Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, NiVa013 είπε Εάν σας ενδιαφέρει κάτι καλύτερο από όλα αυτά που αναφέρατε και με πολλές δυνατότητες σύνδεσης και επέκτασης, θα σας πρότεινα το Loxone. Στην ουσία είναι PLC, έχω δει και βιντεάκια που μπορείς να συνδέσεις αισθητήρες της Xiaomi και διάφορα άλλα κόλπα. δεν υπαρχει λογος να πας σε κατι κλειστο απο τη στιγμη που υπαρχει κατι καλυτερο και δωρεαν
_filippos_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Spect~ είπε δεν υπαρχει λογος να πας σε κατι κλειστο απο τη στιγμη που υπαρχει κατι καλυτερο και δωρεαν αυτο έγραφα κι εγώ τώρα, με πρόλαβες Η διαφορά του mini με το pro+ είναι οτι το τελευταίο εχει RF? Και το rf σε τι εφαρμογες χρησιμοποιειται;
cambo99 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 RF έχουν κυρίως remote από led , remote από κάποιες tv και κάποια smart switches κλπ. Καλό είναι να πας στην έκδοση με το RF... αν και προσωπικά την δουλειά δεν την έκανα ποτέ σωστά με το broadlink. Με έχει βολέψει τέλεια το harmony hub.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, cambo99 είπε RF έχουν κυρίως remote από led , remote από κάποιες tv και κάποια smart switches κλπ. Καλό είναι να πας στην έκδοση με το RF... αν και προσωπικά την δουλειά δεν την έκανα ποτέ σωστά με το broadlink. Με έχει βολέψει τέλεια το harmony hub. Γιατι δεν την εκανες ποτε με broadlink? 12 λεπτά πριν, _filippos_ είπε αυτο έγραφα κι εγώ τώρα, με πρόλαβες Η διαφορά του mini με το pro+ είναι οτι το τελευταίο εχει RF? Και το rf σε τι εφαρμογες χρησιμοποιειται; Εμενα προσωπικα μου φαίνεται περιττό το pro+ μιας και RF δεν εχω πουθενα και δεν σκοπευω να βαλω. Επίσης το μεγεθος του μινι ειναι πραγματιά μινι οποτε δεν κανει μπαμ
_filippos_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 και το δικο μου κλιματιστικό δεν νομιζω να εχει το remote με rf, ενα παλιο της miller
Nighthunter Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Spect~ είπε broadlink rm mini . Εγω το εχω φτιαξει και με το HA. Το δικό σου δουλεύει καλά; Έκατσα κι έστησα hassio σε virtualbox κυρίως για το broadlink με το οποίο είχα θέματα, αλλά έχω ακριβώς τα ίδια θέματα και πάλι. Δουλεύει τις μισές φορές. Οπότε μάλλον το δικό μου είναι ελαττωματικό και δεν φταίει ο server. Δύσκολα θα το ξαναγόραζα μετά από αυτό όμως. BTW όταν δουλεύει κάνει αυτό που πρέπει. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από Nighthunter
papars Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Σχετικά με το broadlink: Δείτε αν έχετε πρόβλημα με τις κολλήσεις. Και τα 4 που πήρα είχαν το πρόβλημα αυτό και δούλευαν όποτε ήθελαν. Επίσης παρατηρώ τον τελευταίο καιρό μια αδυναμία να εκτελέσουν την πρώτη εντολή μετά από αρκετές ώρες. Δίνω φωνητική εντολή να ανοίξει/κλείσει το a/c και δεν αντιδρά. Στο καπάκι την ξαναδίνω και περνάει κανονικά - το ίδιο και από την εφαρμογή τους. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ να δω τι φταίει. Και επίσης με τίποτε δεν βλέπουν το samsung a/c που έχω. Δεν το έχουν ούτε σαν κωδικό ούτε η εκμάθηση λειτουργεί.
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οχι δεν εχω κανενα προβλημα, δουλευει μια χαρα σε μενα! @Nighthunter server μιλας για της εταιρειας? εγω το δουλευω τοπικα μεσω HA Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από Spect~
slk200gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Λεει τιποτα αυτος ο Μετεωρολογικός σταθμος που ειναι σε καλη προσφορα ,https://www.e-shop.gr/life-wes-400-wi-fi-weather-station-with-outdoor-sensor-alarm-clock-p-PER.939542,αν και ψαχνω λιγο την χρησιμοτητα του μια που πλεον ολα τα βλεπουμε απο το κινητο αλλα ετσι για βιτσιο Spect επειδη τρώω πολλες φλασιες με το Raspberry Pi 3 Model B και δεν εχω πια την υπομονη που ειχα παλια ,βρηκα μια ακρη να μου το εγκαταστησουν και να μου βαλουν και το home assistant, πιστευεις οτι μετα ειναι πιο ευκολα η χρειαζεται και εκει επιπεδο προγραμματιστη για να το προχωρησω?
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, slk200gr είπε Λεει τιποτα αυτος ο Μετεωρολογικός σταθμος που ειναι σε καλη προσφορα ,https://www.e-shop.gr/life-wes-400-wi-fi-weather-station-with-outdoor-sensor-alarm-clock-p-PER.939542,αν και ψαχνω λιγο την χρησιμοτητα του μια που πλεον ολα τα βλεπουμε απο το κινητο αλλα ετσι για βιτσιο Spect επειδη τρώω πολλες φλασιες με το Raspberry Pi 3 Model B και δεν εχω πια την υπομονη που ειχα παλια ,βρηκα μια ακρη να μου το εγκαταστησουν και να μου βαλουν και το home assistant, πιστευεις οτι μετα ειναι πιο ευκολα η χρειαζεται και εκει επιπεδο προγραμματιστη για να το προχωρησω? Η εγκατάσταση δεν χρειαζεται τιποτα απο προγραμματιστικές γνωσεις Η εγκατασταση ειναι μερικα βηματα, κατεβαζεις το iso, κατεβαζεις το προγραμμα που θα κανει την εγγραφη, flashareis το iso στην sd card, την βαζεις στο RPi και ειναι ετοιμο. Μονο να θες WiFi Πρεπει να κανεις ενα ακομη βημα αλλα ειναι επιπεδου copy-paste και αλλαγη 2 γραμμων για να προσθεσεις SSID και password. Θεωρώ οτι ειναι ευκολο γενικότερα γιατι ουσιαστικά αν εχεις πχ μια λαμπα ετοιμη μετα αντιγραφεις τον κωδικα και κανεις τις αλλαγες
Jiakometi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, slk200gr είπε Λεει τιποτα αυτος ο Μετεωρολογικός σταθμος που ειναι σε καλη προσφορα ,https://www.e-shop.gr/life-wes-400-wi-fi-weather-station-with-outdoor-sensor-alarm-clock-p-PER.939542,αν και ψαχνω λιγο την χρησιμοτητα του μια που πλεον ολα τα βλεπουμε απο το κινητο αλλα ετσι για βιτσιο Στην ίδια τιμή δες. αυτόν. Τον έχω και είναι μια χαρά. Bonus το ότι είναι έγχρωμος. 1
Nighthunter Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Spect~ είπε Οχι δεν εχω κανενα προβλημα, δουλευει μια χαρα σε μενα! @Nighthunter server μιλας για της εταιρειας? εγω το δουλευω τοπικα μεσω HA Τοπικά το έχω κι εγώ στο HA αλλά κάνει τα ίδια που κάνει και μέσω server.
spy_vlsi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 https://www.amazon.fr/Logitech-2229902-Harmony-HUB/dp/B014GXQ9YW/ref=mp_s_a_1_1?__mk_fr_FR=ÅMÅZÕÑ&qid=1550408845&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=harmony+hub&dpPl=1&dpID=31zEk7nR-5L&ref=plSrch Σε καλή τιμουλα μιας και μιλάμε για hub 1
basilis_k6 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Στις 16/2/2019 στις 5:39 ΜΜ, cambo99 είπε Αρκεί το remote control να μην είναι bluetooth , καθώς δεν τα υποστηρίζει... παντως μια εφαργογη που κατέβασα για το τηλέφωνο (IR blaster σε χιαομι) δεν εχει κανένα inventor κληματιστικο και ξενερωσα...
cambo99 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 2 minutes ago, basilis_k6 said: παντως μια εφαργογη που κατέβασα για το τηλέφωνο (IR blaster σε χιαομι) δεν εχει κανένα inventor κληματιστικο και ξενερωσα... Το κινητό σου υποστηρίζει ir blaster; Ποιο μοντέλο είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα