ReBeLoS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) σκεφτομουν μια απλη λυση με ενα sonoff basic να δινει και να κοβει ρευμα (itching 3 sec) σε ενα μετασχηματιστη 12v που θα συνδεθει στο κυπρι. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από ReBeLoS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 14/9/2022 στις 9:05 ΠΜ, ReBeLoS είπε Γνωριζει καποιος ποιο sonoff θα μπορουσε να συνδεθει σε κυπρι πορτας για να μπορω να δινω εντολη για να ανοιγω την πορτα απομακρυσμενα ? To relay της sonoff χρειαζεσαι... απλα θελει λιγη γουλιτσα με κολλησεις κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, paylidis είπε To relay της sonoff χρειαζεσαι... απλα θελει λιγη γουλιτσα με κολλησεις κλπ μηπως εχεις καποιο σχεδιο ? με την παραπανω λυση που εγραψα στο παραπανω ποστ γινεται δουλεια λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε μηπως εχεις καποιο σχεδιο ? με την παραπανω λυση που εγραψα στο παραπανω ποστ γινεται δουλεια λες? θα σε ταλαιπωρησει αλλα λογικα θα δουλεψει... επιπλεον συχνα κολλανε τα κλασσικα Switch οποτε παιζει σοβαρα το ενδεχομενο να καψεις το κυπρι δες εδω το μανιουαλ του το συγκεκριμενο λειτουργει και σαν μπουτον (εκει ειναι το ζουμι σε σχεση με ενα πριζακι) https://itead.cc/wp-content/uploads/2021/08/RE5V1C-Application-Guide.pdf πρακτικα θελει μονιμα 5V για τη πλακετα και επειτα περνας το +12 που παει στο κυπρι απο τις επαφες του relay 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, paylidis είπε θα σε ταλαιπωρησει αλλα λογικα θα δουλεψει... επιπλεον συχνα κολλανε τα κλασσικα Switch οποτε παιζει σοβαρα το ενδεχομενο να καψεις το κυπρι δες εδω το μανιουαλ του το συγκεκριμενο λειτουργει και σαν μπουτον (εκει ειναι το ζουμι σε σχεση με ενα πριζακι) https://itead.cc/wp-content/uploads/2021/08/RE5V1C-Application-Guide.pdf πρακτικα θελει μονιμα 5V για τη πλακετα και επειτα περνας το +12 που παει στο κυπρι απο τις επαφες του relay μαλον σε κατι τετοιο με βλεπω Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από ReBeLoS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 επισης ξερει κανεις πως μπορω να παιρνω ειδοποιηση στο κινητο οταν καποιος χτυπαει το κουδουνι ? υπαρχει καποια ευκολη λυση εκτος απο το να αλλαξω θυροτηλεοραση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Ερωτησεις.. 1.Εχω παρει πριζες Zigbee BW-SHP13 . Ειναι λογικο στην εφαρμογη smart life το εικονιδιο της πριζας να μην εχει on/off κουμπι αλλα να χρειαζεται να μπεις μεσα στο menu ?Version V1.0.10 2.Διακοπτες ασυρματους ZigBee 3.0 ποιους προτεινετε? 3.Προιοντα sonoff της ewelink μπορουν να μεταφερθουν στο smart life? η εχουν διαφορετικο πρωτοκολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, kukukali είπε Ερωτησεις.. 1.Εχω παρει πριζες Zigbee BW-SHP13 . Ειναι λογικο στην εφαρμογη smart life το εικονιδιο της πριζας να μην εχει on/off κουμπι αλλα να χρειαζεται να μπεις μεσα στο menu ?Version V1.0.10 2.Διακοπτες ασυρματους ZigBee 3.0 ποιους προτεινετε? 3.Προιοντα sonoff της ewelink μπορουν να μεταφερθουν στο smart life? η εχουν διαφορετικο πρωτοκολο? 1. και εμενα ετσι ειναι ,δεν εχω βρει λυση , μια shp6 που εχω επισης εχει on/off 2. της moes εχω εναν με 4 buttons και συνολικα 12 λειτουργιες αλλα δεν εχω να εκφερω γνωμη, εχω κανει ελαχιστη χρηση. 3. οχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, ReBeLoS είπε επισης ξερει κανεις πως μπορω να παιρνω ειδοποιηση στο κινητο οταν καποιος χτυπαει το κουδουνι ? υπαρχει καποια ευκολη λυση εκτος απο το να αλλαξω θυροτηλεοραση ? Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από liakjim 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, GeG είπε 1. και εμενα ετσι ειναι ,δεν εχω βρει λυση , μια shp6 που εχω επισης εχει on/off 2. της moes εχω εναν με 4 buttons και συνολικα 12 λειτουργιες αλλα δεν εχω να εκφερω γνωμη, εχω κανει ελαχιστη χρηση. 3. οχι Αυτον?https://www.moeshouse.com/products/1-4-gang-tuya-zigbee-wireless-12-scene-switch-mechanical-push-button-controller-battery-powered-smart-home-automation-scenario-switch-for-tuya-smart-devices?variant=39818192486481 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, kukukali είπε Αυτον?https://www.moeshouse.com/products/1-4-gang-tuya-zigbee-wireless-12-scene-switch-mechanical-push-button-controller-battery-powered-smart-home-automation-scenario-switch-for-tuya-smart-devices?variant=39818192486481 ναι αλλα απο aliexpress τον ειχα παρει γυρω στα 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 14/9/2022 στις 2:46 ΜΜ, ReBeLoS είπε σκεφτομουν μια απλη λυση με ενα sonoff basic να δινει και να κοβει ρευμα (itching 3 sec) σε ενα μετασχηματιστη 12v που θα συνδεθει στο κυπρι. Πιστέυω οτι και αυτό θα σου κάνει ακόμη καλύτερη δουλειά, το έχω σε γκαραζόπορτα και έχει και αισθητήρα πόρτας να ξέρεις αν ειναι ανοικτή ή κλειστή. Είναι ewelink (sonoff) και αυτό. https://www.amazon.de/dp/B07CWXC489 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Τώρα έχω smart τον Ηλιακό και έχω κατεβάσει καλώδια από τον αισθητήρα θερμοκρασία (dallas) στο πατάρι με σκοπό να τον συνδέσω με shelly uni αλλά θα ήθελα να βλέπω και κάπου την θερμοκρασία νερου χωρίς να χρειαστεί να ανοίγω την εφαρμογή. Κάτι μικρο ππυ απλά να δείχνει την θερμοκρασία. Ποια ειναι η πιο οικονομική λυση γι'αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DioNiSis_000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, GeG είπε Τώρα έχω smart τον Ηλιακό και έχω κατεβάσει καλώδια από τον αισθητήρα θερμοκρασία (dallas) στο πατάρι με σκοπό να τον συνδέσω με shelly uni αλλά θα ήθελα να βλέπω και κάπου την θερμοκρασία νερου χωρίς να χρειαστεί να ανοίγω την εφαρμογή. Κάτι μικρο ππυ απλά να δείχνει την θερμοκρασία. Ποια ειναι η πιο οικονομική λυση γι'αυτό; η πιο οικονομική λύση είναι κάποιο esp board, με tasmota ή esphome, με μια lcd i2c οθόνη, μπορείς να έχεις και τον αισθητήρα θερμοκρασίας στο ίδιο board. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thn Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, DioNiSis_000 είπε η πιο οικονομική λύση είναι κάποιο esp board, με tasmota ή esphome, με μια lcd i2c οθόνη, μπορείς να έχεις και τον αισθητήρα θερμοκρασίας στο ίδιο board. ότι λέει ο αδερφός. αν έχεις ds18b20 τότε η καλύτερη λύση είναι αυτή. και μια μινι oled οθονούλα με κανα 2αρι ευρώ απο τον θείο αλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα