Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Οι γονείς του κολλητού μου είναι 55. Τα είχαν από τα 15 και κάνανε έναν μικρό break στα 20 κάτι τους για ένα χρόνο
web_assasin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 ο θανασης κ η βασω ,φιλοι μου, τα φτιαξανε στην 2α λυκειου, πριν 5 χρονια παντρευτηκανε κ εχουν κ 2 παιδια,η σχεση τους δεν διακοπηκε ποτε,τα ειχαν απο παντα ποιοι ειναι αυτοι? και ποιος ειναι ο σπαλιαρας? τον ακουω καιρο,αλλα ειναι η πρωτη φορα που ετυχε να δω φωτο του. και ποιος χεστηκε?
apostol1s Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Φιλε εγω εχω σχεση 12 χρονια με παρα πολυ ομορφη κοπελα.αλλα μετα απο τοσα χρονια δεν καταλαβαινω την ομορφια απο μονη της.το καταλαβαινω οταν μου λενε οι φιλοι μου οτι ειμαι τυχερός σε αυτο το θεμα.επιπλεον ψαχνω και για αλλες γκόμενες για αλλαγή.δεν μπορει να τρως συνεχεια το ιδιο φαγητο και ειδικα οταν εχω κανει τα παντα με την κοπελα μου.π.χ. στον πρακτικό τομέα το κανω μια φορα με την κοπελα μου και μετα την πέφτω για ύπνο,ενω με ενα καινούργιο γκομενακι το κανω 2-3φορες.απο την αλλη το καινούργιο γκομενακι μπορει να εχει κάποια κολληματα.συμπερασματικα το να εχεις δίπλα σου μια ομορφη κοπελα σε ανεβάζει σε πολλούς τομείς της ζωής.οτι καταλαβες καταλαβες,δεν μπορω να επεκταθώ αλλο.
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μεγαλοι προβληματισμοι. Αν και το αλατοπιπερο αυτων των τοπικ ειναι οι διαφοροι μπηχτες που εμφανιζονται. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις