Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mwv είπε Εχω μια λαμπα με χρωματα, ενα ηχειο λαμπα,μια σκουπα και παρηγγειλα μια πριζα μετρητη. μου αρεσουν ολες οι ευκολιες! κατι σα συναγερμο;τι αλλο ειναι must? Ανάλογα τι χρειάζεται ο καθένας. Το νούμερο ένα θεωρώ ότι είναι το θερμοσίφωνο και η θέρμανση 1
mwv Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Spect~ είπε Ανάλογα τι χρειάζεται ο καθένας. Το νούμερο ένα θεωρώ ότι είναι το θερμοσίφωνο και η θέρμανση εχεις καποιο μηχανηματακι υποψιν για το θερμοσιφωνο που λες να το δω τι κανει;δεν εχω ιδεα.πες οτι κατεβηκα απο τα βουνα 🤩
dBpanos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/11/2018 στις 2:08 ΜΜ, KinigosPsixon είπε δουλεύει μια χαρα με xiaomi αν και τωρα τελευταία μετα απο ενα firmware update στις λαμπες δεν αλλάζει χρώμα απο την alexa . δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αν βάλεις διευθυνση Ελλάδας κα ιεγώ Ελλάδας έχω για να μου λέει σωστά τον καιρό . Μόνο με το harmony hub είχα καποιο προβλημα που έπρεπε να ρυθμίσω κατι στην alexa και σε αυτο σε Αγγλια για να συνδεθεί . Το harmony εχει καταφερει κανεις να ρυθμίσει το κλιματισικο του? κλείνω το κλιματιστικο και κλείνει και η tv Στις 28/11/2018 στις 9:58 ΠΜ, totalius είπε Παρήγγειλα μέσω Αγγλίας το Amazon echo 2nd generation . Το περιμένω την άλλη εβδομάδα . Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν στο σεταρισμα βάλω διευθηνση από Ελλάδα ; Επίσης το έχει δοκιμάσει κανεις με τις λάμπες της Xiaomi ? Το θέλω επίσης για βοήθεια στα Αγγλικά των παιδιών . Υπάρχει δυνατότητα να μεταφράσει από Ελληνικά ; Βρήκα στο Apple store μια εφαρμογή λέγεται flex for amazon Alexa που λέει ότι μεταφράζει 100 γλώσσες κ έχει μέσα κ τα Ελληνικά . Από την άλλη, για να έχεις πολλές μουσικές διαθέσιμες (π.χ. Spotify, iHeart) πρέπει να βάλεις διεύθυνση εξωτερικού. Αλλιώς μόνο tunein και Amazon prime. Πριν από λίγες ώρες εγκατέστησα μόνος μου και τον tado v3+. Ευχαριστημένος έως τώρα από πλευράς ποιότητας κατασκευής, App και λειτουργιών. Αναμένω να φορτώσω πετρέλαιο εντός της εβδομάδας για να δουλέψει και τυπικά. Για να απαντήσω σε κάποια ερωτήματα που είχαν τεθεί κάποιες σελίδες πίσω, είναι εντελώς plug and play και ΔΕΝ χρειάζεται να ενεργοποίησεις το Auto Assist (€2.99/μήνα) για να το ανοιγοκλεινεις χειροκίνητα μέσω App. Εγώ το ενεργοποίησα για να έχω και τα υπόλοιπα καλούδια (geofencing, open window, smart schedule) και τον Μάρτιο που θα κλείσει πάλι ο καυστήρας το διακόπτω. Στα συν ότι βλέπεις, μέσω app, real time θερμοκρασία και υγρασία χώρου. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από dBpanos 2
totalius Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Εγω πάλι απο λίγο search που έκανα ειναι οτι η διευθηνση εξωτερικού χρειάζεται για το Amazon prime . Το Spotify ειναι οκ οτι διευθηνση κ να βάλεις .
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, mwv είπε εχεις καποιο μηχανηματακι υποψιν για το θερμοσιφωνο που λες να το δω τι κανει;δεν εχω ιδεα.πες οτι κατεβηκα απο τα βουνα 🤩 Sonoff basic. Το βαζει με ενα ρελε ασφαλειας στον πινακα
KinigosPsixon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, totalius είπε Εγω πάλι απο λίγο search που έκανα ειναι οτι η διευθηνση εξωτερικού χρειάζεται για το Amazon prime . Το Spotify ειναι οκ οτι διευθηνση κ να βάλεις . Εγώ έχω Amazon prime music και εχω κανονικά διεύθυνση Ελλάδα
_filippos_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, dBpanos είπε Από την άλλη, για να έχεις πολλές μουσικές διαθέσιμες (π.χ. Spotify, iHeart) πρέπει να βάλεις διεύθυνση εξωτερικού. Αλλιώς μόνο tunein και Amazon prime. Πριν από λίγες ώρες εγκατέστησα μόνος μου και τον tado v3+. Ευχαριστημένος έως τώρα από πλευράς ποιότητας κατασκευής, App και λειτουργιών. Αναμένω να φορτώσω πετρέλαιο εντός της εβδομάδας για να δουλέψει και τυπικά. Για να απαντήσω σε κάποια ερωτήματα που είχαν τεθεί κάποιες σελίδες πίσω, είναι εντελώς plug and play και ΔΕΝ χρειάζεται να ενεργοποίησεις το Auto Assist (€2.99/μήνα) για να το ανοιγοκλεινεις χειροκίνητα μέσω App. Εγώ το ενεργοποίησα για να έχω και τα υπόλοιπα καλούδια (geofencing, open window, smart schedule) και τον Μάρτιο που θα κλείσει πάλι ο καυστήρας το διακόπτω. Στα συν ότι βλέπεις, μέσω app, real time θερμοκρασία και υγρασία χώρου. σε αναμονή για περαιτέρω εντυπωσεις απο το tado συστημα σου...
dakangr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, KinigosPsixon είπε Εγώ έχω Amazon prime music και εχω κανονικά διεύθυνση Ελλάδα Και γω τα ίδια αλλά δεν σε αφήνει να συνδέσεις το app του music με της alexa.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 4 hours ago, _filippos_ said: σε αναμονή για περαιτέρω εντυπωσεις απο το tado συστημα σου... Το έχω δύο μήνες τώρα. Έχω πληρώσει την ετήσια συνδρομή γιατί θεωρώ (για τα δικά μου μέτρα) μηδαμινό το ποσό της και με έχει βολέψει αφάνταστα. Ιδίως το geofencing, το θεωρώ εξαιρετικό. Πρόσφατα πήρα άλλον ένα θερμοστάτη για το χωριό. 1
off_d Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Στις 27/11/2018 στις 8:01 ΜΜ, off_d είπε Καλησπέρα. Έχω μια Roborock2 και χρησιμοποιώ το MiHome σε Ευρωπαϊκό server. Επίσης έχω κάτι RGB Yeelight και χρησιμοποιώ το Yeelight app με US server (επειδή έχω και ένα Google Home mini και περιμένω κι ενα Google Home Hub, και για να χρησιμοποιήσω τον Assistant δε μπορώ να πάω σε chinese server)... Τι λύσεις υπάρχουν για να μπορώ να ανοιγοκλείνω τις λάμπες και με physical buttons? Δεν θέλω να αλλάξω διακόπτες κτλ... Το xiaomi smart switch λογικά δεν κάνει γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσω chinese server, σωστά? Thanx Bump... Κάνεις δε χρησιμοποιεί διακόπτες?
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, off_d είπε Bump... Κάνεις δε χρησιμοποιεί διακόπτες? Αν δεν θες να αλλάξεις διακόπτες τότε μόνο με fibaro που μπαίνει μέσα στο κουτί του διακόπτη. Εγώ έχω sonoff και xiaomi διακόπτες
stefanosnik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά ξεκινάω το βράδυ να στήνω και εχω μια ερώτηση, για τις Phillies hue πως είναι πιο εύκολο, να τις βάλω όλες μαζί η να τις σεταρω μια μια ?? Έχω 10...
haris013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 για να βάλω προιόντα απο phillips hue πρέπει να πάρω και το bridge? τι ακριβώς κάνει το bridge και φτάνει 1 ώστε να καλύψει ενα σπίτι 60 τετραγωνικών?
cambo99 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, haris013 said: για να βάλω προιόντα απο phillips hue πρέπει να πάρω και το bridge? τι ακριβώς κάνει το bridge και φτάνει 1 ώστε να καλύψει ενα σπίτι 60 τετραγωνικών? Αν έχεις κάποια συσκευή alexa δεν χρειάζεται, αλλά μόνο με το bridge μπορείς να αλλάξεις χρώματα στις λάμπες πχ. Με alexa κανεις τα βασικά. 1 bridge φτάνει για ένα σπίτι 60 τμ ναι. 8 hours ago, stefanosnik said: Παιδιά ξεκινάω το βράδυ να στήνω και εχω μια ερώτηση, για τις Phillies hue πως είναι πιο εύκολο, να τις βάλω όλες μαζί η να τις σεταρω μια μια ?? Έχω 10... Καλύτερα 1-1 διότι θα την προσθέτεις και θα κάνει update για να πας μετά στην επόμενη. Όλες μαζί αν τις βάλεις θα γίνει ένα μπάχαλο! 1
stefanosnik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά βοήθεια πάλι... τελείωσα με τις hue και κάθομαι να κάνω την alexa , πως την συνδέω με το spotify?? Πάω ρυθμίσεις -music - και έχει μόνο amazon και ένα ακόμα πάω εκεί που λέει διαφορετικά και δεν μπορώ να πατήσω το spotify...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα