Προς το περιεχόμενο

Smart Home

exypnakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SONOFF ZBDONGLE-E ZIGBEE USB 3.0 DONGLE PLUS

Aυτο παιζει απροβληματιστα σε Ρπι. Γενικά οτιδήποτε υποστηρίζει ζιγκπι κάνει. 

Επεξ/σία από Vagosman
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vagosman είπε

SONOFF ZBDONGLE-E ZIGBEE USB 3.0 DONGLE PLUS

Aυτο παιζει απροβληματιστα σε Ρπι. Γενικά οτιδήποτε υποστηρίζει ζιγκπι κάνει. 

Είμαι σε proxmox και vm το home assistance

Να φανταστώ δεν αλλάζει τίποτα σωστά;

Αυτό θέλει φλασάρισμα με τίποτα ή είναι plug n play?

Και ναι θα πρέπει να δώσω στο vm το usb

Επεξ/σία από thn
  • Like 2

20 hours ago, thn said:

Είμαι σε proxmox και vm το home assistance

Να φανταστώ δεν αλλάζει τίποτα σωστά;

Αυτό θέλει φλασάρισμα με τίποτα ή είναι plug n play?

Και ναι θα πρέπει να δώσω στο vm το usb

ναι παίζει απροβλημάτιστα σε proxmox με homeassistant σε vm . Η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι αν χρειάστηκε να του δώσω και το Usb ή έπαιξε απ'ευθείας, αλλά ήταν δουλειά λιγότερη από 10λεπτο

1 ώρα πριν, foniki_melitzana είπε

ναι παίζει απροβλημάτιστα σε proxmox με homeassistant σε vm . Η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι αν χρειάστηκε να του δώσω και το Usb ή έπαιξε απ'ευθείας, αλλά ήταν δουλειά λιγότερη από 10λεπτο

Ναι ότι έχει σχέση με συσκευές περιφερειακά πρέπει να τα δώσεις στο vm για να τα βλέπει.

Όπως και κάρτες γραφικών, ήχου και πάει λέγοντας 

Καλησπέρα. Θέλω να οργανώσω ένα σύστημα συναγερμού σε Home Assistant, με μαγνητικές επαφές πόρτας zigbee και εξωτερική – εσωτερική σειρήνα και αυτά zigbee. Τι έχετε να προτείνετε και ιδιαίτερα σε σειρήνες. Ευχαριστώ

4 λεπτά πριν, leuteris107 είπε

Καλησπέρα. Θέλω να οργανώσω ένα σύστημα συναγερμού σε Home Assistant, με μαγνητικές επαφές πόρτας zigbee και εξωτερική – εσωτερική σειρήνα και αυτά zigbee. Τι έχετε να προτείνετε και ιδιαίτερα σε σειρήνες. Ευχαριστώ

Εγώ αυτήν έχω. Είμαι με το alarmo.

https://www.skroutz.gr/s/24573553/Anga-AG-BS1-Seirina-Synagermou-Mpatarias-Exoterikou-CHorou-120dB-12V-me-Kokkino-Fos-19-3x27ek-650-007.html

• Like 1

52 λεπτά πριν, liakjim είπε

Βλέπω κι εγώ το alarmo για ΗΑ. Πως συνδέεις αυτή την σειρήνα που είναι ενσύρματη; Εγώ έβλεπα κάτι σαν αυτήν zigbee. Επίσης θα ήθελα αν έχεις δυνατότητα να προτείνεις και κάποιο πληκτρολόγιο. Ευχαριστώ

1 λεπτό πριν, leuteris107 είπε

Βλέπω κι εγώ το alarmo για ΗΑ. Πως συνδέεις αυτή την σειρήνα που είναι ενσύρματη; Εγώ έβλεπα κάτι σαν αυτήν zigbee. Επίσης θα ήθελα αν έχεις δυνατότητα να προτείνεις και κάποιο πληκτρολόγιο. Ευχαριστώ

Είχα γράψει εδώ κάποια πράγματα. Για πληκτρολόγιο έχω ένα esp32, με 3X4 matrix Keypad και με οθονίτσα SSD1306 128x64

17 λεπτά πριν, liakjim είπε

Είχα γράψει εδώ κάποια πράγματα. Για πληκτρολόγιο έχω ένα esp32, με 3X4 matrix Keypad και με οθονίτσα SSD1306 128x64

Διάβασα τα παραπάνω. Πολύ καλή κατασκευή. Εγώ σκέφτομαι να πάω σε Zigbee. Για πληκτρολόγιο κοίταζα αυτό. Ελπίζω να συνδυαστούν με Alarmo. 

Επεξ/σία από leuteris107

11 λεπτά πριν, leuteris107 είπε

Διάβασα τα παραπάνω. Πολύ καλή κατασκευή. Εγώ σκέφτομαι να πάω σε Zigbee. Για πληκτρολόγιο κοίταζα αυτό. Ελπίζω να συνδυαστούν με Alarmo. 

Πόσο έχει αυτό;

18 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πόσο έχει αυτό;

ενα 80αρι.....καλο αλλα ακριβο!Το κοιταζα κι εγω για να αποδεσμευσω το ταμπλετ στην εισοδο αφου τελικα μονο σε περιπτωση που δεν εχει προλαβει να απενεργοποιηθει αυτοματα ο συναγερμος,τοτε εμφανιζει ενα keypad για τον κωδικο.Βρηκα και κατι αλλα στη zigbee2mqtt database αλλα πουθενα διαθεσιμα...

Για σειρηνα εχω μια κλασικη συναγερμου με esp8266 rele πανω σε ups.Εχει γινει βεβαια χαλια με τον καιρο και τον ηλιο γι αυτο θα την αλλαξω με αυτη  zigbee και υποστηριζετε απο z2m.

Επεξ/σία από kostaskontis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...