than2031995 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, liakjim είπε Φωτοαισθητήρας που διαβάζει πότε ανάβει το λαμπάκι; Νομίζω έχει κάνει κάτι τέτοιο ο @than2031995 @dimitris_sal Αφού το νυχτερινο είναι συγκεκριμένες ώρες ούτως ή άλλως, γιατί να θες να μετρήσεις από το ρολόι πότε ενεργοποιείται; Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από than2031995 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, than2031995 είπε Αφού το νυχτερινο είναι συγκεκριμένες ώρες ούτως ή άλλως, γιατί να θες να μετρήσεις από το ρολόι πότε ενεργοποιείται; Σωστό! 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 35 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Γινεται και με sonoff αλλα θέλει δουλειά Κατι τετοι σκέφτηκα.Ενα sonoff στο καλώδιο του νυχτερινού που πάει απο το ρολόι στον πίνακα το οποίο όταν περνάει ρεύμα θα ανάβει και θα ξέρω οτι εχει ενεργοποηθεί το νυχτερινό. 32 λεπτά πριν, userAnon είπε αναλογα τι θελεις κανεις το πιο απλο να φταξεις 2 σενσορες 1 για την καθε περιοδο Το θέμα ειναι πως θα πάρω την ένδειξη στον σενσορα οταν πραγματικά εχει ενεργοποιηθεί το νυχτερινό (οχι βάση ώρας). 28 λεπτά πριν, than2031995 είπε @dimitris_sal Αφού το νυχτερινο είναι συγκεκριμένες ώρες ούτως ή άλλως, γιατί να θες να μετρήσεις από το ρολόι πότε ενεργοποιείται; 27 λεπτά πριν, liakjim είπε Σωστό! 😅 Σε δουλειά να βρισκόμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
than2031995 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Σε δουλειά να βρισκόμαστε Έπρεπε να ξεκινήσεις το μήνυμα "Θέλω να βασανιστώ..." χαχαχα Αυτό με το καλώδιο από το ρολόι θέλει δουλειά και δεν ξέρω και γίνεται γιατί για να το κάνεις δεν θα πρέπει να ανοίξεις το ρολόι (που και καλά δεν επιτρέπεται). Τα γνωστά παλιά ρολόγια έχεις; Γιατί και με Photoresistor πχ στο δικό μου το λαμπάκι είναι εντελώς μέσα και καθόλου κοντά στο τζάμι οπότε δεν θα το έπιανα με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 ειναι απλο η "εντολη" για να αναψει το λαμπακι του νυχτερινου ειναι ουδετερος.Με αυτον οπλιζεις ενα ρελεδακι 220 το οποιο κλεινει ενα gpio σε ενα sonoff ή ενα wemosd1 ή oτι θες τελος παντων... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 24 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Το θέμα ειναι πως θα πάρω την ένδειξη στον σενσορα οταν πραγματικά εχει ενεργοποιηθεί το νυχτερινό Επειδή δεν έχω ένδειξη, έχεις παραρατηρήσει διαφορές στην ώρα που γνωρίζουμε πχ 11 το βράδυ με το πότε ενεργοποιείται το νυχτερινό και το θέλεις να είναι έτσι συνδεδεμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 33 λεπτά πριν, than2031995 είπε Έπρεπε να ξεκινήσεις το μήνυμα "Θέλω να βασανιστώ..." χαχαχα Αυτό με το καλώδιο από το ρολόι θέλει δουλειά και δεν ξέρω και γίνεται γιατί για να το κάνεις δεν θα πρέπει να ανοίξεις το ρολόι (που και καλά δεν επιτρέπεται). Τα γνωστά παλιά ρολόγια έχεις; Γιατί και με Photoresistor πχ στο δικό μου το λαμπάκι είναι εντελώς μέσα και καθόλου κοντά στο τζάμι οπότε δεν θα το έπιανα με τίποτα Ελεγα να παρεμβληθω αναμεσα στο ρολοι και τον πινακα.Ο Κωστας απο κατω δινει μια πολυ ωραια λυση! 27 λεπτά πριν, kostaskontis είπε ειναι απλο η "εντολη" για να αναψει το λαμπακι του νυχτερινου ειναι ουδετερος.Με αυτον οπλιζεις ενα ρελεδακι 220 το οποιο κλεινει ενα gpio σε ενα sonoff ή ενα wemosd1 ή oτι θες τελος παντων... Ωραιος!Thanx! 23 λεπτά πριν, userAnon είπε Επειδή δεν έχω ένδειξη, έχεις παραρατηρήσει διαφορές στην ώρα που γνωρίζουμε πχ 11 το βράδυ με το πότε ενεργοποιείται το νυχτερινό και το θέλεις να είναι έτσι συνδεδεμένο? Δεν εχω δει διαφορες...απλα μαζευω projects (οταν εχω χρόνο) να ασχοληθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Δεν εχω δει διαφορες...απλα μαζευω projects (οταν εχω χρόνο) να ασχοληθω Καλώς, αφού καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει κανένας πρακτικός λόγος για να ασοχληθείς πέρα από το να γεμίσεις τον χρόνο σου (που προς το παρόν δεν έχεις) όλα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
than2031995 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 48 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Ελεγα να παρεμβληθω αναμεσα στο ρολοι και τον πινακα.Ο Κωστας απο κατω δινει μια πολυ ωραια λυση! Ωραιος!Thanx! Δεν εχω δει διαφορες...απλα μαζευω projects (οταν εχω χρόνο) να ασχοληθω Μπορείς να προσθέσεις και πως να φτιάξεις template sensor που να συμπεριλαμβάνει και το πότε αλλάζει χειμώνα και καλοκαίρι το νυχτερινό αν είναι μικρή η λίστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Η λίστα ειναι ηδη μεγάλη και περιμένω να πάει τον Αύγουστο η γυναίκα με τα παιδιά στα πεθερικά για να την ξεκινήσω. Περιλαμβάνει ήδη μέσα pfsense,truenas,εμπλουτισμό του ha και πολλές πολλές ταινίες-σειρές! Αυτες θα είναι οι διακοπές μου για φέτος! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 παιδιά κάτι σε τέτοιο αξίζει για υπνοδωμάτιο ; https://itechnews.gr/2021/10/yeelight-arwen-ylxd013-b-fotistiko-orofis-apoktiste-to/ ha παίζει φαντάζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 22 ώρες πριν, marksk είπε παιδιά κάτι σε τέτοιο αξίζει για υπνοδωμάτιο ; https://itechnews.gr/2021/10/yeelight-arwen-ylxd013-b-fotistiko-orofis-apoktiste-to/ ha παίζει φαντάζομαι Οτιδηποτε σε Yeelight παίζει ναι, ενεργοποιείς LAN Control απο την εφαρμογή της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parido Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Παρέλαβα την πρίζα της aqara, lumi.plug.maeu01 και την σύνδεσα με ZHA. Ψάχνω να βρω το cluster για να θέσω την κατάλληλη τιμή ώστε μετά από πχ διακοπή ρεύματος, όταν επανέλθει το ρεύμα η πρίζα να ανοίξει. Ξέρει κανείς; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Στις 15/6/2022 στις 4:11 ΜΜ, userAnon είπε Καλώς, αφού καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει κανένας πρακτικός λόγος για να ασοχληθείς πέρα από το να γεμίσεις τον χρόνο σου (που προς το παρόν δεν έχεις) όλα καλά Κάνεις λάθος. Μέσα σε 6 μηνες τους έχω «πιάσει» δύο φορές που ενω στο χειμερινό θα έπρεπε να ξεκινήσει στις 3, φαίνεται οτι ξεχάστηκαν, το άναψαν στις 4:30 το έκλεισαν 5:30 το άναψαν ξανα 5:35 και το έκλεισαν 6. θα μου πεις ΟΚ δυο φορές έγινε, αλλά εγω βάζω θερμοσίφωνες, πλυντήρια και την αντλία θερμότητας για την ενδοδαπέδια. Δεν τους τα χρωστάω!!! Στις 15/6/2022 στις 3:26 ΜΜ, kostaskontis είπε ειναι απλο η "εντολη" για να αναψει το λαμπακι του νυχτερινου ειναι ουδετερος.Με αυτον οπλιζεις ενα ρελεδακι 220 το οποιο κλεινει ενα gpio σε ενα sonoff ή ενα wemosd1 ή oτι θες τελος παντων... Και εγώ έτσι ακριβώς το έχω κάνει. Αντικατέστησα το λαμπάκι με ένα ρελέ που οδηγει έναν custom αισθητηρα. Το ίδιο ρρλέ οδηγεί και το παλαιό φωτάκι για να έχω και οπτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, nkarama είπε Κάνεις λάθος. Μέσα σε 6 μηνες τους έχω «πιάσει» δύο φορές που ενω στο χειμερινό θα έπρεπε να ξεκινήσει στις 3, φαίνεται οτι ξεχάστηκαν, το άναψαν στις 4:30 το έκλεισαν 5:30 το άναψαν ξανα 5:35 και το έκλεισαν 6. θα μου πεις ΟΚ δυο φορές έγινε, αλλά εγω βάζω θερμοσίφωνες, πλυντήρια και την αντλία θερμότητας για την ενδοδαπέδια. Δεν τους τα χρωστάω!!! Υπερβολικό μου ακούγεται αλλά οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα