Haldol Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Εγώ ξέρω με πόσο τα πήρα ( πήρα 5 με 5€ μαζί με τα μεταφορικά και δουλεύουν μπόμπα). Δε διαφωνώ σ' αυτό. Σου λέω απλά ότι το BMP280 είναι ανώτερης κλάσης αισθητήριο, οπότε λογικό να βγάζεις πιο σωστά νούμερα με αυτό. Ασχέτως του πόσο το πουλάνε τα κινεζομάγαζα. Κι αν είχες και το (για παράδειγμα) STS35, που'χει ακρίβεια ±0.1C, θα 'βγαζες ακόμα πιο σωστές μετρήσεις . Btw ποιο θερμόμετρο έχεις; Το e-ink (σκέτο, πρώτης γενιάς) ή αυτό με το BT; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Αφού πιάσατε το θέμα με τα αισθητήρια θερμοκρασίας, θα ήθελα κάποια πρόταση για αισθητήρια που θα τοποθετηθούν σε δωμάτια και θα μετράνε θερμοκρασία και υγρασία στο χώρο. Όλοι προτείνουν αυτά της xiaomi, υπάρχει κάτι εναλλακτικό; Μήπως πρέπει να τα σκάσω πιο χοντρά για κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Haldol είπε Btw ποιο θερμόμετρο έχεις; Το e-ink (σκέτο, πρώτης γενιάς) ή αυτό με το BT; Με το ΒΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Στις 23/12/2022 στις 2:13 ΜΜ, babisa είπε Αρα,ανάλογα με το έτος κατασκευής της οικίας,ένα με δυο πιθαμές πριν το ταβάνι υπάρχει μπουάτ. Αμ δε φαίνεται να έχει! Εκτός αν είναι τόσο βαθυά χτισμένο που δεν αλλάζει ο ήχος; Θα βάλω ατσαλίνα και θα προσπαθήσω να την ακούσω που που έγραψε ο ΝίκοςΚαλιθέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baggelis7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα να κανω μια ερωτηση αν γνωριζει κανεις.. αγορα προσφατα το google nest 2d gen και εφτιαξα το google home. Συνδεσα κανονικα το smarthings της σαμυ και το ewpe smart της toyotomi αλλα καθε φορα που παω να συνδεσω το mi home μου βγαζει αυτο στην φωτο.. στο mi home εχω την roborock s7 που ειναι συμβατη με google και μια καμερα της imilab. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, έχουμε καμιά πάτέντα για τοποθέτηση διακόπτη φώτων Sonoff σε τοίχο με παλαιό κυτίο(στρόγγυλο μικρό) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hotcarver1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Ερώτηση. Πως συνδυάζω sonoff με tuya? Είχα φταίξει σκηνή που ήταν 4 sonof ,μου χάλασαν οι δυο και τώρα πήρα κατά λάθος tuya. Ιδανικά να μπαίνανε και στο apple home. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leuteris107 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Σε τοίχο με παλαιό κυτίο(στρόγγυλο μικρό) έχω βάλει Shelly wall switch1 σε συνδυασμό με shelly 1 ή Shelly Dimmer 2. Η στήριξη έγινε με 4 βίδες περιμετρικά. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από leuteris107 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blanka Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα. Εχω ηλεκτρικά ρολλά με τον παλιό κλασικό διακόπτη πανω κάτω και ουδέτερο(στοπ) Σκέφτομαι να τα κάνω smart με τα Shelly και δεν ξέρω ποιο μου κάνει. Το Shelly Plus 2PM? ή το Shelly 2.5 smart? ή κάποιο άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, blanka είπε Καλημέρα. Εχω ηλεκτρικά ρολλά με τον παλιό κλασικό διακόπτη πανω κάτω και ουδέτερο(στοπ) Σκέφτομαι να τα κάνω smart με τα Shelly και δεν ξέρω ποιο μου κάνει. Το Shelly Plus 2PM? ή το Shelly 2.5 smart? ή κάποιο άλλο? Και τα 2 σου κάνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, baggelis7 είπε Καλησπερα να κανω μια ερωτηση αν γνωριζει κανεις.. αγορα προσφατα το google nest 2d gen και εφτιαξα το google home. Συνδεσα κανονικα το smarthings της σαμυ και το ewpe smart της toyotomi αλλα καθε φορα που παω να συνδεσω το mi home μου βγαζει αυτο στην φωτο.. στο mi home εχω την roborock s7 που ειναι συμβατη με google και μια καμερα της imilab. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; σε ποιο σερβερ εχεις τις ΜΙ συσκευες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά έχω κάποιες συσκευές (κυρίως διακόπτες basic r2 της sonoff, καθώς και 2 λαμπες xiaomi) και τα ελέγχω μέσω του google home (έχω και συσκευές nest). Γνωρίζω ότι το hassio θα μου δώσει πολύ περισσότερες δυνατότητες, αλλά προς το παρόν δεν έχω χρόνο, οπότε καλύπτομαι :p Οι συσκευές που έχω τώρα δουλεύουν όλες σε Wi-Fi. Θέλω να βάλω "παγίδες" στις μπαλκονόπορτες (σαν τις DW2 της Sonoff), όμως δεν ξέρω αν αξίζει να πάω σε αυτά ή σε αντίστοιχα για zigbee (με το αντίστοιχο hub, προφανώς). Ποια είναι τα +/-? Με νοιάζει η απροβλημάτιστη λειτουργία με google home και ίσως μελλοντικά το home assistant (αν βρω ποτέ χρόνο να το στήσω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baggelis7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, kostaskontis είπε σε ποιο σερβερ εχεις τις ΜΙ συσκευες? Global ειναι κ οι 2 συσκευες αρα ευρωπη σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, foniki_melitzana είπε Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά έχω κάποιες συσκευές (κυρίως διακόπτες basic r2 της sonoff, καθώς και 2 λαμπες xiaomi) και τα ελέγχω μέσω του google home (έχω και συσκευές nest). Γνωρίζω ότι το hassio θα μου δώσει πολύ περισσότερες δυνατότητες, αλλά προς το παρόν δεν έχω χρόνο, οπότε καλύπτομαι 😛 Οι συσκευές που έχω τώρα δουλεύουν όλες σε Wi-Fi. Θέλω να βάλω "παγίδες" στις μπαλκονόπορτες (σαν τις DW2 της Sonoff), όμως δεν ξέρω αν αξίζει να πάω σε αυτά ή σε αντίστοιχα για zigbee (με το αντίστοιχο hub, προφανώς). Ποια είναι τα +/-? Με νοιάζει η απροβλημάτιστη λειτουργία με google home και ίσως μελλοντικά το home assistant (αν βρω ποτέ χρόνο να το στήσω) ZigBee έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Αυτή είναι η κύρια διαφορά γενικά. Για google home δεν ξέρω να σου πω, για homessistant δεν τίθεται θέμα το ZigBee είναι ανοιχτό πρωτόκολλο οπότε με ένα ZigBee στικάκι στο ha θα δεις ο,τι και να έχεις βάλει. Για το Google home μάλλον είναι θέμα hub και εταιρείας, να συνεργάζεται καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Επιπλέον κάθε συσκευή ZigBee παίζει και ως αναμεταδότης, οπότε μπορεί κάποιες απομακρυσμένες συσκευές να επικοινωνούν μέσω άλλων ενδιάμεσα αντί απευθείας με το όποιο hub, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα mesh δίκτυο μεταξύ τους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα