123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δεν έχει άδικο ο Sarum.Προσωπικα δε θα ξαναπερνα τίποτα από κει..Πήρα το τηλέφωνο από κει επειδή έσπασε το δικό μου και ήθελα κάτι με όσο το δυνατόν πιο λίγα λεφτά μπας και τι ξαναφτιάξω.Αργησαν να μου το στείλουν και όταν τους πήρα τηλ(όχι και η καλύτερη εξυπηρέτηση) μου λέγανε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο και κάτι τέτοια αλλά τα λεφτά τα είχαν πάρει από την κάρτα..Με τα πολλά κάπου βρέθηκε ένα και μου το στείλανε.Απο κει και πέρα δεν έχω άλλο προβλημα. Screensot πως βγάζω τα χαρακτηριστικά για να τα ανεβάσω εδώ? Αυτό εδώ είναι το Screensot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα