Vagosman Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε Που; blitzwolf = bangood https://gr.banggood.com/4-Pcs-BlitzWolf-BW-SHP15-Zigbee-3_0-16A-3680W-Smart-Plug-Wireless-Power-Socket-Outlet-EU-Plug-APP-Remote-Control-or-Voice-Control-or-Multiple-Timer-Modes-Compatible-With-Amazon-Alexa-or-Google-Assistant-p-1859043.html?cur_warehouse=CN Επεξ/σία 16 Ιουλίου από Vagosman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclound Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2 hours ago, Vagosman said: blitzwolf = bangood https://gr.banggood.com/4-Pcs-BlitzWolf-BW-SHP15-Zigbee-3_0-16A-3680W-Smart-Plug-Wireless-Power-Socket-Outlet-EU-Plug-APP-Remote-Control-or-Voice-Control-or-Multiple-Timer-Modes-Compatible-With-Amazon-Alexa-or-Google-Assistant-p-1859043.html?cur_warehouse=CN έχω 7 μοιρασμένες μέσα στο σπίτι και έχω full κάλυψη. Αξίζουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cricket Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Ψαχνω για ανεμιστηρα οροφης οχι ledvance που να δουλευει σωστα με Alexa δοκιμασμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου On 17/07/2024 at 17:41, cricket said: Ψαχνω για ανεμιστηρα οροφης οχι ledvance που να δουλευει σωστα με Alexa δοκιμασμενα. Αν πας σε κλασσικό και απλά βάλεις έξτρα ελεγκτή; https://sonoff.tech/product/diy-smart-switches/ifan04-l/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Kαλησπερα , αν και πιστευω οτι θα εχει ξανα γινει η ερωτηση σε καποια προηγουμενη σελιδα , για καινουργιο σπιτι το οποιο κατασκευαζεται τωρα για διακοπτες τι θα προτεινατε ; Υπαρχει παντου ουδετερο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speechless Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Καλησπέρα. Ψάχνω έξυπνες πρίζες που να δουλεύει με Apple συσκευές (Apple Home) για προγραμματισμό αυτοματισμών .. Τι προτείνετε? και τι πρέπει να προσέξω? Η τι μου διαφευγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
li@m Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Έχω πάρει το zbmini. Όμως δεν δουλεύει ο φυσικός διακόπτης Τι έχω βάλει λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Το καφέ καλώδιο του διακόπτη που τώρα το συνδέεις στο Lout, θα πρέπει να συνδεθεί είτε στο Lin είτε στην υποδοχή S1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
li@m Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 3 hours ago, jkoukos said: Το καφέ καλώδιο του διακόπτη που τώρα το συνδέεις στο Lout, θα πρέπει να συνδεθεί είτε στο Lin είτε στην υποδοχή S1. Το έβαλα στο Lin αλλά και πάλι τπτ. Το έβαλα στο S1 μια από τα ίδια. Το sonoff το ανοιγοκλεινω από το HA. Ο διακόπτης δεν κάνει τπτ. Παίζει να είναι χαλασμένο το sonoff? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Για επιβεβαίωση. Μαύρο καλώδιο φάσης στο Lin, άσπρο στο Lout και τα δύο καφέ καλώδια από τον διακόπτη αντίστοιχα σε S1 και S2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
li@m Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 18 minutes ago, jkoukos said: Για επιβεβαίωση. Μαύρο καλώδιο φάσης στο Lin, άσπρο στο Lout και τα δύο καφέ καλώδια από τον διακόπτη αντίστοιχα σε S1 και S2. Ακριβώς έτσι. Τι στο καλό συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Λοιπόν το λάθος είναι και στα 2 καφέ καλώδια του διακόπτη. Ο διακόπτης παίρνει από τη φάση και όταν ανάβει δίνει φάσει στην επαφή του sonoff για να διαβάσει εντολή ότι άναψε. Άρα: Βάζεις και το ένα καφέ καλώδιο στην κλέμα Lin μαζί με την φάση για να δώσεις φάση στον διακόπτη, και το άλλο καφέ καλώδιο στην επαφή λειτουργίας (S1 / S2 δεν ξέρω ποια δουλεύεις) ώστε όταν κλείσει το κύκλωμα να πάει τάση και να αισθανθεί το πάτημα. Για δες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwnssk Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου αφου έχει οδηγίες. γιατί λέμε ιδέες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, kwnssk είπε αφου έχει οδηγίες. γιατί λέμε ιδέες? Σωστό κι αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwnssk Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου πάντως επειδή έχω τον διακόπτη. Στο Lin συνδέεις την φάση σου. και στο Lout τον καλώδιο που πάει στην λάμπα. τον διακοπτη τον συνδέεις στο S1 - S2 (τα 2 καφέ). Τα άλλα τα αφήνεις ως εχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα