margaritagr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέχρι 10 μέτρα εννοείς ποσα μέτρα αντιστοιχούν σε ένα τροφοδοτικό? Ή ότι γενικά μπορείς να ελέγξεις μέχρι 10 μέτρα ταινία? Καλα περί cubalux κι εγώ δεν έχω πειστεί, ο καθένας απλα προωθεί τους δικούς του. Εγω hue θέλω απλά ψάχνομαι επειδή μου είπε αυτό για το τροφοδοτικό κι απορώ αν έχει δίκιο ή ειπε απλά μια δικαιολογία για να παω στους άλλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2023 στις 9:44 ΠΜ, margaritagr είπε Μέχρι 10 μέτρα εννοείς ποσα μέτρα αντιστοιχούν σε ένα τροφοδοτικό? Ή ότι γενικά μπορείς να ελέγξεις μέχρι 10 μέτρα ταινία? Καλα περί cubalux κι εγώ δεν έχω πειστεί, ο καθένας απλα προωθεί τους δικούς του. Εγω hue θέλω απλά ψάχνομαι επειδή μου είπε αυτό για το τροφοδοτικό κι απορώ αν έχει δίκιο ή ειπε απλά μια δικαιολογία για να παω στους άλλους Μέχρι 10 μέτρα μπορείς να κάνεις επέκταση αλλά δεν υπάρχει άλλο τροφοδοτικό από την εταιρεία. Είτε 1 μέτρο βάλεις είτε 10 τα συνολικά lumen που θα πάρεις είναι τα ίδια απλά πιο απλωμένα. Ίδια ένταση φωτός αν είναι πιο κατανοητό. Είτε 1 είτε 10 μέτρα. Αν ψάξεις στο νετ θα βρεις αρκετές ερωτήσεις για αυτό. Κάπως έτσι. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από thn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snip Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους Έχω πάρει κάτι διακόπτες της moeshouse οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν στο app smart life καθώς και στο tuya. Σε ποιό από τα 2 προτείνετε να τους συνδέσω και γιατί; Να σημειώσω ότι προς το παρόν δεν έχω HA (ίσως αργότερα) και τα δουλεύω μέσω google home με ένα nest mini που έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelikas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Το ίδιο είναι. Αν δεν βαριέσαι δοκίμασέ τες και τις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris20 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να προτείνει smart επιτοιχο θερμοστάτη πετρελαίου στον οποίο όμως θα μπορώ να ζεστάνω και το νερό καθώς ο θερμοσίφωνας μου είναι τριπλής ενέργειας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evts Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, harris20 είπε Καλησπέρα μπορεί κάποιος να προτείνει smart επιτοιχο θερμοστάτη πετρελαίου στον οποίο όμως θα μπορώ να ζεστάνω και το νερό καθώς ο θερμοσίφωνας μου είναι τριπλής ενέργειας... Nα υποστηρίζει και boiler με ενδιαφέρει κι εμένα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από evts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Olympia Electronics BS-851 KIT. Είναι Ελληνικός, smart με την δική του εφαρμογή σε Android και υπάρχει integration σε Home Assistant. Έχω τον αντίστοιχο χωρίς δυνατότητα για σύνδεση με boiler (BS-850 KIT). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evts Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, jkoukos είπε Olympia Electronics BS-851 KIT. Είναι Ελληνικός, smart με την δική του εφαρμογή σε Android και υπάρχει integration σε Home Assistant. Έχω τον αντίστοιχο χωρίς δυνατότητα για σύνδεση με boiler (BS-850 KIT). Σε περίπτωση που δεν έχει wifi προσωρινά για κάποιους λόγους μπορείς να το διαχειριστείς με τα πλήκτρα του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Κανονικά και με τον νόμο. Όλες οι ρυθμίσεις και ο προγραμματισμός γίνονται μέσω του πληκτρολογίου και μόνον τα βασικά (άνοιγμα, κλείσιμο, ρύθμιση θερμοκρασίας) από την εφαρμογή. Είναι σετ 2 συσκευών που συνδέονται ασύρματα μεταξύ τους. Ο κύριος θερμοστάτης που συνδέεται με καυστήρα και boiler και ο φορητός προγραμματιστής ο οποίος συνδέεται στο WiFi του router για λειτουργία και χειρισμό μέσω διαδικτύου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους ,εδώ είναι ο διακόπτης που έχω για τα πατζουρια και από ότι βλέπω δεν μου έχει βάλει ουδέτερο ; Άρα curtain switch tuya που έλεγα να βάλω δεν γίνεται έτσι δεν είναι ; Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από IKARIWTHS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Χωρίς να είμαι του επαγγέλματος, θεωρώ πως το μοτέρ του ρολού μπορεί να έχει ουδέτερο. Άρα ίσως μπορείς να ανοίξεις το κουτί διακλάδωσης πιο πάνω στον τοίχο, να διαπιστώσεις αν ο ουδέτερος περνάει από εκεί για να συνεχίσει για το ρολό και άρα με κλέμες να στείλεις καλώδιο ουδέτερου κάτω στο διακόπτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Στο σπίτι έχω 8 ηλεκτρικά πατζουρια .Ο ηλεκτρολογος δεν μου έβαλε ουδέτερο σε κανένα ,έβαλε όμως έναν κεντρικό διακόπτη για να τα ανοιγοκλείνω όλα μαζί ο οποίος συνδέεται με τον ηλεκτρολογικό πίνακα ,μήπως μπορώ να βάλω στον πίνακα κάποιο σύστημα για να τα ανοιγοκλείνω όλα μαζί αντί μα βάλω curtain switch tuya στο κάθε ένα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 25/9/2023 στις 9:05 ΠΜ, IKARIWTHS είπε Καλημέρα σε όλους ,εδώ είναι ο διακόπτης που έχω για τα πατζουρια και από ότι βλέπω δεν μου έχει βάλει ουδέτερο ; Άρα curtain switch tuya που έλεγα να βάλω δεν γίνεται έτσι δεν είναι ; Βάζεις shelly plus 2pm, εντός του ρόλου που υπαρχει ουδέτερος. Χρησιμοποιείς μπουτόν απλό για τοπικό χειρισμό, ενεργοποιώντας την κυκλική λειτουργία! Στην ουσια από τις δύο επιστροφές από τον διακόπτη, την μια την χρησιμοποιείς για μόνιμη τάση στο shelly plus 2pm και την άλλη για την επιστροφή της κυκλικής λειτουργίας. Στον κεντρικό διακόπτη βάζεις για τοπική ομαδική εντολή ένα Shelly plus I4. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από adtakhs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, adtakhs said: Βάζεις shelly plus 2pm, εντός του ρόλου που υπαρχει ουδέτερος. Χρησιμοποιείς μπουτόν απλό για τοπικό χειρισμό, ενεργοποιώντας την κυκλική λειτουργία! Στην ουσια από τις δύο επιστροφές από τον διακόπτη, την μια την χρησιμοποιείς για μόνιμη τάση στο shelly plus 2pm και την άλλη για την επιστροφή της κυκλικής λειτουργίας. Στον κεντρικό διακόπτη βάζεις για τοπική ομαδική εντολή ένα Shelly plus I4. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε adtakhs αλλά γίνεται αυτό χωρίς να υπάρχει ουδέτερος ;θεωρώ ότι μόνο στο ηλεκτρολογικό πίνακα θα βρω ουδέτερο.Κάτι δεν κατάλαβα καλά ; Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από IKARIWTHS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 47 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε adtakhs αλλά γίνεται αυτό χωρίς να υπάρχει ουδέτερος ;θεωρώ ότι μόνο στο ηλεκτρολογικό πίνακα θα βρω ουδέτερο.Κάτι δεν κατάλαβα καλά ; Στο κουτί του ρολού μέσα, σίγουρα υπάρχει ουδέτερος. Αλλά δεν πάει η φάση, πάνε μόνο οι εντολές πάνω/κάτω από τον διακόπτη, όπου βρίσκεται η φάση. Οπότε, τί σου λέει ο adtakhs: παίρνεις την μια εντολή, την βγάζεις από τον διακόπτη και στέλνεις μόνιμα φάση μέσα στο ρολό, την οποία συνδέεις στο L του Shelly. Βρίσκεις μέσα στο ρολό και τον ουδέτερο, που πάει στο N. Και το καλώδιο που απομένει από το ρολό, το συνδέεις στο SW1 του Shelly και σε μονό μπουτόν στον διακόπτη, και ρυθμίζεις το Shelly να κάνει κυκλική λειτουργία. Δεν μου αρέσει και πολύ η λύση, αλλά στην ανάγκη αν δεν μπορεί να τραβηχτεί ουδέτερος χωρίς σοβαρό μερεμέτι στον διακόπτη, την βρίσκω ιδιοφυή!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα