teodor_ch Δημοσ. χθες στις 10:24 πμ Δημοσ. χθες στις 10:24 πμ 56 λεπτά πριν, andreas-d είπε φωτιά θα πάρεις.. Μπορείς να το αιτιολογήσεις γιατί ενδιαφέρει τους περισσότερους στην Ελλάδα?
kostaskontis Δημοσ. χθες στις 10:56 πμ Δημοσ. χθες στις 10:56 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, andreas-d είπε Ο πίνακας σου θέλει ξήλωμα και ξανά από την αρχή με μεγαλύτερο, φωτιά θα πάρεις.. ο δικος μου.....δεν νομιζω μακαρι να μπορουσα να "ψησω" την γυναικα μου να βαλω ακομα μεγαλύτερο ωστε να ενσωματώσω και τους αυτοματισμούς των φωτοβολταικων που εχω σε αλλο πινακα αλλα το πιθανοτερο ειναι να μου δωσει διαζύγιο χαχαχα Επεξ/σία χθες στις 10:57 πμ από kostaskontis
andreas-d Δημοσ. χθες στις 10:58 πμ Δημοσ. χθες στις 10:58 πμ 24 λεπτά πριν, teodor_ch είπε Μπορείς να το αιτιολογήσεις γιατί ενδιαφέρει τους περισσότερους στην Ελλάδα? Τη να αιτιολογήσω? Δεν τον βλέπεις πως είναι όλα αχταρμάς, θέλει πολύ να γίνει το κακό.. Τα καλώδια τσακισμενα, στριφτά μεταξύ τους ενώ υπάρχουν τα κατάλληλα υλικά για τέτοιες ενώσεις, και το κυριότερο ο χώρος πολύ λίγος.. 2 λεπτά πριν, kostaskontis είπε ο δικος μου.....δεν νομιζω μακαρι να μπορουσα να "ψησω" την γυναικα μου να βαλω ακομα μεγαλύτερο ωστε να ενσωματώσω και τους αυτοματισμούς των φωτοβολταικων που εχω σε αλλο πινακα αλλα το πιθανοτερο ειναι να μου δωσει διαζύγιο χαχαχα Τουλάχιστον με τέσσερις ράγες πίνακας για τα σημερινά δεδομένα, νομίζω η γυναίκα πρέπει να έχει άλλες αρμοδιότητες και να μη φέρει γνώμη για πραγματα που δεν γνωρίζει.. Καλύτερα χωρισμένος πάρα καμένος.. Η κακοτεχνίες κάποια στιγμή θα βγουν.. 2
stagkia Δημοσ. χθες στις 04:56 μμ Δημοσ. χθες στις 04:56 μμ υπάρχει κάποιος που έχει eufy homebase κάμερες αντε και κανένα κουδούνι που να τα έχει βάλει στο HA?
flampouras Δημοσ. χθες στις 05:37 μμ Δημοσ. χθες στις 05:37 μμ Έχει να προτείνει κάποιος κάτι για να ελέγχεις ασύρματα την ξηρή επαφή του Shelly Pro EM-50 εκτός του button της Shelly;
Vagosman Δημοσ. χθες στις 08:09 μμ Δημοσ. χθες στις 08:09 μμ 3 ώρες πριν, stagkia είπε υπάρχει κάποιος που έχει eufy homebase κάμερες αντε και κανένα κουδούνι που να τα έχει βάλει στο HA? εγω εχω κ καμερες κ κουδουνι. Ενσωματωση δυσκολο να γινει νομιζω σε οπτικοποίηση. Ισως μονο να δωσει δεδομενα τυπου κίνησης η logs. Εν ολίγης δεν το εχω κανει αν και υπάρχει κάποια eufy εφαρμογη στο ΗΑ 1
_^ThEo^_ Δημοσ. χθες στις 10:34 μμ Δημοσ. χθες στις 10:34 μμ 13 hours ago, andreas-d said: Ο πίνακας σου θέλει ξήλωμα και ξανά από την αρχή με μεγαλύτερο, φωτιά θα πάρεις.. Στέλνεις σε παρακαλώ τον δικό σου πίνακα να φαινονται τα καλωδια για να δειξω σε ενα ηλεκτρολογο να μου τον φτιάξει; Επίσης εσυ εισαι ηλεκτρολογος φίλε;
andreas-d Δημοσ. χθες στις 10:41 μμ Δημοσ. χθες στις 10:41 μμ 1 λεπτό πριν, _^ThEo^_ είπε Στέλνεις σε παρακαλώ τον δικό σου πίνακα να φαινονται τα καλωδια για να δειξω σε ενα ηλεκτρολογο να μου τον φτιάξει; Επίσης εσυ εισαι ηλεκτρολογος φίλε; Φίλε μου εγω είμαι εξωτερικό(Γερμανία) και φυσικά με διαφορετικούς κανονισμούς εγκατάστασης από την Ελλάδα, νομίζω ότι αν ο ηλεκτρολόγος σου είναι επαγγελματίας με μεράκι για την δουλειά του δε θα χρειαστεί ούτε φωτογραφίες ούτε υποδείξεις..
Vagosman Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, _^ThEo^_ είπε Στέλνεις σε παρακαλώ τον δικό σου πίνακα να φαινονται τα καλωδια για να δειξω σε ενα ηλεκτρολογο να μου τον φτιάξει; Επίσης εσυ εισαι ηλεκτρολογος φίλε; Μην αρπάζεσαι ένα δίκιο το έχει. Όταν μπορέσεις βάλτο στο πρόγραμμα, τα νέα πρότυπα έχουν τους πίνακες πιο αέρατους. Οι λυχνίες μπορούν να πιάσουν 1 θέση, οι τηκωμενες ασφάλειες να φύγουν. Να μπούνε πιο σωστά τα μπαράκια γείωσης και ουδετέρου. Άσε που δεν είναι κ σωστός με τα νέα δεδομένα. Δεν προστατεύει το ρελέ διαφυγής. Έχει μόνο διακόπτη κ όχι ασφάλεια πριν από αυτό. Δοκίμασε το τεστ να δεις τουλάχιστον αν δουλεύει. Όπως όλα σε αυτή τη ζωή, έτσι και τα ηλεκτρολογικά θέλουν κάποια στιγμή αλλαγή. Εδώ θέλουν τα κουφώματα ανά κάποιες λίγες δεκαετιες. Πολύ ενδιαφέρουσα η πρόταση για το Shelly Pro3EM 3CT63 δεν το γνώριζα γιατί κ εμένα το κλασσικό δεν χωράει με τίποτα Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Vagosman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα