basilis_k6 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, zx1234r είπε Όχι χθες. Μου πήρε κανα 10ωρο αλλά έμαθα πολλά! Είστε όλοι αστείρευτες πηγές γνώσης και με ψήσατε να ξεκινήσω άμεσα. στην ιδια φαση ειμαι και εγω. παρε και ενα ωραιο που βρηκα https://www.the-ambient.com/guides/best-smart-home-hubs-360
dakangr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε στην ιδια φαση ειμαι και εγω. παρε και ενα ωραιο που βρηκα https://www.the-ambient.com/guides/best-smart-home-hubs-360 Αυτο το wink hub το εχει κανενας να μας πει γνωμες;
zx1234r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.8com.gr/echo-plus-with-built-in-smart-home-hub-black-international-version-eu-power-adaptor Εδώ έχει το echo plus στα 109€. Το amazon το έχει 149€. Τι φάση? Edit: Τώρα κατάλαβα οτι είναι το 1st gen. sorry. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από zx1234r
cambo99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 13 minutes ago, dakangr said: Αυτο το wink hub το εχει κανενας να μας πει γνωμες; Έχω το wink hub 2 😋 . Καλές εντυπώσεις έχω εδώ και λίγους μήνες . Δημιουργεί κάποια ωραία scenes και δουλεύει άψογα με αρκετές smart συσκευές.
dakangr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, cambo99 είπε Έχω το wink hub 2 😋 . Καλές εντυπώσεις έχω εδώ και λίγους μήνες . Δημιουργεί κάποια ωραία scenes και δουλεύει άψογα με αρκετές smart συσκευές. Στο αρθρο λεει οτι εχει σταματησει η παραγωγη του ομως;
cambo99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, dakangr said: Στο αρθρο λεει οτι εχει σταματησει η παραγωγη του ομως; Λογικά θα είναι δύσκολο να βρεις διαθέσιμο. Ίσως ετοιμάζουν το hub 3 ! Πάντως πριν το πάρεις ψάξε να δεις τι υποστηρίζει ακριβώς από συσκευές , και τι smart συσκευές έχεις εσύ. Από ebay το είχα πάρει το δικό μου , από usa . Πχ μπορείς να δεις αυτό : Ebay Wink 2 Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από cambo99
slk200gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε στην ιδια φαση ειμαι και εγω. παρε και ενα ωραιο που βρηκα https://www.the-ambient.com/guides/best-smart-home-hubs-360 Τι ακριβως θα το κανεις.?Νομιζω οτι πρεπει να ξεκινησετε με το τι θελετε να φτιάξετε και μετα να δειτε τι χρειάζεται να αγορασετε
basilis_k6 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, slk200gr είπε Τι ακριβως θα το κανεις.?Νομιζω οτι πρεπει να ξεκινησετε με το τι θελετε να φτιάξετε και μετα να δειτε τι χρειάζεται να αγορασετε το αρθρο έβαλα γιατι εχει πληροφοριες για νουμπς. το wink εχει ξεπουλησει. θα ξαναβγει παντως (λενε).
cambo99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, slk200gr said: Τι ακριβως θα το κανεις.?Νομιζω οτι πρεπει να ξεκινησετε με το τι θελετε να φτιάξετε και μετα να δειτε τι χρειάζεται να αγορασετε Διάβασε λίγο τα reviews του wink ... Κάνει ωραία πραγματάκια!
slk200gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, cambo99 είπε Διάβασε λίγο τα reviews του wink ... Κάνει ωραία πραγματάκια! Τα διαβασα ,αν σου αρεσουν ναι οκ το παιρνεις
dakangr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, slk200gr είπε Τα διαβασα ,αν σου αρεσουν ναι οκ το παιρνεις Αν υποστηριζει πολλες συσκευες και το app του ειναι καλο, με σεναρια iftt και τα εχει ολα μαζεμενα νοικοκυρεμενα χωρις πολλες πολλες γνωσεις, ειναι χρησιμο. Αλλα με προβληματιζει οτι σταματησε η παραγωγη του, μηπως σταματησει και η υποστηριξη τελικα.
cambo99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 3 hours ago, dakangr said: Αν υποστηριζει πολλες συσκευες και το app του ειναι καλο, με σεναρια iftt και τα εχει ολα μαζεμενα νοικοκυρεμενα χωρις πολλες πολλες γνωσεις, ειναι χρησιμο. Αλλα με προβληματιζει οτι σταματησε η παραγωγη του, μηπως σταματησει και η υποστηριξη τελικα. Εδώ και κάποια χρόνια είναι στο χώρο η εταιρία αυτή. Δεν νομίζω να σταματήσει. Από το πρώτο hub είχε πολύ καλά reviews. 1
papars Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Θα με ενδιέφερε ένα θερμόμετρο χώρου να συνεργάζεται με google home. Π.χ. Να ρωτάω την θερμοκρασία ενός ψυκτικού δωματίου. Έχετε δει κάτι σχετικό;
GoS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Είπα να διαβάσω τις πρώτες 5 σελίδες και τις 5 τελευταίες για να πιάσω το νόημα αλλά τελικά τις διάβασα όλες. Καταρχάς, μπράβο σε όλους για την πολύ καλή δουλεία και τις γνώσεις που μοιράζεστε με τους υπόλοιπους. Μπαίνω σε ανακαινισμένο σπίτι και θέλω όσο μπορώ να αυτοματοποιήσω κάποιες διαδικασίες. Αρχικά θέλω να κάνω ηλεκτρικά τα 4 ρολά που υπάρχουν, και να τα ανοιγοκλείνω απομακρυσμένα ή με κάποιον assistance,θα πρέπει να βάλω αναγκαστικά την ακριβή somfy ή έχετε ψάξει κάτι πιο οικονομικό? Στο σπίτι υπάρχει προ εγκατεστημένη ledoταινία σαν κρυφός φωτισμός παντού οπότε δεν θα ασχοληθώ με hue καθόλου μάλλον μιας και μου φαίνεται ακριβή λύση και λέω απλά να βάλω sonoff basic. Στα πολύφωτα λέω να βάλω sonoff διακόπτες αλλά ακόμα δεν άνοιξα για να δω τι παίζει με τον ουδέτερο,αν δεν έχει μάλλον θα κρύψω στα "καπέλα" sonoff basic αλλά με προβληματίζει το θέμα της διακοπής ιντερνετ. Άν κοπεί το δίκτυο ή ο σερβερ της sonoff δεν θα μπορώ απο τον κλασικό διακόπτη να ανάψω/σβήσω τα φώτα? Το ίδιο θα συμβεί και αν βάλω smart sonoff διακόπτη σε περίπτωση διακοπής? Το τεράστιο δίλημμα echo dot ή google home??? Δεν έχω συνδρομή σε κάποια πλατφόρμα μουσικής και θα ήθελα όσο μπορώ να το αποφύγω αν γίνεται και να ακούω μουσική απο την αποθηκευμένη στο Pc ή απο Youtube. Επίσης δεν με απασχολεί ο ήχος γιατί ψάχνω να παρω το Marshall stanmore II θα μπορώ να το συνδέσω με κάτι απο τα 2? είδα οτι βγαίνει ειδική έκδοση voice ξεχωριστά για κάθε πλατφόρμα, κουλό? Κλιματιστικό θα πάρω wifi οπότε λογικά θα συνδεθεί εύκολα πιστεύω Θέρμανση έχω ατομικό φυσικό αέριο με ήδη υπάρχων λέβητα και θερμοστάτη και δεν ξέρω αν θα τον αλλάξω με σμαρτ εκτός αν βρώ κατι σε προσφορά. Αυτό ειναι το concept οσοι έχουν όρεξη να βοηθήσουν με σχόλια-παρατηρήσεις είναι όλα ευπρόσδεκτα μιας και ακόμα ψάχνομαι. Περιμένω να έρθουν 2 sonoff basic ενα μονός διακόπτης sonoff και ένα ντουί sonoff.
slk200gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρχικά θέλω να κάνω ηλεκτρικά τα 4 ρολά που υπάρχουν, και να τα ανοιγοκλείνω απομακρυσμένα ή με κάποιον assistance,θα πρέπει να βάλω αναγκαστικά την ακριβή somfy ή έχετε ψάξει κάτι πιο οικονομικό? Γινεται με sonoff βεβαια θελεις μοτερ οποτε φτηνο δεν βγαινει Στο σπίτι υπάρχει προ εγκατεστημένη ledoταινία σαν κρυφός φωτισμός παντού οπότε δεν θα ασχοληθώ με hue καθόλου μάλλον μιας και μου φαίνεται ακριβή λύση και λέω απλά να βάλω sonoff basic. ok Στα πολύφωτα λέω να βάλω sonoff διακόπτες αλλά ακόμα δεν άνοιξα για να δω τι παίζει με τον ουδέτερο,αν δεν έχει μάλλον θα κρύψω στα "καπέλα" sonoff basic αλλά με προβληματίζει το θέμα της διακοπής ιντερνετ. Άν κοπεί το δίκτυο ή ο σερβερ της sonoff δεν θα μπορώ απο τον κλασικό διακόπτη να ανάψω/σβήσω τα φώτα? Το ίδιο θα συμβεί και αν βάλω smart sonoff διακόπτη σε περίπτωση διακοπής?ναι αναβει Το τεράστιο δίλημμα echo dot ή google home??? Δεν έχω συνδρομή σε κάποια πλατφόρμα μουσικής και θα ήθελα όσο μπορώ να το αποφύγω αν γίνεται και να ακούω μουσική απο την αποθηκευμένη στο Pc ή απο Youtube. Επίσης δεν με απασχολεί ο ήχος γιατί ψάχνω να παρω το Marshall stanmore II θα μπορώ να το συνδέσω με κάτι απο τα 2? είδα οτι βγαίνει ειδική έκδοση voice ξεχωριστά για κάθε πλατφόρμα, κουλό? και τα δυο καλα ,προτιμω αλεξα γιατι το google ok δεν με φτιαχνει Κλιματιστικό θα πάρω wifi οπότε λογικά θα συνδεθεί εύκολα πιστεύω ετσι ειναι Θέρμανση έχω ατομικό φυσικό αέριο με ήδη υπάρχων λέβητα και θερμοστάτη και δεν ξέρω αν θα τον αλλάξω με σμαρτ εκτός αν βρώ κατι σε προσφορά. αν σου βγει αναγκη το κανεις ,παινει και μετα χωρις προβλημα Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από slk200gr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα