netvoice Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Home Assistant, KNX, DaLi, Lutron, Daikin, Sonos, MDT, Paradox, HikVision, MikroTik, Shelly. Enjoy at 1200X1920 monitor 😀 7
csontheline Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Για 2πλους και 3πλους διακόπτες όπου δεν υπάρχει ουδέτερος, τι προτείνετε; Zigbee κατά 99%, αν και τώρα το σχεδιάζω, αλλά ήδη έχουν αγοραστεί οι πριζοδιακόπτες και είναι απλοί (ή χαζοί, κλασσικοί). Έχω δει 1) το ZBMINIL2, αλλά είναι μόνο για 1 διακόπτη και 2) της GIRIER το οποίο έχει μέχρι 4πλο.
li@m Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Αυτο https://www.e-shop.gr/sonoff-zbminil2-zigbee-mini-2-way-smart-switch-p-PER.208326 είναι μόνο για διακόπτη ή κάνει και για πρίζα; Θέλω να χειρίζομαι την εσπρεσιερα
li@m Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 5 hours ago, kwnssk said: Είναι μόνο για φώτα. Η για ότι είναι κάτω από 6Α Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για πρίζα;
babisa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 6 λεπτά πριν, li@m είπε Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για πρίζα; Sonoff Μονόπριζο Λευκό
li@m Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 17 minutes ago, babisa said: Sonoff Μονόπριζο Λευκό Σκεφτόμουν για ενδιάμεσο. Μάλλον δεν υπάρχει..
foniki_melitzana Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα. Έχω για το home assistant το sonoff USB τσουτσουνάκι με την κεραία, αλλά δεν έχουν όλοι οι αισθητήρες καλό σήμα. Μιλάω για αισθητήρα στο παράθυρο στην άλλη άκρη του σπιτιού σε σπίτι κλασικό του 80 με τεράστιο άχρηστο διάδρομο Σκεφτομουν, ούτως ή άλλως, μια πριζα για να ελέγχω την κατανάλωση του ψυγείου που είναι στη μέση του διαδρόμου. Το θέμα είναι, αν πάρω π.χ. την blitzwolf shp13/15 θα μπορέσει να δουλέψει ως extender?
marksk Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 6 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε Καλησπέρα. Έχω για το home assistant το sonoff USB τσουτσουνάκι με την κεραία, αλλά δεν έχουν όλοι οι αισθητήρες καλό σήμα. Μιλάω για αισθητήρα στο παράθυρο στην άλλη άκρη του σπιτιού σε σπίτι κλασικό του 80 με τεράστιο άχρηστο διάδρομο Σκεφτομουν, ούτως ή άλλως, μια πριζα για να ελέγχω την κατανάλωση του ψυγείου που είναι στη μέση του διαδρόμου. Το θέμα είναι, αν πάρω π.χ. την blitzwolf shp13/15 θα μπορέσει να δουλέψει ως extender? shp15 έχω και το dongle της sonoff και δουλεύουν απροβλημάτιστα 1
foniki_melitzana Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Και θα λειτουργεί και ως extender? Και καταγράφει κανονικά κατανάλωση στο HA?
Vagosman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Στις 14/7/2024 στις 4:47 ΜΜ, foniki_melitzana είπε Καλησπέρα. Έχω για το home assistant το sonoff USB τσουτσουνάκι με την κεραία, αλλά δεν έχουν όλοι οι αισθητήρες καλό σήμα. Μιλάω για αισθητήρα στο παράθυρο στην άλλη άκρη του σπιτιού σε σπίτι κλασικό του 80 με τεράστιο άχρηστο διάδρομο Σκεφτομουν, ούτως ή άλλως, μια πριζα για να ελέγχω την κατανάλωση του ψυγείου που είναι στη μέση του διαδρόμου. Το θέμα είναι, αν πάρω π.χ. την blitzwolf shp13/15 θα μπορέσει να δουλέψει ως extender? Nαι κανει εχτεντ, επισης υπαρχουν ντογλκλακια που κανουν repeat. Υπάρχει προσφορά για 4 πριζακια αυτη τη στιγμή με 10€; Χτυπας και δεν το σκεφτεσαι καν.
foniki_melitzana Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 3 hours ago, Vagosman said: Υπάρχει προσφορά για 4 πριζακια αυτη τη στιγμή με 10€; Χτυπας και δεν το σκεφτεσαι καν. Που;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα