Προς το περιεχόμενο

Smart Home

exypnakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για 2πλους και 3πλους διακόπτες όπου δεν υπάρχει ουδέτερος, τι προτείνετε; Zigbee κατά 99%, αν και τώρα το σχεδιάζω, αλλά ήδη έχουν αγοραστεί οι πριζοδιακόπτες και είναι απλοί (ή χαζοί, κλασσικοί).

Έχω δει 1) το ZBMINIL2, αλλά είναι μόνο για 1 διακόπτη και 2) της GIRIER το οποίο έχει μέχρι 4πλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα. Έχω για το home assistant το sonoff USB τσουτσουνάκι με την κεραία, αλλά δεν έχουν όλοι οι αισθητήρες καλό σήμα. Μιλάω για αισθητήρα στο παράθυρο στην άλλη άκρη του σπιτιού σε σπίτι κλασικό του 80 με τεράστιο άχρηστο διάδρομο

Σκεφτομουν, ούτως ή άλλως, μια πριζα για να ελέγχω την κατανάλωση του ψυγείου που είναι στη μέση του διαδρόμου. Το θέμα είναι, αν πάρω π.χ. την blitzwolf shp13/15 θα μπορέσει να δουλέψει ως extender?

6 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε

Καλησπέρα. Έχω για το home assistant το sonoff USB τσουτσουνάκι με την κεραία, αλλά δεν έχουν όλοι οι αισθητήρες καλό σήμα. Μιλάω για αισθητήρα στο παράθυρο στην άλλη άκρη του σπιτιού σε σπίτι κλασικό του 80 με τεράστιο άχρηστο διάδρομο

Σκεφτομουν, ούτως ή άλλως, μια πριζα για να ελέγχω την κατανάλωση του ψυγείου που είναι στη μέση του διαδρόμου. Το θέμα είναι, αν πάρω π.χ. την blitzwolf shp13/15 θα μπορέσει να δουλέψει ως extender?

shp15 έχω και το dongle της sonoff και δουλεύουν απροβλημάτιστα 

• Like 1

Στις 14/7/2024 στις 4:47 ΜΜ, foniki_melitzana είπε

Nαι κανει εχτεντ, επισης υπαρχουν ντογλκλακια που κανουν repeat. 

Υπάρχει προσφορά για 4 πριζακια αυτη τη στιγμή με 10€; Χτυπας και δεν το σκεφτεσαι καν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...