thn Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Ζιγκμπι αν θέλω να βάλω σε home assistance τι δέκτη να αγοράσω να παίζει σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) SONOFF ZBDONGLE-E ZIGBEE USB 3.0 DONGLE PLUS Aυτο παιζει απροβληματιστα σε Ρπι. Γενικά οτιδήποτε υποστηρίζει ζιγκπι κάνει. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από Vagosman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thn Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vagosman είπε SONOFF ZBDONGLE-E ZIGBEE USB 3.0 DONGLE PLUS Aυτο παιζει απροβληματιστα σε Ρπι. Γενικά οτιδήποτε υποστηρίζει ζιγκπι κάνει. Είμαι σε proxmox και vm το home assistance Να φανταστώ δεν αλλάζει τίποτα σωστά; Αυτό θέλει φλασάρισμα με τίποτα ή είναι plug n play? Και ναι θα πρέπει να δώσω στο vm το usb Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από thn 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου plug and pray. Προσωπικά δεν φλάσαρα τίποτα, ουτε αναβαθμιση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 20 hours ago, thn said: Είμαι σε proxmox και vm το home assistance Να φανταστώ δεν αλλάζει τίποτα σωστά; Αυτό θέλει φλασάρισμα με τίποτα ή είναι plug n play? Και ναι θα πρέπει να δώσω στο vm το usb ναι παίζει απροβλημάτιστα σε proxmox με homeassistant σε vm . Η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι αν χρειάστηκε να του δώσω και το Usb ή έπαιξε απ'ευθείας, αλλά ήταν δουλειά λιγότερη από 10λεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, foniki_melitzana είπε ναι παίζει απροβλημάτιστα σε proxmox με homeassistant σε vm . Η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι αν χρειάστηκε να του δώσω και το Usb ή έπαιξε απ'ευθείας, αλλά ήταν δουλειά λιγότερη από 10λεπτο Ναι ότι έχει σχέση με συσκευές περιφερειακά πρέπει να τα δώσεις στο vm για να τα βλέπει. Όπως και κάρτες γραφικών, ήχου και πάει λέγοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leuteris107 Δημοσ. Σάββατο στις 04:45 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 04:45 μμ Καλησπέρα. Θέλω να οργανώσω ένα σύστημα συναγερμού σε Home Assistant, με μαγνητικές επαφές πόρτας zigbee και εξωτερική – εσωτερική σειρήνα και αυτά zigbee. Τι έχετε να προτείνετε και ιδιαίτερα σε σειρήνες. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. Σάββατο στις 04:51 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 04:51 μμ 4 λεπτά πριν, leuteris107 είπε Καλησπέρα. Θέλω να οργανώσω ένα σύστημα συναγερμού σε Home Assistant, με μαγνητικές επαφές πόρτας zigbee και εξωτερική – εσωτερική σειρήνα και αυτά zigbee. Τι έχετε να προτείνετε και ιδιαίτερα σε σειρήνες. Ευχαριστώ Εγώ αυτήν έχω. Είμαι με το alarmo. https://www.skroutz.gr/s/24573553/Anga-AG-BS1-Seirina-Synagermou-Mpatarias-Exoterikou-CHorou-120dB-12V-me-Kokkino-Fos-19-3x27ek-650-007.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leuteris107 Δημοσ. Σάββατο στις 05:44 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 05:44 μμ 52 λεπτά πριν, liakjim είπε Εγώ αυτήν έχω. Είμαι με το alarmo. https://www.skroutz.gr/s/24573553/Anga-AG-BS1-Seirina-Synagermou-Mpatarias-Exoterikou-CHorou-120dB-12V-me-Kokkino-Fos-19-3x27ek-650-007.html Βλέπω κι εγώ το alarmo για ΗΑ. Πως συνδέεις αυτή την σειρήνα που είναι ενσύρματη; Εγώ έβλεπα κάτι σαν αυτήν zigbee. Επίσης θα ήθελα αν έχεις δυνατότητα να προτείνεις και κάποιο πληκτρολόγιο. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. Σάββατο στις 05:48 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 05:48 μμ 1 λεπτό πριν, leuteris107 είπε Βλέπω κι εγώ το alarmo για ΗΑ. Πως συνδέεις αυτή την σειρήνα που είναι ενσύρματη; Εγώ έβλεπα κάτι σαν αυτήν zigbee. Επίσης θα ήθελα αν έχεις δυνατότητα να προτείνεις και κάποιο πληκτρολόγιο. Ευχαριστώ Είχα γράψει εδώ κάποια πράγματα. Για πληκτρολόγιο έχω ένα esp32, με 3X4 matrix Keypad και με οθονίτσα SSD1306 128x64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leuteris107 Δημοσ. Σάββατο στις 06:05 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 06:05 μμ (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, liakjim είπε Είχα γράψει εδώ κάποια πράγματα. Για πληκτρολόγιο έχω ένα esp32, με 3X4 matrix Keypad και με οθονίτσα SSD1306 128x64 Διάβασα τα παραπάνω. Πολύ καλή κατασκευή. Εγώ σκέφτομαι να πάω σε Zigbee. Για πληκτρολόγιο κοίταζα αυτό. Ελπίζω να συνδυαστούν με Alarmo. Επεξ/σία Σάββατο στις 06:06 μμ από leuteris107 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. Σάββατο στις 06:17 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 06:17 μμ 11 λεπτά πριν, leuteris107 είπε Διάβασα τα παραπάνω. Πολύ καλή κατασκευή. Εγώ σκέφτομαι να πάω σε Zigbee. Για πληκτρολόγιο κοίταζα αυτό. Ελπίζω να συνδυαστούν με Alarmo. Πόσο έχει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. Σάββατο στις 06:30 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 06:30 μμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, liakjim είπε Πόσο έχει αυτό; ενα 80αρι.....καλο αλλα ακριβο!Το κοιταζα κι εγω για να αποδεσμευσω το ταμπλετ στην εισοδο αφου τελικα μονο σε περιπτωση που δεν εχει προλαβει να απενεργοποιηθει αυτοματα ο συναγερμος,τοτε εμφανιζει ενα keypad για τον κωδικο.Βρηκα και κατι αλλα στη zigbee2mqtt database αλλα πουθενα διαθεσιμα... Για σειρηνα εχω μια κλασικη συναγερμου με esp8266 rele πανω σε ups.Εχει γινει βεβαια χαλια με τον καιρο και τον ηλιο γι αυτο θα την αλλαξω με αυτη zigbee και υποστηριζετε απο z2m. Επεξ/σία Σάββατο στις 06:41 μμ από kostaskontis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leuteris107 Δημοσ. Σάββατο στις 06:37 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 06:37 μμ 19 λεπτά πριν, liakjim είπε Πόσο έχει αυτό; 82,66 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. Σάββατο στις 07:22 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 07:22 μμ 44 λεπτά πριν, leuteris107 είπε 82,66 ευρώ Άουτς. Με το esp πρέπει να μου βγήκε κάτω από 8€ 🙃 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα