kwnssk Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Ναι αθόρυβα πάει. Εκτός από το κλικ στο άνοιξε κλείσε
d_gkal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Έχω Λάμπες rgb xiaomi που τις δουλεύω με την εφαρμογή xiaomi home θα κερδίσω κάτι αν πάρω xiaomi gateaway; Επίσης έχω στο πλάνο να πάρω 4-5 θερμομετρα/υγρασιομετρα για τα δωμάτια.
kwnssk Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 37 minutes ago, d_gkal said: Έχω Λάμπες rgb xiaomi που τις δουλεύω με την εφαρμογή xiaomi home θα κερδίσω κάτι αν πάρω xiaomi gateaway; Επίσης έχω στο πλάνο να πάρω 4-5 θερμομετρα/υγρασιομετρα για τα δωμάτια. Για τις λάμπες δεν θα κερδίσεις τπτ. Για τα θερμόμετρα όμως είναι απαραίτητο αν θέλεις να τα βλέπεις όταν είσαι εκτός σπιτιού 1
christiD Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Είχα πάρει παλιότερα μία πρίζα blitzwolf shp2. Αργότερα πήρα άλλη μία. Γιατί είναι διαφορετικές όμως? Εξηγούμαι. Η αρχική έχει πορτοκαλί background και κυρίως μετράει πολύ συχνά την κατανάλωση. Η νεότερη έχει μπλε background στην εφαρμογή και αργεί πολύ να κάνει refresh στην κατανάλωση .Το μόνο που βρήκα είναι ότι η πρώτη αναφέρεται ως 1.0.6 στο main και mcu module (δεν ξέρω τι είναι αυτά) και η άλλη ως 1.0.0. Μπορεί να γίνει κάποιο upgrade?
kostaskontis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 εχει βαλει καποιος απο εδω shelly dimmer 2?Πως μπορεις να τον χειριστεις με μονο ενα διακοπτη?Η κατασταση ειναι οτι θελω να ντιμαρω το φως της τραπεζαριας το οποιο το χειριζομαι on/off απο ενα φλασαρισμενο με tasmota sonoff NSpanel.Μπορω να εχω on/off στον shelly dimmer2 απο τον διακοπτη του nspanel? Και το dimming θα το κανω με soft απο ενα widget του nspanel...
Snip Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Στις 22/7/2023 στις 2:36 ΠΜ, kwnssk είπε Ναι αθόρυβα πάει. Εκτός από το κλικ στο άνοιξε κλείσε @kwnssk Να σε ρωτήσω κάτι, γιατι δεν έχω καταλάβει ακριβώς, μιας και κατέληξα ότι μόνο με το zbmini-l2 θα κάνω δουλειά τελικά. Για διπλό διακόπτη, θέλει 2 zbmini-l2 ή αρκεί το 1 (s1 στον ένα διακόπτη και το s2 στον άλλον)?
kwnssk Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αρκεί το ένα Αρκεί να ξέρεις να το συνδέσεις Ερώτηση. Τι εννοείς διπλό; Ανάβεις δύο διαφορετικά φώτα ανεξάρτητα;;; Τότε θέλεις 2. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2023 από kwnssk 1
Snip Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, kwnssk είπε Αρκεί το ένα Αρκεί να ξέρεις να το συνδέσεις Ερώτηση. Τι εννοείς διπλό; Ανάβεις δύο διαφορετικά φώτα ανεξάρτητα;;; Τότε θέλεις 2. ο διακόπτης είναι τέτοιου στυλ Έχω 2 περιπτώσεις. - η μία είναι τα φώτα του σαλονιού, όπου ο ένας διακόπτης ανάβει τις 3 από τις 5 λάμπες και ο άλλο διακόπτης τις άλλες 2 - η άλλη περίπτωση είναι να ανάβουν 2 διαφορετικά φώτα (πχ ο ένας διακόπτης το φώς της κουζίνας και ο άλλος τα led κάτω από τα ντουλάπια) Να υποθέσω ότι θα πρέπει να πάρω 2 zbmini-l2, ένα για κάθε διακόπτη, αλλά θα χωράνε? Το έχεις δοκιμάσει?
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Snip είπε ο διακόπτης είναι τέτοιου στυλ Έχω 2 περιπτώσεις. - η μία είναι τα φώτα του σαλονιού, όπου ο ένας διακόπτης ανάβει τις 3 από τις 5 λάμπες και ο άλλο διακόπτης τις άλλες 2 - η άλλη περίπτωση είναι να ανάβουν 2 διαφορετικά φώτα (πχ ο ένας διακόπτης το φώς της κουζίνας και ο άλλος τα led κάτω από τα ντουλάπια) Να υποθέσω ότι θα πρέπει να πάρω 2 zbmini-l2, ένα για κάθε διακόπτη, αλλά θα χωράνε? Το έχεις δοκιμάσει? για την πρωτη περιπτωση απλα μπορεις να βαλεις και τα δυο καλωδια μαζι και να αναβουν και τα 5 φωτα μαζι. για το αλλο θες 2 αλλα σε κλασσικο κουτι δεν χωρανε 1
kwnssk Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 12 hours ago, Snip said: ο διακόπτης είναι τέτοιου στυλ Έχω 2 περιπτώσεις. - η μία είναι τα φώτα του σαλονιού, όπου ο ένας διακόπτης ανάβει τις 3 από τις 5 λάμπες και ο άλλο διακόπτης τις άλλες 2 - η άλλη περίπτωση είναι να ανάβουν 2 διαφορετικά φώτα (πχ ο ένας διακόπτης το φώς της κουζίνας και ο άλλος τα led κάτω από τα ντουλάπια) Να υποθέσω ότι θα πρέπει να πάρω 2 zbmini-l2, ένα για κάθε διακόπτη, αλλά θα χωράνε? Το έχεις δοκιμάσει? οχι δεν θα χωράνε 2 διαφορετικά. το ξεχνάς. Μπορείς να βρεις όμως 1 διπλο διακοπτάκι να βάλεις που όμως δεν χωράει σε κλασσικό κουτί που έχουμε σχεδόν όλοι σπίτια μας, άρα θα χρειαστείς να σκάψεις. 1
arisermpo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δηλαδή, για διπλό διακόπτη (με δύο κουμπιά - για δύο φώτα), σε κλασσικό κουτί ελληνικής πολυκατοικίας του 2005, χωρίς ουδέτερο υπάρχει κάποια λύση χωρίς σκάψιμο?
arisermpo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Και αν μπούμε στη λογική σκαψίματος, τι προτείνετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα