Προς το περιεχόμενο

Smart Home

exypnakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, jay_D είπε

Έχω και τις E27 της Xiaomi (yeelight), δυστυχώς δεν θυμάμαι τα μοντέλα, αλλά κυρίως με ενδιαφέρει για τις gu10 που βγάζει που είναι για σποτ. Η gu10 που έχω είναι η Yeelight Bulb W1 Smart.

Ο λόγος που δεν θέλω να ανάβουν είναι γιατί θέλω να τις βάλω στα σποτ του καθρέφτη του μπάνιου, οπότε με το κουμπι του σπιτιού να ανάβει μόνο το κεντρικό φως του μπάνιου και αν θέλω τα σποτ στο καθρέπτη, να πατάω το mi switch button για να ανάβουν

Βάλε την εφαρμογή της yeelight και ρύθμισε το από κει

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, marksk είπε

Βάλε την εφαρμογή της yeelight και ρύθμισε το από κει

Για κάποιο λόγο δεν το σκέφτηκα, ενώ την έχω ήδη μιας και έχει πολλές επιλογές για τους φωτισμούς. Σε ευχαριστώ

Θέλω να βάλω υπέρυθρες σε ενα minipc με win10 ώστε μέσω του broadlink να μπορώ να το ανοιγοκλεινω. 

Υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά?

• Moderators
3 λεπτά πριν, kukukali είπε

Θέλω να βάλω υπέρυθρες σε ενα minipc με win10 ώστε μέσω του broadlink να μπορώ να το ανοιγοκλεινω. 

Υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά?

πως το εχεις στημενο το broadlink? για να κανεις κατι τετοιο θα πρεπει να τραβηξεις καλωδια απο τα πινακια της μητρικης που να καταληγουν στην συσκευη με τις υπερυθρες. Θεωρητικα μπορεις να το ρυθμισεις στο BIOS να αναβει αυτοματα οταν εχει ρευμα και να κλεινεις την πριζα του. Για το shutdown υπαρχουν τροποι αναλογα το στησιμο. Δες για Wake On Lan

1 ώρα πριν, Spect~ είπε

πως το εχεις στημενο το broadlink? για να κανεις κατι τετοιο θα πρεπει να τραβηξεις καλωδια απο τα πινακια της μητρικης που να καταληγουν στην συσκευη με τις υπερυθρες. Θεωρητικα μπορεις να το ρυθμισεις στο BIOS να αναβει αυτοματα οταν εχει ρευμα και να κλεινεις την πριζα του. Για το shutdown υπαρχουν τροποι αναλογα το στησιμο. Δες για Wake On Lan

Δεν είναι απαραίτητο να είναι infrared μέσω broadlink .

Έχω κάνει αυτό που ψάχνω (απομακρυσμενο on/off) με κάρτα pcie wifi σε κανονικό pc .

Αλλά προϋποθέτει pcie socket 

Θα κοιτάξω το bios μπας και.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, kukukali είπε

Δεν είναι απαραίτητο να είναι infrared μέσω broadlink .

Έχω κάνει αυτό που ψάχνω (απομακρυσμενο on/off) με κάρτα pcie wifi σε κανονικό pc .

Αλλά προϋποθέτει pcie socket 

Θα κοιτάξω το bios μπας και.

Μεσω ethernet γινεται εφοσον ειναι στο ιδιο δικτυο.

ποιο μινιπισι εχεις;

Επεξ/σία από Spect~

• Moderators
1 λεπτό πριν, kukukali είπε

Έχω κ κανονικό, εκεί το έχω λύσει με την κάρτα κ μέσω ewilink>alexa

Στο minipc όμως έχω σκαλώσει 

https://www.wolskill.com/

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να βάλω τέντες στο σπίτι και θέλω να τις περάσω και στο ha. Πέρα από somfy παίζει κάτι άλλο πιο οικονομικό και αξιόπιστο ή κοιτάω αποκλειστικά somfy?

4 ώρες πριν, bpel86 είπε

Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να βάλω τέντες στο σπίτι και θέλω να τις περάσω και στο ha. Πέρα από somfy παίζει κάτι άλλο πιο οικονομικό και αξιόπιστο ή κοιτάω αποκλειστικά somfy?

Για δες και shelly 2.5

4 ώρες πριν, bpel86 είπε

Την άνοιξη ο αδερφός μου έβαλε μοτέρ σε νέες τέντες που παίζουν κατευθείαν με το app " smart Life" .

Χωρίς controller κλπ που νομίζω θέλει τα somfy, αλλά απευθείας μέσω WiFi....

• Like 2

Καλησπέρα, μια ερώτηση έχω κάποιους αισθητήρες sonoff DW2 τους εχω συνδέσει κανονικα στο ewelink ομως οταν φευγω απο το wifi μου τους δειχνει offline.  Έχω δωσει στο κινητο ολες της άδειες που χρειάζεται το ewelink εχω αφησει φυσικα τα δεδομένα στο παρασκήνιο ομως τπτ.  Μου δειχνει ολες της αλλες συσκευές online και τα DW2 offline.  

Το echo dot 3 που εχω δεν μπορει να στελνει ειδοποιήσεις αν καποια πορτα ανοίγει η κλείνει? Γνωριζει καποιος τι να κανω? Ευχαριστώ. 

7 ώρες πριν, bpel86 είπε

΄Το κοιτούσα και εγώ πρόσφατα και νομίζω το πιο τίμιο είναι μοτέρ somfy ενσύρματο και βάζεις μέσα στον διακόπτη ένα Shelly. Έτσι γλιτώνεις το bridge της sonoff και ότι έξτρα κόστος έχει το μοτέρ.

• Like 4

4 ώρες πριν, turbakiasss είπε

΄Το κοιτούσα και εγώ πρόσφατα και νομίζω το πιο τίμιο είναι μοτέρ somfy ενσύρματο και βάζεις μέσα στον διακόπτη ένα Shelly. Έτσι γλιτώνεις το bridge της sonoff και ότι έξτρα κόστος έχει το μοτέρ.

Ή ακόμα καλύτερα βάζεις έναν έτοιμο wifi διακόπτη γι' αυτή τη δουλειά και γλυτώνεις τα κουτάκια και τις συνδέσεις. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...