Vagosman Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Στις 24/5/2024 στις 11:12 ΠΜ, unforgiven είπε Έχω κουραστεί με το θέμα της Xiaomi και τους ευρωπαϊκούς, κινέζικους, εξωγαλαξιακούς servers της και τη συνεργασία με την Alexa. Έχω 4 συσκευές της Xiaomi: - 2 Mi Bedside lamps 2. Τις βλέπει η Alexa κανονικά. - Mi Smart Spece Heater S, δεν τον βλέπει η Alexa, ενώ τον βλέπει κανονικά η εφαρμογή της Xiaomi. - Mi Smart Standing Fan Pro. Επίσης τον βλέπει η εφαρμογή, αλλά όχι η Alexa. Γνωρίζετε κάποια λύση γι αυτό; Πχ με τη χρήση ενός Xiaomi Hub; Με κάποια άλλη εφαρμογή συμβατή με Xiaomi; home assistant, ολα μεσα να τρεχουν λοκαλ, ουτε 3οι σερβερ ουτε τπτ. Χιαομι η ακάρα, απο τα καλυτερα ασυρματα ζιγκμπι αισθητηρια της αγορας. 4 χρονια κ βαλε κρατανε οι μπαταριες και ακομα δίνουν πονο. θα παρεις το dongle zigbee της sonoff και δεν ξανασχολήσε. 1
agnostos13 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Καμιά πρόταση για θερμόμετρο ψυγείου-καταψύκτη με δυνατότητες συνδεσιμότητας (για να μην τη πατήσουμε από καμιά βλάβη) έχουμε; Σκεφτόμουν τα κλασικά θερμομετράκια χώρου της xiaomi αλλά δεν ξέρω αν θα επιβιώσουν (ειδικά στον καταψύκτη).
mixos23 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Προσπαθω να συνδεσω το Legrand Gateway module στον πινακα με το κινητο, το ασυρματο ειναι 2.4 GHz, κανω την διαδικασια να αναβει πρασινο φως κλπ.. αλλα δεν το βρισκει το κινητο γραφει "something came up. The application has cancelled the request to choose device" Καμια ιδεα?
tollisth Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 2 ώρες πριν, mixos23 είπε Προσπαθω να συνδεσω το Legrand Gateway module στον πινακα με το κινητο, το ασυρματο ειναι 2.4 GHz, κανω την διαδικασια να αναβει πρασινο φως κλπ.. αλλα δεν το βρισκει το κινητο γραφει "something came up. The application has cancelled the request to choose device" Καμια ιδεα? Άνοιξες το bluetooth? Αν όχι άνοιξε το και κανε την διαδικασία από την αρχή
coffeex Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 5 hours ago, mixos23 said: Προσπαθω να συνδεσω το Legrand Gateway module στον πινακα με το κινητο, το ασυρματο ειναι 2.4 GHz, κανω την διαδικασια να αναβει πρασινο φως κλπ.. αλλα δεν το βρισκει το κινητο γραφει "something came up. The application has cancelled the request to choose device" Καμια ιδεα? Όταν κάνεις την διαδικασία με το κινητό θα πρέπει σε κάποια στιγμή να συνδεθείς με το wifi του Gateway (legrand) και να συνεχίσεις στα επόμενα βήματα.
DeanDln Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Καλησπέρα! Έχει συνδέσει κάποιος Shelly 1PM Mini Gen3 σε διακόπτες αλέ ρετούρ και να δουλέυει σωστά; Ευχαριστώ!
_^ThEo^_ Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Καλησπέρα, για μέτρηση κατανάλωσης σε μία φάση του τριφασικού ρεύματος πάνω στον πίνακα, υπάρχει κάτι οικονομικό που να συνδέεται με esp32; Είδα κάτι clamps στο aliexpress. Με τι πρέπει να συνδυαστεί αυτό ώστε να δίνει μέτρηση;
jkoukos Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Με κάποιο ESP (π.χ. Wemos D1 mini), ESPHome, μερικές κολλήσεις αντιστάσεων και πυκνωτών και αρκετές δοκιμές. Δες ένα σχετικό θέμα. Ευκολότερα γίνεται με PZEM-004T αντί του STC-013 που αναφέρεις. Υπάρχει μεγάλο θέμα. 1
agnostos13 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Στις 30/5/2024 στις 7:00 ΜΜ, agnostos13 είπε Καμιά πρόταση για θερμόμετρο ψυγείου-καταψύκτη με δυνατότητες συνδεσιμότητας (για να μην τη πατήσουμε από καμιά βλάβη) έχουμε; Σκεφτόμουν τα κλασικά θερμομετράκια χώρου της xiaomi αλλά δεν ξέρω αν θα επιβιώσουν (ειδικά στον καταψύκτη). Κανένας;
marksk Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Στις 17/6/2024 στις 7:53 ΜΜ, jkoukos είπε Με κάποιο ESP (π.χ. Wemos D1 mini), ESPHome, μερικές κολλήσεις αντιστάσεων και πυκνωτών και αρκετές δοκιμές. Δες ένα σχετικό θέμα. Ευκολότερα γίνεται με PZEM-004T αντί του STC-013 που αναφέρεις. Υπάρχει μεγάλο θέμα. https://primalcortex.wordpress.com/2019/07/06/measuring-home-energy-consumption-with-the-pzem004t-and-esp8266/ https://zry.io/smart-home/whole-home-energy-monitoring-based-on-pzem-004t-v3/#peacefair-pzem-004t-v3 με αυτά έκανα δουλειά στο home assistant 14 ώρες πριν, agnostos13 είπε Κανένας; στην συντήρηση τα είχα εγώ μέσα και δεν έπαθαν κάτι. για κατάψυξη δεν ξέρω 1
Fotis_Greece Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια, δεν ξερω εαν επιτρεπεται αλλα εγω θα κανω το ερωτημα και ας μεταφερθει αλλου απο τους mods. Αναζητω εγκατασταση και προγραμματιστη για KNX σε οικια εντος Αθηνων. Περιπου 12 αισθητηρες (αερίου, θερμοκρασίας, υγρασιας κτλ) και οπωσδήποτε συνδεση με Apple περιβάλλον (Thinka). Στα plus της εργασίας, ο χωρος ειναι ήδη δικτυωμενος και καποιες συνδεσεις για τους αισθητήρες υπάρχουν ηδη (απο προηγούμενο εγκαταστατη που δεν τα καταφερε με τις συσκευές Apple). Θα προτιμηθει εγκαταστατης με τιμολογηση (αν και δεν αποκλείεται καποιος ανευ τιμολογιου, ουτως η αλλως με ιδιωτη θα συναναστραφει). Θερμη παρακληση οποιος φιλος ενδιαφερεται, ή εαν γνωριζει να με παραπεμψει σε καποιο γνωστη εγκαταστατη ας ερθει σε επαφή μαζί μου με PM. Επεξ/σία 21 Ιουνίου από Fotis_Greece
alxnt Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Κάνει κάπως το sonoff basic reset; Από χτες το χει πιάσει και χάνει wifi και πρέπει να κατεβάζω γενικό για να επανέλθει. On off τη 2.4 μπάντα στο wifi δεν κάνει δουλειά. Ούτε restart το router. Έχει το sonoff θέμα μάλλον.
jkoukos Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Κρατάς πατημένο το μπουτόν για 5" (ή 8", δεν θυμάμαι καλά) και ξεκινάς από την αρχή την διαδικασία ρύθμισης.
alxnt Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 17 hours ago, jkoukos said: Κρατάς πατημένο το μπουτόν για 5" (ή 8", δεν θυμάμαι καλά) και ξεκινάς από την αρχή την διαδικασία ρύθμισης. Δυστυχώς έπιασε μόνο μια φορά. Μετά το ξανάπαθε και όσο και να το ξανακάνω δεν το εντοπίζει το ewelink... Δε θέλω να ξαναρίξω γενικό για να τσεκάρω, θα βάλω άλλο. Της master μου είπαν οτι είναι καλά, ίσως και καλύτερα από τα sonoff.
mechpanos Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Στις 21/6/2024 στις 10:41 ΜΜ, Fotis_Greece είπε Καλησπέρα παιδια, δεν ξερω εαν επιτρεπεται αλλα εγω θα κανω το ερωτημα και ας μεταφερθει αλλου απο τους mods. Αναζητω εγκατασταση και προγραμματιστη για KNX σε οικια εντος Αθηνων. Περιπου 12 αισθητηρες (αερίου, θερμοκρασίας, υγρασιας κτλ) και οπωσδήποτε συνδεση με Apple περιβάλλον (Thinka). Στα plus της εργασίας, ο χωρος ειναι ήδη δικτυωμενος και καποιες συνδεσεις για τους αισθητήρες υπάρχουν ηδη (απο προηγούμενο εγκαταστατη που δεν τα καταφερε με τις συσκευές Apple). Θα προτιμηθει εγκαταστατης με τιμολογηση (αν και δεν αποκλείεται καποιος ανευ τιμολογιου, ουτως η αλλως με ιδιωτη θα συναναστραφει). Θερμη παρακληση οποιος φιλος ενδιαφερεται, ή εαν γνωριζει να με παραπεμψει σε καποιο γνωστη εγκαταστατη ας ερθει σε επαφή μαζί μου με PM. @netvoice Στείλε pm είναι πολύ γνώστης! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα