DrStef Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) Θέλω βοήθεια σχετικά με το ΗΑ, έχω θερμοσίφωνα στον οποίο έχω προσθέσει έναν αυτοματισμό, κάθε φορά που τον ανάβω να λειτουργεί για 20 λεπτά και στη συνέχεια να απενεργοποιείται από μόνος του. Πως θα γίνει να προσθέσω επιπλέον σενάρια, με αντίστοιχα μπουτόν στην κάρτα του dashboard, όπου το ένα μπουτόν θα αφορά λειτουργία 30 λεπτών, ένα άλλο μπουτόν λειτουργία 20 λεπτών, ένα 10 λεπτών κτλ? Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από DrStef
Vagosman Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 19/1/2025 στις 5:05 ΠΜ, thiva7 είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχω πάρει αυτόματη κλείδωμα aqara u200. Και για να έχω thread border router πήρα το Sonoff USB Dongle Plus-E Zigbee 3.0. Έβαλα τα firmware κλπ που θέλει αλλά όταν πάω στο ha να το προσθέσω ως matter Device ξεκινάει την διαδικασία και κολλάει στην σύνδεση με το wifi. Μου βγάζει μνμ... Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με την συσκευή, ελέγξτε εάν το τηλ σας είναι συνδεδεμένο στο wifi. Προσπάθησα δεκάδες φορές μια διάφορες αλλαγές αλλά τζίφος. Ξέρει κανείς τι παίζει? Ευχαριστώ Είσαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο dongle υποστηρίζει mater; Άλλο το μάτερ άλλο το zigbee. Εδώ έχω πάρει το χάμπ της ακάρα και δεν έχω καταλάβει πώς μπορώ να βάλω την u200 Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Vagosman
lambros Δημοσ. πριν από 32 λεπτά Δημοσ. πριν από 32 λεπτά Στις 17/1/2025 στις 7:53 ΜΜ, leuteris107 είπε Καλησπέρα. Δοκίμασε αυτόν τον οδηγό. Πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις--> Συσκευές --> Συσκευές & Υπηρεσίες και πρόσθεσε Tasmota. Επανεκκίνηση και θα πρέπει να το δει. Στις 17/1/2025 στις 10:07 ΜΜ, DioNiSis_000 είπε πρώτα στο ha πρέπει να υπάρχει mqtt broker εγκατεστημένος, όπως σου γράφει και στον οδηγό απο πάνω. Αν δεν έχεις βάλε το mosquito mqtt broker addon. μετά στην ip του αισθητήρα πρέπει να πας στο config - mqtt και να βάλεις την ip του broker, δηλαδή του ha. Ευχαριστω πολυ , τα καταφερα μου το διχνει στο ΗΑ Αλλα τωρα που το εβαλα στο τεποζιτο με το πετρελαιο παιζει η αποσταση πολυ, βεβαια ειναι στα τελειωματα , αλλα μια δειχνει 102,8 μια 1098 μια 110 μια 113 , μπορω να τρεξω κατι στην consola του τασμοτα η καπωσ να δειχνει μεσω ορο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα