liakjim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 34 λεπτά πριν, GeG είπε επειδη δεν παιζει να το εξηγησα σωστα, το καθε plug δειχνει κανονικα καταναλωση. ειδα ομως μια επιλογη που εχει η εφαρμογη που λεγεται smart saving και θεωρησα οτι εκει μπορω να βλεπω την συνολικη καταναλωση μεσω καποιων διαγραμματων. αυτο δεν μπορω να φτιαξω. Δεν έχει διαγράμματα, δείχνει μόνο μπάρες ( πιο σωστά κουκίδες ενωμένες με γραμμές) με την ημερησία κατανάλωση. Αν θέλεις κάτι παραπάνω πρέπει να τα φλασαρεις πχ με esphome και να τα ρίξεις στο ha. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 τις ρίχνεις στο tuya και από κει ha χωρίς flash 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 52 λεπτά πριν, marksk είπε τις ρίχνεις στο tuya και από κει ha χωρίς flash Δεν μου έπαιζε σωστά. Άσε που είναι και cloud. Αλλά οκ, σίγουρα πιο εύκολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Local Tuya είναι λίγο μπέρδεμα με τα keys αλλά όταν το ρυθμίσεις μετά παίζει τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaq1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, marksk είπε τις ρίχνεις στο tuya και από κει ha χωρίς flash Με την blitzwolf shp6 μέσω tuya δεν έχεις όμως entities, πάρα μόνο on off. Ο φίλος παραπάνω νομίζω έλεγε για διαγράμματα ή κάνω λάθος?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 shp2 και shp6 έχω και δίνει τα πάντα πχ current: 428 current_consumption: 100.4 voltage: 234.5 οπότε μετά μέσα από ha κάνεις ότι θέλεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Όλα προυποθετουν home assistant ωστόσο! Μέσα από την εφαρμογή δεν μπορώ να κάνω και πολλα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από GeG 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaq1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, marksk είπε shp2 και shp6 έχω και δίνει τα πάντα πχ current: 428 current_consumption: 100.4 voltage: 234.5 οπότε μετά μέσα από ha κάνεις ότι θέλεις Καλημερα, ναι τελικα σωστα λες. ηταν απενεργοποιημενες αυτες οι επιλογες στη "καρτα" της πριζας στο Integration της tuya και επρεπε να τις ενεργοποιησω > Μου βγαζει ομως νουμερα πολλαπλασιασμενα. πχ τη ταση μου τη δειχνει 2300v. @marksk θυμασαι πως μπορουμε να αλλαξουμε τις κλιμακες τους? * scaling δηλ. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από zaq1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, GeG είπε Όλα προυποθετουν home assistant ωστόσο! Μέσα από την εφαρμογή δεν μπορώ να κάνω και πολλα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως. Εννοείται πως αν θέλεις να πας σε next level στήνεις ha. Μετά δεν έχει επιστροφή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Παιζει σε στρογγυλο κουτι που ειναι για διακοτπη με αυτακια να βαλουμε με καποιο τροπο διακοπτη που εναι με βιδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leuteris107 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Spect~ είπε Παιζει σε στρογγυλο κουτι που ειναι για διακοτπη με αυτακια να βαλουμε με καποιο τροπο διακοπτη που εναι με βιδες; Εγώ έβαλα shelly Wall Switch 1 με 4 βίδες και πίσω dimmer 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Καμία ιδέα πως μπορώ να ενσωματώσω στο ha ένδειξη για το πότε εχει ενεργοποιηθεί το "νυχτερινό" ρεύμα. Έχω στον πίνακα το λαμπάκι που με ενημερώνει αλλα θα ήθελα με κάποιο τρόπο να το εχω και στο ha για να το χρησιμοποιήσω σε αυτοματισμούς. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από dimitris_sal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Καλησπέρα Καμία ιδέα πως μπορώ να ενσωματώσω στο ha ένδειξη για το πότε εχει ενεργοποιηθεί το "νυχτερινό" ρεύμα. Έχω στον πίνακα το λαμπάκι που με ενημερώνει αλλα θα ήθελα με κάποιο τρόπο να το εχω και στο ha για να το χρησιμοποιήσω σε αυτοματισμούς. Φωτοαισθητήρας που διαβάζει πότε ανάβει το λαμπάκι; Νομίζω έχει κάνει κάτι τέτοιο ο @than2031995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 40 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Καλησπέρα Καμία ιδέα πως μπορώ να ενσωματώσω στο ha ένδειξη για το πότε εχει ενεργοποιηθεί το "νυχτερινό" ρεύμα. Έχω στον πίνακα το λαμπάκι που με ενημερώνει αλλα θα ήθελα με κάποιο τρόπο να το εχω και στο ha για να το χρησιμοποιήσω σε αυτοματισμούς. Γινεται και με sonoff αλλα θέλει δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 42 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Καλησπέρα Καμία ιδέα πως μπορώ να ενσωματώσω στο ha ένδειξη για το πότε εχει ενεργοποιηθεί το "νυχτερινό" ρεύμα. Έχω στον πίνακα το λαμπάκι που με ενημερώνει αλλα θα ήθελα με κάποιο τρόπο να το εχω και στο ha για να το χρησιμοποιήσω σε αυτοματισμούς. αναλογα τι θελεις κανεις το πιο απλο να φταξεις 2 σενσορες 1 για την καθε περιοδο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα