kostaskontis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 εχω στην εξωπορτα του σπιτιου μας μεσα στα ρολογια της δεη,ενα sonoff basic που χρησιμοποιω το ρελε του για ενα φως και το gpio14 για να παιρνω την καταναλωση του αεριου.Εγω ειμαι στον πρωτο οροφο ακριβως απο πανω.Σε γενικες γραμμες καλα δουλευει ομως εχει αδυναμο wifi σημα και καποιες φορες το χανω...Υπαρχει τπτ αλλο να βαλω που να πιανει καλυτερα?Κατι με εξ. κεραια π.χ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, kostaskontis είπε ενα sonoff basic που χρησιμοποιω το ρελε του για ενα φως και το gpio14 για να παιρνω την καταναλωση του αεριου.Εγω ειμαι στον πρωτο οροφο ακριβως απο πανω.Σε γενικες γραμμες καλα δουλευει ομως εχει αδυναμο wifi σημα και καποιες φορες το χανω...Υπαρχει τπτ αλλο να βαλω που να πιανει καλυτερα αν έχετε κάτω κάποια πριζα μήπως έβαζες ένα repeater? αν μπορείς εξήγησε παραπάνω πως μετράς το αέριο (δεν έχω αέριο αλλά μπορεί του χρόνου να συνδεθούμε και με ενδιαφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 20 ώρες πριν, userAnon είπε αν έχετε κάτω κάποια πριζα μήπως έβαζες ένα repeater? αν μπορείς εξήγησε παραπάνω πως μετράς το αέριο (δεν έχω αέριο αλλά μπορεί του χρόνου να συνδεθούμε και με ενδιαφέρει εχω ηδη βαλει ενα repeater που ειχα ,αλλα το βλεπω μεσοβεζικη λυση...απο οτι εψαξα μια φτηνη λυση για καλυτερο wifi range ειναι να παρω ενα wemos d1 mini pro με εξωτερικη κεραια,flash tasmota ,να εκτυπωσω και ενα κουτακι,να βρω και ενα τροφοδοτικο....σε δουλεια να βρισκομαστε το αεριο το μετραω μεσω του καλωδιου του μετρητη.Δινει ενα pulse καθε 0.01 m3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodoulke Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Έχω σύνδεση σε έξυπνη πρίζα, τρεις λάμπες τύπου vintage και τις ελέγχω μέσω του google home. Θέλω να μειώσω λίγο την φωτεινότητα τους , αγοράζοντας ένα dimmer πρίζας που βρήκα στο skroutz. Υπάρχει περίπτωση να καούν οι λάμπες η πρίζα; Τις συγκεκριμένες λάμπες τις είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια από το eBay και τις χρησιμοποίησα πρώτη φορά τώρα και δεν ξέρω ούτε τι μάρκα είναι ούτε πόσα watτ ούτε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosv7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Καλημέρα σε όλους! Απο χθες έχει ξεκινήσει ένας διακόπτης ρολλων να μου αποσυνδέεται και ενω έκανα restart router κτλ, όλα συνδέονται και αυτός μου εβγαινε offline...! τον αφαίρεσα από το app κ τώρα δεν τον εντοπιζει καν, ένω ό διακόπτης αναβοσβήνει ότι ειναι ετοιμος για επανασυνδεση και κάνει κ τον ηχο που βγάζει όταν είναι σε pairing mode, αλλα παρόλα αυτα δεν τον εντοπιζει με τπτ το app ακόμη και σε AP mode. Nα υποθέσω ότι τα έπαιξε και να τον αλλάξω? Εχει τυχει σε κανέναν? Σημειωτέον ότι υποψιαζομαι ζημιά απο υγρασία...λογω υψηλου % στο δωμάτιο. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leuteris107 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν ο διακόπτης της Aqara συνεργάζεται άμεσα με το conbee II; Έχετε να προτείνετε κάποιον διακόπτη zigbee με ουδέτερο; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, leuteris107 είπε Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν ο διακόπτης της Aqara συνεργάζεται άμεσα με το conbee II; Έχετε να προτείνετε κάποιον διακόπτη zigbee με ουδέτερο; Ευχαριστώ https://phoscon.de/en/conbee2/compatible 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dm_mlnk Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, panosv7 είπε Καλημέρα σε όλους! Απο χθες έχει ξεκινήσει ένας διακόπτης ρολλων να μου αποσυνδέεται και ενω έκανα restart router κτλ, όλα συνδέονται και αυτός μου εβγαινε offline...! τον αφαίρεσα από το app κ τώρα δεν τον εντοπιζει καν, ένω ό διακόπτης αναβοσβήνει ότι ειναι ετοιμος για επανασυνδεση και κάνει κ τον ηχο που βγάζει όταν είναι σε pairing mode, αλλα παρόλα αυτα δεν τον εντοπιζει με τπτ το app ακόμη και σε AP mode. Nα υποθέσω ότι τα έπαιξε και να τον αλλάξω? Εχει τυχει σε κανέναν? Σημειωτέον ότι υποψιαζομαι ζημιά απο υγρασία...λογω υψηλου % στο δωμάτιο. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη Μιλας για τους διακοπτες απο το Ali Αλλαξε τους και βαλε shelly 2.5 , και ακομα καλυτερα φωναξε ηλεκτρολογο να τα συνδέσει. Δεν ειναι λιγες οι φωτιες που εχουν προκληθεί απο κακή ηλεκτρική επαφή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 καλημέρα, γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει σε χρήστες iOS και την εφαρμογη blitzwolf , η οποία δεν υπάρχει πλέον για download? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Θα χρειαστει να γινει αγορα κλιματιστικων. Εχει καποιος να προτεινει καποιο που να παιζει απευθειας με ΗΑ χωρις broadlink? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Spect~ είπε Θα χρειαστει να γινει αγορα κλιματιστικων. Εχει καποιος να προτεινει καποιο που να παιζει απευθειας με ΗΑ χωρις broadlink? Έχω αγοράσει ένα Inventor premium για το υπνοδωμάτιο. Αθόρυβο και συνεργάζεται χωρίς πολλά πολλά με ha. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, Spect~ είπε Θα χρειαστει να γινει αγορα κλιματιστικων. Εχει καποιος να προτεινει καποιο που να παιζει απευθειας με ΗΑ χωρις broadlink? Τα midea παίζουν και τα φασον αυτών αν και προφανώς δεν μπορώ να ξέρω αν παίζουν οοοοοοοολα . Πάντως το carrier Crystal II που έχω, παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, liakjim είπε Τα midea παίζουν και τα φασον αυτών αν και προφανώς δεν μπορώ να ξέρω αν παίζουν οοοοοοοολα . Πάντως το carrier Crystal II που έχω, παίζει. 1 ώρα πριν, marksk είπε Έχω αγοράσει ένα Inventor premium για το υπνοδωμάτιο. Αθόρυβο και συνεργάζεται χωρίς πολλά πολλά με ha. Με ποιο integration? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Με ποιο integration? midea smart aircon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, marksk είπε midea smart aircon Ποιο AC εχεις γιατι διαβαζω πολλα παραπονα για θορυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα