alexx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Εγω δεν μιλησα για switch!! Sonoff touch εχω. Ο ουδετερος δεν περναει μονο απο εκει που εχει μπιζες. Πανω απο καθε διακοπτη, ψηλα εχει κυτιο που γινονοναι οι συνδεσεις. εκει εχει και ουδετερο! Απλα θα πρεπει να βγαλεις το καπακι αλλα θα φυγει γυρω γυρω το χρωμα.
slk200gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, alexx είπε Εγω δεν μιλησα για switch!! Sonoff touch εχω. Ο ουδετερος δεν περναει μονο απο εκει που εχει μπιζες. Πανω απο καθε διακοπτη, ψηλα εχει κυτιο που γινονοναι οι συνδεσεις. εκει εχει και ουδετερο! Απλα θα πρεπει να βγαλεις το καπακι αλλα θα φυγει γυρω γυρω το χρωμα. Αυτο εγραψα και εγω λίγα μυνήματα πιο πριν ,σαφως και μπορεις να παρεις απο το κυτιο ουδετερο
kama28 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Εχεις κανεις chromecast να μ λυσει μια απορια? το εχω συνδεσει σε προτζεκτορα με δυνατοτητα να παιζει σε ηχεια αλλα αντι γι αυτο παιζει στα μικρα ηχεια του προτζεκτορα εχει κανεις λυση ? ο προτζεκτορας συνδεεται με aux καλωδια στο hifi
karaLRS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) επειδή η θεματολογία είναι τεράστια μήπως να ξεκινάγαμε ξεχωριστά topic του τύπου Home Assistant [Smart Home] Σύνδεση Sonoff σε θερμοσίφωνα Έξυπνοι διακόπτες φωτισμού Έξυπνες πρίζες Μέτρηση στάθμης πετρελαίου IOT με Nodemcu Chromecast Google Home Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από karaLRS 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, karaLRS είπε επειδή η θεματολογία είναι τεράστια μήπως να ξεκινάγαμε ξεχωριστά topic του τύπου Home Assistant [Smart Home] Σύνδεση Sonoff σε θερμοσίφωνα Έξυπνοι διακόπτες φωτισμού Έξυπνες πρίζες Μέτρηση στάθμης πετρελαίου IOT με Nodemcu Chromecast Google Home για το πρωτο εχω κανει αυτο αλλα θεωρω οτι ειναι δυσκολο να τα ξεχωρησεις 1
cambo99 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv-accessories/smart-tv-accessories/Turbo-X-Keyboardmouse-Smart-Tv-Keyboard-WP2276.htm Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος γιατί δεν μπορώ να προσθέσω αυτό το remote στο broadlink rm pro+ ; RF δεν είναι η κατηγορία αυτών των remote;
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, cambo99 είπε https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv-accessories/smart-tv-accessories/Turbo-X-Keyboardmouse-Smart-Tv-Keyboard-WP2276.htm Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος γιατί δεν μπορώ να προσθέσω αυτό το remote στο broadlink rm pro+ ; RF δεν είναι η κατηγορία αυτών των remote; bluetooth χρησιμοποιουν
cambo99 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Spect~ said: bluetooth χρησιμοποιουν Απ' ότι βλέπω τώρα είναι 2,4 ghz και δεν το υποστηρίζει το broadlink . Έχω ένα xiaomi mi box 4 ή s και προσπαθώ κάπως να το βάλω σε broadlink ή harmony και δεν μπορώ! Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από cambo99
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, cambo99 είπε Απ' ότι βλέπω τώρα είναι 2,4 ghz και δεν το υποστηρίζει το broadlink . Έχω ένα xiaomi mi box 4 ή s και προσπαθώ κάπως να το βάλω σε broadlink ή harmony και δεν μπορώ! τι θες να κανεις? Μηπως εχουμε καμια αλλη ιδεα
cambo99 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Να το προσθέσω ως remote θέλω , αλλά το control του είναι bluetooth και γενικά δεν γίνεται και root για να μπει κάποια εφαρμογή κλπ.
small dj Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Γειά σας εδώ και λίγο καιρό έχω ξεκινήσει να φτιάχνω ένα smart home με διάφορους αυτοματισμός οπός λάμπες sonoff Google assistant και άλλα. Αυτόν το καίρο θέλω πολύ να φτιάξω το λαπτοπ μου να ανοίγει και να δέχεται εντολές από το Google home τι μπορώ να κάνω; ευχαριστώ
papars Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Παρέλαβα σήμερα αυτές τις έξυπνες πρίζες που είχα πληρώσει €10,80 συνολικά την Black Friday! https://www.aliexpress.com/item/BlitzWolf-BW-SHP2-WIFI-Smart-Socket-EU-Plug-220V-16A-Remote-Control-Smart-Timing-Switch-Work/32871562977.html Πολύ καλή ποιότητα και εύκολο λογισμικό. Έπαιξε με την πρώτη χωρίς καμία σκέψη με το google home (hub). Έχουν και ένδειξη κατανάλωσης. Και μια και λέω για google home hub - έχει δει κάποιος DVR (CCTV) που να συνεργάζεται με αυτό; Έστω και DIY; Βλέπω κάτι NEST κάμερες που συνεργάζονται αλλά δεν κάνουν για το σκοπό μου. Έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο έξυπνο καταγραφικό ... 1
n4sleep Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Έχουμε καμιά δοκιμασμένη οικονομική λύση σε διακόπτες φώτων wifi? Ιδανικά να λειτουργούν με SIRI, αλλά αν ξεφεύγει η τιμή δεν καίγομαι.
panoskir Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, n4sleep είπε Έχουμε καμιά δοκιμασμένη οικονομική λύση σε διακόπτες φώτων wifi? Ιδανικά να λειτουργούν με SIRI, αλλά αν ξεφεύγει η τιμή δεν καίγομαι. Αυτοί αλλά θέλουν ουδέτερο.
Parasomnia Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, panoskir είπε Αυτοί αλλά θέλουν ουδέτερο. Εγώ αντί για τους touch, έχω παραγγείλει τους Sonoff T1 με τα λευκά πλαϊνά που δέχεται και RF remote. Φλασάρονται και αυτοί εύκολα όπως οι BASIC σε περίπτωση που το θελήσω? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από Parasomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα