scooby doo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Παιδιά πως βγαίνει η επικάλυψη οθόνης σε samsung galaxy j5 2015 1
dimitris_213 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Φιλε είχα και εγω σε j7 το ίδιο θέμα και μου είχε σπασει τα νεύρα. Μόνο μετά απο επαναφορά ρυθμίσεων Γιατί οτι είχα βρει στο νετ δεν έκανε δουλειά. Κάποια εφαρμογή στο κάνει. Βρες ποια έχεις εγκαταστησει τελευταία απεγκατεστησε τη και δοκίμασε. Εάν στο κάνει πάλι με το ίδιο σκεπτικό....ποια Είναι η τελευταία κ.ο.κ.......
saruman123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Απ' ότι φαίνεται έχεις κάποια εφαρμογή με επικάλυψη οθόνης. Τα δικαιώματα για την κάλυψη οθόνης είναι ρυθμίσεις>εφαρμογές>σχεδίαση πάνω σε άλλες εφαρμογές και δες ποιες εφαρμογές έχουν "ναι" και από εκεί απενεργοποίησε το. Υπάρχει στο playstore ένα πρόγραμμα που λέγεται install unlocker button με ένα γκρι εικονίδιο και με αυτό κάνεις δουλειά. Δες και ένα βιντεάκι https://m.youtube.com/watch?v=LYamv5mTlL4 Νομίζω σε κάλυψα από παντού .....
dimitris_213 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Και εγώ έτσι ξεκίνησα να την βγάλω αλλά με τπτ.......μονο εάν βρει μια μια ποια εφαρμογή έχει βάλει και του το προκαλεί.
scooby doo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Σας ευχαριστώ πολυ για της απαντήσεις σας
dimitris_213 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Ενημέρωσε μας τελικά τι έγινε και αν βρήκες άκρη.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα