john5757 Δημοσ. Σάββατο στις 09:18 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 09:18 μμ παιδια εχει καταφερει καποιος να φλασάρει eshome η tasmota τα coolseer που μετρανε ταση-ρευμα (wifi smart sensor) απο το eshop. Αυτά έχουν μεσα το cb2s ,δεν έχουν esp8266 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DioNiSis_000 Δημοσ. Σάββατο στις 09:57 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 09:57 μμ 20 λεπτά πριν, john5757 είπε παιδια εχει καταφερει καποιος να φλασάρει eshome η tasmota τα coolseer που μετρανε ταση-ρευμα (wifi smart sensor) απο το eshop. Αυτά έχουν μεσα το cb2s ,δεν έχουν esp8266 το cb2s έχει beken chip και οχι καποιο esp οπότε δεν υποστηρίζεται απο αυτά. υπάρχει όμως το openbeken firmware που είναι για beken chip και είναι φτιαγμένο στα πρότυπα του tasmota. για λεπτομέρειες, για την μέτρηση τάσης, διάβασε στο documentation του openbeken https://github.com/openshwprojects/OpenBK7231T_App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john5757 Δημοσ. Κυριακή στις 12:59 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:59 πμ 3 ώρες πριν, DioNiSis_000 είπε το cb2s έχει beken chip και οχι καποιο esp οπότε δεν υποστηρίζεται απο αυτά. υπάρχει όμως το openbeken firmware που είναι για beken chip και είναι φτιαγμένο στα πρότυπα του tasmota. για λεπτομέρειες, για την μέτρηση τάσης, διάβασε στο documentation του openbeken https://github.com/openshwprojects/OpenBK7231T_App se ευχαριστώ. τελικα βρήκα το tuya-cloudcutter και το εφτιαξα με αυτο το τρόπο και επαιξε κομπλε https://github.com/tuya-cloudcutter/tuya-cloudcutter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. Κυριακή στις 09:02 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:02 πμ Το esphome υποστηρίζει LibreTiny. Όχι οτι είναι καλύτερο, αλλά το προτίμησα τελικά λόγω της ευκολίας με το HA. Αν έχεις ήδη φλασάρει openbeken μπορείς να κάνεις ΟΤΑ το esphome και θα παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john5757 Δημοσ. Κυριακή στις 08:39 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:39 μμ ναι αυτός ήταν ο σκοπος, esphome εβαλα μεσω του libretiny, to esp home το θεωρω εγγύηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pr3D@t0R Δημοσ. Κυριακή στις 11:44 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:44 μμ Έχω ένα Google nest Gen 2 hub και έχει σαν προεπιλογή για να παίζει μουσική το YouTube. Είδα σε βιντεάκια ότι μπορείς να αλλάξεις την προεπιλογή σε Spotify, Deezer κτλ, όμως όταν πάω στο αντιστοιχο μενού δεν μου εμφανίζει κάποια αντίστοιχη επιλογή. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stagkia Δημοσ. Δευτέρα στις 12:20 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:20 πμ τι λέτε, ποιο αξίζει? https://www.skroutz.gr/s/50406946/Ubiquiti-UniFi-U7-Pro-Access-Point-Wi-Fi-7-Dual-Band-2-4-5GHz-Leyko.html https://www.skroutz.gr/s/55153824/TP-LINK-EAP772-v1-WiFi-Mesh-Network-Access-Point-Wi-Fi-7-Tri-Band-2-4-5-6GHz.html παίζει άλλο σε αυτά τα χρήματα? θέλω να το συνδέσω μετά το μοντεμ ρουτερ του παρόχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisg13 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:51 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:51 πμ 9 hours ago, Pr3D@t0R said: Έχω ένα Google nest Gen 2 hub και έχει σαν προεπιλογή για να παίζει μουσική το YouTube. Είδα σε βιντεάκια ότι μπορείς να αλλάξεις την προεπιλογή σε Spotify, Deezer κτλ, όμως όταν πάω στο αντιστοιχο μενού δεν μου εμφανίζει κάποια αντίστοιχη επιλογή. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Έχεις περασμένες τις εφαρμογές που θες να χρησιμοποιήσεις? Εγώ πχ σε αυτό το μενού βλέπω σαν επιλογές το youtube music και το spotify που έχω περασμένα στο κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pr3D@t0R Δημοσ. Δευτέρα στις 07:15 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:15 μμ 10 ώρες πριν, akisg13 είπε Έχεις περασμένες τις εφαρμογές που θες να χρησιμοποιήσεις? Εγώ πχ σε αυτό το μενού βλέπω σαν επιλογές το youtube music και το spotify που έχω περασμένα στο κινητό. Φυσικά και τις έχω. Αυτό που βλέπεις στο δικό σου , είναι και το φυσιολογικό.....! 🙂 Εμένα δεν μου βγάζει πουθενά προεπιλογές πχ στο ραδιόφωνο, ενώ έχω το tunein radio, στα podcasts πάλι είναι κενό και πάει λέγοντας......! 😬 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisg13 Δημοσ. Τρίτη στις 08:46 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:46 πμ 13 hours ago, Pr3D@t0R said: Φυσικά και τις έχω. Αυτό που βλέπεις στο δικό σου , είναι και το φυσιολογικό.....! 🙂 Εμένα δεν μου βγάζει πουθενά προεπιλογές πχ στο ραδιόφωνο, ενώ έχω το tunein radio, στα podcasts πάλι είναι κενό και πάει λέγοντας......! 😬 Τι να πω..google είναι αυτή, όλα να τα περιμένεις Το άλλο που θα πρότεινα είναι να δοκιμάσεις και από άλλη συσκευή-λογαριασμό στο ίδιο "Google Home" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pr3D@t0R Δημοσ. Τρίτη στις 10:04 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:04 πμ 1 ώρα πριν, akisg13 είπε Τι να πω..google είναι αυτή, όλα να τα περιμένεις Το άλλο που θα πρότεινα είναι να δοκιμάσεις και από άλλη συσκευή-λογαριασμό στο ίδιο "Google Home" Δοκίμασα να μπω και από της συζύγου, αλλά βγάζει ακριβώς το ίδιο. Δοκίμασα επίσης να την βγάλω εκτός σπιτιού (μεταφορικά φυσικά, μην μας την πέσουν τπτ φεμινίστριες 😅) και παρότι έμεινα ο μοναδικός "διαχειριστής" του σπιτιού, τίποτα πάλι......!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stagkia Δημοσ. Τρίτη στις 11:58 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:58 μμ Στις 4/11/2024 στις 12:20 ΠΜ, stagkia είπε τι λέτε, ποιο αξίζει? https://www.skroutz.gr/s/50406946/Ubiquiti-UniFi-U7-Pro-Access-Point-Wi-Fi-7-Dual-Band-2-4-5GHz-Leyko.html https://www.skroutz.gr/s/55153824/TP-LINK-EAP772-v1-WiFi-Mesh-Network-Access-Point-Wi-Fi-7-Tri-Band-2-4-5-6GHz.html παίζει άλλο σε αυτά τα χρήματα? θέλω να το συνδέσω μετά το μοντεμ ρουτερ του παρόχου. κάνεις γνώμη μιας που πλησιάζει και black Friday?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 πμ Επεσα πανω σε αυτο δεν εχει 3ο καλωδιο για συνεχομενο ρευμα? εχω χασει κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. Τετάρτη στις 12:17 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 12:17 μμ 16 minutes ago, emperor4her said: Επεσα πανω σε αυτο δεν εχει 3ο καλωδιο για συνεχομενο ρευμα? εχω χασει κατι? Τι εννοείς? τι τρίτο καλώδιο? ποιο συνεχόμενο ρεύμα? Ο ασύρματος διακόπτης τροφοδοτείτε ΣΥΝΕΧΩΣ με ρεύμα, εφόσον είναι συνδεμένος με φάση και ουδέτερο. Τα μπουτόν λειτουργούν με μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. Τετάρτη στις 06:41 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 06:41 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, nkarama είπε Τι εννοείς? τι τρίτο καλώδιο? ποιο συνεχόμενο ρεύμα? Ο ασύρματος διακόπτης τροφοδοτείτε ΣΥΝΕΧΩΣ με ρεύμα, εφόσον είναι συνδεμένος με φάση και ουδέτερο. Τα μπουτόν λειτουργούν με μπαταρία. Οι Sonoff διακοπτες που εχω σε ολο το σπιτι θελουν 3 καλωδια.. τοσα χρoνια θεωρουσα οτι θελουν ουδετερο να δουλεψουν για να εχουν σταθερο ρευμα για το Internet. Edit: Ακυρο, το μπουτον δουλευει μεσω ιντερνετ. δεν κοβει το ρευμα. σκαλωσα ,τωρα το συνειδητοποιησα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:47 μμ από emperor4her Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα