n4sleep Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 χαχαχα, μόλις παρήγγειλα αυτούς Που μου είπατε και μετά είδα τα μυνήματα!
panoskir Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, Parasomnia είπε Εγώ αντί για τους touch, έχω παραγγείλει τους Sonoff T1 με τα λευκά πλαϊνά που δέχεται και RF remote. Φλασάρονται και αυτοί εύκολα όπως οι BASIC σε περίπτωση που το θελήσω? Εάν φλασαρεις tasmotta όπως δείχνει εδω υποστηρίζεται κανονικά. 1
papars Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Εγώ πήρα αυτόν για δοκιμή. Ωραία κατασκευή και σε διάφορα χρώματα φάτσα. https://www.aliexpress.com/item/Mobu-EU-UK-WIFI-Smart-1-Gang-Touch-Switch-APP-Wireless-Remote-Light-Wall-Touch-Switch/32952550640.html
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, papars είπε Εγώ πήρα αυτόν για δοκιμή. Ωραία κατασκευή και σε διάφορα χρώματα φάτσα. https://www.aliexpress.com/item/Mobu-EU-UK-WIFI-Smart-1-Gang-Touch-Switch-APP-Wireless-Remote-Light-Wall-Touch-Switch/32952550640.html Στις δικές μας μπριζες μπαίνει κανονικά; Η θέλει σκάψιμο να μεγαλώσει το άνοιγμα; Γιατί μου φαίνεται λίγο μεγάλος για την ήδη υπάρχουσα θέση
papars Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μπαίνει κανονικά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τρόπο να τον στερεώσω. Δεν έχει τα άγκιστρα που έχουν οι ελληνικές και πρέπει να αλλάξω τα κουτιά με αυτά που έχουν τις βίδες ή να βρω άλλο τρόπο να τον κολλήσω. Υπόψη ψάχνω και εγώ λύση χωρίς ουδέτερο. Και δεν μου αρέσουν οι 433Mhz διακόπτες που κυκλοφορούν. Πολύ φτηνή κατασκευή πλαστικού. Πρέπει να ασχοληθώ να αλλάξω τους μηχανισμούς για να κρατήσω το κουστούμι που έχω τώρα μια και αυτά που είναι RF (με την μπαταρία) είναι πολύ φτηνοπλαστικά.
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πώς θα την βάλεις τότε τοίχο να μείνει μέσα χωρίς να βγαίνει έξω; Θα την στοκαρεις γύρω γύρω 😋; Πώς θα γίνει; Υπάρχει καμία πατέντα; Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από stelios18120
cambo99 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Αγόρασε μια espresso εφημερίδα και χώσε στα κενά μήπως σφηνώσει! 🤣 Χωρίς ουδέτερο μόνο lutron casseta διακόπτες εξ Αμερικής έχω βρει, αλλά δυστυχώς θέλει και μετασχηματιστή ρεύματος για να δουλέψει σε Ευρώπη! Μακάρι κάποια στιγμή η εταιρία αυτή να αρχίσει να τους βγάζει και για EU .
papars Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Λέω να κάνω τρύπες στον πάτο του κουτιού και να βάλω ουπατ. Μετά να βάλω μακριές βίδες. Βέβαια μπορεί να είναι εφικτό να βάλω τα "αυτάκια" από μία ελληνική πρίζα και να σφίξει. Μερικές σελίδες πίσω έχω αναφέρει αυτούς https://www.yoswit.com/products που λένε ότι έχουν χωρίς ουδέτερο. Κάπου υπάρχει και μία πατέντα με πυκνωτή αλλά δεν την έχω κοιτάξει. Μήπως υπάρχουν z-wave ή zigbee διακόπτες που συνεργάζονται με gateway και δεν θέλουν ουδέτερο; Η λύση με τους RF είναι μια χαρά αν δεν σε ενδιαφέρει η όψη αλλά και η push αίσθηση. Έχω συνηθίσει το πλήκτρο 2 θέσεων και με ξεβολεύει το πατητό. Και η γυναίκα μου ντρέπεται να ζητάει από την καλή κυρία να ανάβει τα φώτα (hey google/alexa)...
cambo99 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, papars said: Λέω να κάνω τρύπες στον πάτο του κουτιού και να βάλω ουπατ. Μετά να βάλω μακριές βίδες. Βέβαια μπορεί να είναι εφικτό να βάλω τα "αυτάκια" από μία ελληνική πρίζα και να σφίξει. Μερικές σελίδες πίσω έχω αναφέρει αυτούς https://www.yoswit.com/products που λένε ότι έχουν χωρίς ουδέτερο. Κάπου υπάρχει και μία πατέντα με πυκνωτή αλλά δεν την έχω κοιτάξει. Μήπως υπάρχουν z-wave ή zigbee διακόπτες που συνεργάζονται με gateway και δεν θέλουν ουδέτερο; Η λύση με τους RF είναι μια χαρά αν δεν σε ενδιαφέρει η όψη αλλά και η push αίσθηση. Έχω συνηθίσει το πλήκτρο 2 θέσεων και με ξεβολεύει το πατητό. Και η γυναίκα μου ντρέπεται να ζητάει από την καλή κυρία να ανάβει τα φώτα (hey google/alexa)... Δυστυχώς λίγες γυναίκες τα έχουν καλά με την alexa. Αν βέβαια την ονομάσουμε Saki ίσως το δούνε αλλιώς! 😋
dakangr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, cambo99 είπε Δυστυχώς λίγες γυναίκες τα έχουν καλά με την alexa. Αν βέβαια την ονομάσουμε Saki ίσως το δούνε αλλιώς! 😋 Και μενα με κοροιδευε στην αρχη η γυναίκα, αλλα μια χαρα πλεον της παραγγελνει τραγουδια της αλεξας...
kama28 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Στις 21/1/2019 στις 6:29 ΜΜ, small dj είπε Γειά σας εδώ και λίγο καιρό έχω ξεκινήσει να φτιάχνω ένα smart home με διάφορους αυτοματισμός οπός λάμπες sonoff Google assistant και άλλα. Αυτόν το καίρο θέλω πολύ να φτιάξω το λαπτοπ μου να ανοίγει και να δέχεται εντολές από το Google home τι μπορώ να κάνω; ευχαριστώ λεγεται push2run για windows
spy_vlsi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ενα πολυ ωραιο καναλι στο Youtube με DIY εφαρμογες και αρκετα για Smart Home. ενα παραδειγμα που με βοηθησε και πιστευω θα αρεσει σε πολλους -------------Flashing TASMOTA on a Sonoff OVER-the-AIR !!!------------------------- edit: εχει playlist "Home Automation" και εχει λυσεις σε πολλα που εχουν αναφερθει εδω ανα καιρο Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από spy_vlsi 1
tsakfot Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, smarthome είπε Για όσους ενδιαφέρονται για το smart home ξεκίνησα ένα σχετικό blog. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να του ρίξει μία ματιά. https://smart-home-gr.blogspot.com/ Του έριξα μια ματιά.. Γιατί δεν γράφεις σε απλά ελληνικά ? Παρουσιάζεις πράγματα τα οποία μάλλον δεν καταλαβαίνεις.. Μου φαίνεται σαν να έχεις πάρει τον google translate και να έχεις πετάξει και μερικές δικές σου πινελιές, αλλά συντακτικά δεν βγάζουν κάποιο νόημα τα κείμενα (σου???).. Αν είναι να το φτιάξεις για affiliate -referral codes etc. κρίμα και τον ελάχιστο χρόνο που αφιέρωσες για να το στήσεις το blog-άκι.. 2 1
tsakfot Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Στις 22/1/2019 στις 9:06 ΜΜ, papars είπε Λέω να κάνω τρύπες στον πάτο του κουτιού και να βάλω ουπατ. Μετά να βάλω μακριές βίδες. Βέβαια μπορεί να είναι εφικτό να βάλω τα "αυτάκια" από μία ελληνική πρίζα και να σφίξει. Σε λίγες μέρες πιθανότατα θα σας έχω λύσει και αυτό το πρόβλημα Σχεδίασα στο CAD έναν αντάπτορα , πλαστικό 3d printed τον οποίο και αυτό το διάστημα τεστάρω. Στον τοίχο κάθεται άψογα, απλά σπρώχνεις και θηλυκώνει στο κυτίο Σε πρώτη φάση φαίνεται να λειτουργεί άψογα, αλλά θέλω να δω αντοχή στον χρόνο και να διορθώσω κάποιες μικρολεπτομέρειες στις διαστάσεις. Αν έχει κάποιος 3d printer και θέλει να δοκιμάσει, ας με ενημερώσει να του στείλω το .stl ! 7 1
Od1n Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Έχει μήπως εγκαταστήσει κάποιος το Extension Kit του Tado για έλεγχο ζεστού νερού στον ηλεκτρικό πίνακα? Προσπαθώ εδώ και ημέρες να βρω κάποιον οδηγό για να εγκαταστήσω στον πίνακα, στη θέση του διακόπτη για το θερμοσίφωνα, το extension kit, ωστόσο δεν έχω βρει κάτι. Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως όποια βοήθεια. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα