fingolfingr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, papars είπε Δεν έχεις άδικο. Παρόλα αυτά βλέπω να τα αγοράζουν. Ελπίζω να τα ρίξουν σε τιμή σε μερικούς μήνες, όπως έγινε και με τις επώνυμες λάμπες LED που στην αρχή ήταν φωτιά και τώρα δεν συμφέρει να πας σε κινέζικο. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο ουδέτερος - είναι και το κουτί μέσα στον τοίχο που πρέπει να αλλαχτεί αφού οι μη ελληνικοί διακόπτες θέλουν βίδες για να στερεωθούν. [Η λύση με το 3D τυπωμένο αντάπτορα λειτουργεί;] Δεν θα πηγαινα σε sonoff διακοπτες για να με ενοιαζε το θεμα με τις βίδες. Αρχικά γιατί από όλους ακουω θεματακια με την αφή τους αλλα κυρίως γιατί εχω τα ψυχαναγκαστικά μου και δεν θα αντεχα να είχα διαφορετικους διακοπτες στο σαλονι από ότι στην κουζίνα ή στο μπανιο ή από τις πρίζες. Ο καθένας με τα θέματα του Οπότε αν είχα ουδετερο θα πηγαινα σε λύση τυπου shelly που μπαινει πισω από τους διακοπτες που υπαρχουν. Πιο καθαρή λύση και οικονομική. Δυστυχως στο σαλόνι εχω φωτιστικά με λαμπες G9 (11 στον αριθμό) οπότε αν θέλω απομακρισμενη προσβαση θα πρεπει να φτιαξω τους διακοπτες.
pantelikas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα χρειάζομαι βιαστικά ένα sonoff basic. Αν περισσεύει σε κάποιον να μ' εξυπηρετήσει. Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη Υ.Γ. αν χρειάζεται κάποιος έναν sonoff dual r2 σε τιμή Κίνας μου περισσεύει ένας Ευχαριστώ
papars Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, fingolfingr είπε Δεν θα πηγαινα σε sonoff διακοπτες για να με ενοιαζε το θεμα με τις βίδες. Αρχικά γιατί από όλους ακουω θεματακια με την αφή τους αλλα κυρίως γιατί εχω τα ψυχαναγκαστικά μου και δεν θα αντεχα να είχα διαφορετικους διακοπτες στο σαλονι από ότι στην κουζίνα ή στο μπανιο ή από τις πρίζες. Ο καθένας με τα θέματα του Κάνω δοκιμές να κρατήσω το δικό μου κουστούμι διακόπτη και από πίσω να βάλω τον μηχανισμό sonoff RF που βασικά είναι ένα απλό remote control στους 433mhz. Απλά αλλάζω τον μηχανισμό από On/off σε push on.
_filippos_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Στον χειρισμό a/c μονάδων τι επιλογές υπάρχουν; Έχω βρει το sensibo αλλά θέλω να ψάξω και για άλλες εταιρίες ή εναλλακτικές.
cambo99 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, _filippos_ said: Στον χειρισμό a/c μονάδων τι επιλογές υπάρχουν; Έχω βρει το sensibo αλλά θέλω να ψάξω και για άλλες εταιρίες ή εναλλακτικές. Tado ... και μετά logitech harmony - broadlink.
slk200gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, varg88 είπε Γνωρίζει κανείς εάν μέσα στο δοχείο νερού υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε και λίγο καθαριστικό;; Όχι κάτι πολύ δυνατό ή παχύρευστο απαραίτητα... Εγω βαζω ,δεν εχει προβλημα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, _filippos_ είπε Στον χειρισμό a/c μονάδων τι επιλογές υπάρχουν; Έχω βρει το sensibo αλλά θέλω να ψάξω και για άλλες εταιρίες ή εναλλακτικές. broadlink rm mini . Εγω το εχω φτιαξει και με το HA. 1
_filippos_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 για hassio (home assistant) το ψάχνω κι εγώ
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, _filippos_ είπε για hassio (home assistant) το ψάχνω κι εγώ πηγαινε σε Broadlink mini και στειλε να σε βοηθησω να το στησεις αν θες 1
fingolfingr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Εχει κανείς τέτοια yeelight να μας πεί εντυπωσεις; Κυρίως από θέμα εντασης φωτός. Είναι ικανοποιητική για δωμάτιο; https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Mi-Yeelight-9W-RGB-E27-LED-Wireless-WIFI-Control-Smart-Light-Lamp-Bulb-AC220V-p-1054192.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
spy_vlsi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Εχει κανείς τέτοια yeelight να μας πεί εντυπωσεις; Κυρίως από θέμα εντασης φωτός. Είναι ικανοποιητική για δωμάτιο; https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Mi-Yeelight-9W-RGB-E27-LED-Wireless-WIFI-Control-Smart-Light-Lamp-Bulb-AC220V-p-1054192.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN Έχω όλα τα μοντέλα. Ανάλογα πόσο είναι το δωμάτιο. Αυτή κάνει για μικρο υπνοδωμάτιο. Αν θέλεις πιο δυνατή κοίτα τη version 2 αν και μικρές οι διαφορές. Εγώ στο σαλόνι έχω μια τέτοια και μια v2. Η v2 έχει καλό φως αλλά δεν επαρκεί. Οταν θέλω επαρκές φως τις ανάβω και τις δύο
_filippos_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Spect~ είπε πηγαινε σε Broadlink mini και στειλε να σε βοηθησω να το στησεις αν θες με το broadlink mini θα μπορώ να προγραμματίσω οποιο τηλεκοντρόλ θέλω ή εχει λιστα με υποστηριζομενες μάρκες; Μέσα απο το hassio θα μπορω να παραμετροποιήσω τα service call για το κλιματιστικο ή εχει περιορισμούς;
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, _filippos_ είπε με το broadlink mini θα μπορώ να προγραμματίσω οποιο τηλεκοντρόλ θέλω ή εχει λιστα με υποστηριζομενες μάρκες; Μέσα απο το hassio θα μπορω να παραμετροποιήσω τα service call για το κλιματιστικο ή εχει περιορισμούς; οποιο τηλεκοντρολ θες. θα σου γραψω σε λιγο για το ac 18 λεπτά πριν, _filippos_ είπε με το broadlink mini θα μπορώ να προγραμματίσω οποιο τηλεκοντρόλ θέλω ή εχει λιστα με υποστηριζομενες μάρκες; Μέσα απο το hassio θα μπορω να παραμετροποιήσω τα service call για το κλιματιστικο ή εχει περιορισμούς; Για την δευτερη ερώτηση αν καταλαβα καλα την ερωτηση θα σου εξηγησω πως δουλευουν τα τηλεκοντρολ. Οταν πατας ενα κουμπι πχ για να ανεβασεις θερμοκρασια κατα ενα βαθμο αυτο στελνει θερμοκρασια+swing+fan speed+operation mode(cool/heat/auto etc) οποτε θα πρεπει να φτιαξεις τα κουμπια για καθε ενα απο αυτα. Το ac μου για παραδειγμα παει απο 16-32 βαθμους και εχω φτιαξει τα κουμπια για cool heat dry Και ταχυτητες ανεμιστηρα low mid high auto το οποιο μας κανει 17*3*4=204 κωδικοι τους οποιους τους εχω βαλει σε ενα αρχεια και αναλογα τι πατησω στο HA το στελνει στο AC
cambo99 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 54 minutes ago, _filippos_ said: με το broadlink mini θα μπορώ να προγραμματίσω οποιο τηλεκοντρόλ θέλω ή εχει λιστα με υποστηριζομενες μάρκες; Μέσα απο το hassio θα μπορω να παραμετροποιήσω τα service call για το κλιματιστικο ή εχει περιορισμούς; Αρκεί το remote control να μην είναι bluetooth , καθώς δεν τα υποστηρίζει...
NiVa013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Εάν σας ενδιαφέρει κάτι καλύτερο από όλα αυτά που αναφέρατε και με πολλές δυνατότητες σύνδεσης και επέκτασης, θα σας πρότεινα το Loxone. Στην ουσία είναι PLC, έχω δει και βιντεάκια που μπορείς να συνδέσεις αισθητήρες της Xiaomi και διάφορα άλλα κόλπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα