Προς το περιεχόμενο

Smart Home

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, spiroskt said:

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Οι TP-Link (μιας και την έχω γενικά σε υψηλή υπόληψη);

Προσωπικά τις tp link τις έχω δοκιμάσει και δεν θα τις πρότεινα. Θα εξηγήσω γιατί... Δημιουργούν η κάθε μία ξεχωριστή wifi σύνδεση με το ρούτερ σου και σε αρκετές περιπτώσεις μου έχαναν τη σύνδεση και δεν άνοιγαν ή δεν ήταν συγχρονισμένες. Τελικά μετά από διάφορα προβλήματα τις έβγαλα και ησύχασα. Αν θες ποιότητα πας κατευθείαν hue. Αν θες κάτι πιο οικονομικό και start up πας προς xiaomi ή κάτι αντίστοιχο. Δεν ξέρω αλλά ότι tp link έχω χρησιμοποιήσει σε βάθος χρόνου το άλλαξα λόγω θεμάτων. 

Επεξ/σία από cambo99
Δημοσ.
4 ώρες πριν, spiroskt είπε

OK. Eνα τελευταίο ερώτημα: Υπάρχει κάποιος λόγος  (κάποιο συν) να διαλέξω το hue απο την απλή λάμπα; 

Απλή λάμπα λέγοντας;

Δημοσ.
Στις 8/12/2018 στις 12:33 ΠΜ, stefanosnik είπε

Εγώ την πήρα από Γερμανία,  δεν μπορώ να βρω κάτι και αρχίζω και χαλιέμαι... Δεν μπορώ να ακούσω μουσική....   κάνεις καμία λύση πλζζζζ

Είχα το ίδιο πρόβλημα καθώς αγόρασα πρόσφατα το καινούριο μου echo dot και δεν μπορούσα να συνδέσω το Spotify. Εγώ μίλησα μαζί τους στο support του Amazon και μου το έφτιαξαν. Απ' ότι είπαν έφταιγε το ότι η διεύθυνση που είχε φτιαχτεί ο λογαριασμός της Alexa ήταν στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική ή στην Αγγλία. Μίλα μαζί τους, μόλις στο αλλάξουν κανε ένα reset στην εφαρμογή και έτοιμος.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, spiroskt είπε

Καλησπέρα

Ενδιαφέρομαι καταρχήν για "έξυπνο¨φωτισμό. Δηλ Ε27 led τις οποίες να μπορώ να προγραμματίσω και να δουλέψω απομακρυσμένα (όταν είμαι εκτός σπιτιού).

Θα μπορούσατε για να μου προτείνετε σχετικά; Μπορώ απλές smart led ή θέλει πακέτο με επιπλέον εξοπλισμό;

Ευχαριστώ 

Εγω εχω τις wemo ,χωρις ποτε κανενα προβλημα εδω και 2 χρονια ,τις βρισκεις τακτικα σε προσφορα (στο you ) ομως αν ξαναεπαιρνα θα εβαζα τις Philips  για εναν λογο και μονο ,εχει μεγαλυτερη ποικιλία  σε λαμπες ledoταινιες

Screenshot_20181209-102904_Wemo.jpg

Δημοσ.
2 hours ago, spiroskt said:

Ευχαριστώ.

Καταλήγω σε hue.Μπορεί μελλοντικά να συνδέσω και κάποιον θερμοστάτη για καλοριφέρ στο Hue?

Hue και θερμοστάτης για την ώρα δεν συνδέονται άμεσα. Alexa και θερμοστάτης ναι... Δηλαδή η alexa είναι ένα μέσο να συνδέσεις διάφορες smart συσκευές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cambo99 είπε

Hue και θερμοστάτης για την ώρα δεν συνδέονται άμεσα. Alexa και θερμοστάτης ναι... Δηλαδή η alexa είναι ένα μέσο να συνδέσεις διάφορες smart συσκευές.

Και πάνω που καταλήγω κάπου έρχεται και η εναλλακτική ... Η Αlexa συνεργάζεται με κινητό εκτός σπιτιού;  θα κάτσω να τσεκάρω ενα πακέτο Alexa + 2 Ε27 vs hue + 2 E27 τι συμφέρει.

Φυσικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, spiroskt said:

Και πάνω που καταλήγω κάπου έρχεται και η εναλλακτική ... Η Αlexa συνεργάζεται με κινητό εκτός σπιτιού;  θα κάτσω να τσεκάρω ενα πακέτο Alexa + 2 Ε27 vs hue + 2 E27 τι συμφέρει.

Ψάξε γι'αυτό το πακέτο : Philips Hue E27 Starter Kit 3 Set  ... Μετά αγοράζεις και ένα alexa dot και είσαι κομπλέ. Η alexa είναι για το σπίτι , να μιλάς και να κάνει ... Με την εφαρμογή της hue χειρίζεσαι τις λάμπες εκτός σπιτιού, σε όλο τον κόσμο . Αν θες απλά να χειρίζεσαι τις λάμπες από κινητό ή από απόσταση δεν αγοράζεις την alaxa.

Επεξ/σία από cambo99
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρετε κάποιο αξιόπιστο και φτηνό Weather station που να βλέπω στο κινητό μου τι γίνεται και αργότερα να μπορεί να συνδεθεί με αλέξα ή google ;

Δεν έχω τίποτα smart αυτή την στιγμή και λέω να ξεκινήσω από αυτό.

Επεξ/σία από ekkli
Δημοσ.
2 hours ago, ekkli said:

Ξέρετε κάποιο αξιόπιστο και φτηνό Weather station που να βλέπω στο κινητό μου τι γίνεται και αργότερα να μπορεί να συνδεθεί με αλέξα ή google ;

Δεν έχω τίποτα smart αυτή την στιγμή και λέω να ξεκινήσω από αυτό.

Μόνο το weather station της netatmo έχω δοκιμάσει. Είναι αξιόπιστο , με αρκετές λειτουργίες και ωραία εφαρμογή για να το βλέπεις εκτός σπιτιού , αλλά όχι φθηνό. Αν ξέρει κάποιος άλλος για φθηνό ας προτείνει. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/12/2018 στις 8:01 ΜΜ, spiroskt είπε

Αν πάρεις το echo plus έχει ενσωματωμένο bridge για τις philips hue οπότε γλιτώνεις αρκετά λεφτά

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μια ακόμα ερώτηση,  εγώ έχω τώρα 3 alexa   , γνωρίζει κάποιος αν πχ είμαι  στο δωμάτιο μπορώ να μιλήσω με την alexa στο σαλόνι ( εννοώ όμως να μιλήσω  στο ηχείο, δλδ αν είναι κάποιος στο σαλόνι να του πω κάτι) 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, stefanosnik είπε

Παιδιά μια ακόμα ερώτηση,  εγώ έχω τώρα 3 alexa   , γνωρίζει κάποιος αν πχ είμαι  στο δωμάτιο μπορώ να μιλήσω με την alexa στο σαλόνι ( εννοώ όμως να μιλήσω  στο ηχείο, δλδ αν είναι κάποιος στο σαλόνι να του πω κάτι) 

Δεν γινεται το ηθελα και εγω 

• Sad 1
Δημοσ.

Εν αναμονή του echo dot παρέλαβα σήμερα το broadlink mini και αφού έφαγα κάμποση ώρα να σετάρω συσκευές και scenes έφαγα μια κρυάδα...

Ενώ όλα δουλεύουν ΟΚ με το ihc app και με google assistant (εδώ αρχίζω και μετανιώνω...) to broadlink skill της alexa κολλάει μετά από μερικά λεπτά και για να ξαναδουλέψει πρέπει να του κάνω disable και login από την αρχή...

Το κάνει και σε άλλον;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...