Vagosman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 22/1/2020 στις 11:16 ΠΜ, F117 είπε εγω το έκανα με αυτά τα τρία .... θερμοσίφωνας με χειροκίνητο και απομακρυσμένο έλεγχο https://www.kafkas.gr/proionta/ilektrologiko-yliko/iliko-ragas/cheirismos/rele-ragas/rele-ragas-230v/hager-hlektponomos-25a-230v-2a-esc225_96554/ https://www.kafkas.gr/proionta/ilektrologiko-yliko/iliko-ragas/cheirismos/ragodiakoptes/ragodiakoptes-40a-45a/hager-pagodiakopths-metagogikos-2x40a-sft240_96402/ https://www.itead.cc/sonoff-pow-r2.html Μια απο τις καλύτερες υλοποιήσεις. Kudos. Στις 21/12/2021 στις 9:27 ΠΜ, Spect~ είπε Υπάρχει τρόπος να μπει κατι στον πίνακα που να μετράει την κατανάλωση ρεύματος; Shelly 3EM Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από Vagosman 1 1
F117 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Vagosman είπε Μια απο τις καλύτερες υλοποιήσεις. Kudos. Shelly 3EM Μια παρένθεση...ότι κρατάμε την ήδη υπάρχουσα ασφάλεια και την βάζουμε και αυτή μέσα στο "κύκλωμα" μας 1
kostaskontis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Vagosman είπε Στις 21/12/2021 στις 9:27 ΠΜ, Spect~ είπε Υπάρχει τρόπος να μπει κατι στον πίνακα που να μετράει την κατανάλωση ρεύματος; Shelly 3EM το χρησιμοποιω εγω αρκετο καιρο,ειναι πολυ καλο και ακριβες.
Vpas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Στις 24/1/2019 στις 8:10 ΠΜ, tsakfot είπε Σε λίγες μέρες πιθανότατα θα σας έχω λύσει και αυτό το πρόβλημα Σχεδίασα στο CAD έναν αντάπτορα , πλαστικό 3d printed τον οποίο και αυτό το διάστημα τεστάρω. Στον τοίχο κάθεται άψογα, απλά σπρώχνεις και θηλυκώνει στο κυτίο Σε πρώτη φάση φαίνεται να λειτουργεί άψογα, αλλά θέλω να δω αντοχή στον χρόνο και να διορθώσω κάποιες μικρολεπτομέρειες στις διαστάσεις. Αν έχει κάποιος 3d printer και θέλει να δοκιμάσει, ας με ενημερώσει να του στείλω το .stl ! Καλησπέρα. Μπορώ να έχω το cad αρχείο; Ευχαριστώ
marksk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Συσκευές blitzwolf χωρίς να τις flashαρεις μπαίνουν ; Έχω κάτι shp6 και shp2. μόνο αυτές δεν έχω βάλει ακόμα
liakjim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, marksk είπε Συσκευές blitzwolf χωρίς να τις flashαρεις μπαίνουν ; Έχω κάτι shp6 και shp2. μόνο αυτές δεν έχω βάλει ακόμα Προσωπικά τις φλασαρα με esphome. Θέλει soldering αλλά είναι πολύ εύκολο.
marksk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Κάτι ποιο plug and play. Δεν έχω πολύ χρόνο και έτσι όπως πάμε θα με χωρίσει η γυναίκα, θα με χάσουν τα παιδιά μου 😁
kostaskontis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 16 ώρες πριν, marksk είπε Το ha σε rp2 παίζει μια χαρά μια χαρα ειναι ....δοκιμασε το και μαθε το,ειναι εξαιρετικο για νεους χρηστες που δεν χρειαζεται να γραφουν τπτ σε κωδικα και φτιαχνουν απλα automations.Oταν με το καλο προχωρησεις σε ποιο συνθετα πραγματα το μεταφερεις σε ενα καλυτερο Rpi.
marksk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά το μόνο που μου έμεινε είνει οι blitzwolf συσκευές. τις έκανα reset και τις έβαλα σε tuya αλλά μου τις εμφανίζει όλες στο ha και μπορώ να διαχειριστώ μόνο τη μια. καμιά ιδέα ; κάτι παρόμοιο είχαν και οι λάμπες της yeelink και έπρεπε να ενεργοποιήσω να μπορώ να τις διαχειριστώ μέσω lan, δεν βρίσκω κάτι για τις bw
liakjim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, marksk είπε Κάτι ποιο plug and play. Δεν έχω πολύ χρόνο και έτσι όπως πάμε θα με χωρίσει η γυναίκα, θα με χάσουν τα παιδιά μου 😁 Σε μισή ώρα θα έχεις τελειώσει.
marksk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, liakjim είπε Σε μισή ώρα θα έχεις τελειώσει. Πλάκα κάνεις; Έχει πολύ παιχνίδι εδώ
lalexoulhs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 22 ώρες πριν, Vagosman είπε Μια απο τις καλύτερες υλοποιήσεις. Kudos. Shelly 3EM Να προσθέσετε οπωσδήποτε ασφάλεια! Σε περίπτωση βραχυκυκλώματος δεν έχετε καμία προστασία όπως είναι στο σχέδιο.
kostaskontis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, marksk είπε Πλάκα κάνεις; Έχει πολύ παιχνίδι εδώ xaxax αν δεν το εχεις ξανακανει σου φαινεται βουνο αλλα ειναι πραγματικα ευκολο... εγω ψαχνω μια πριζα που να μετραει καταναλωση σε ,οσο γινεται,πραγματικο χρονο.Την χρειαζομαι για να τσεκαρω το "χαζο" πλυντηριο πιατων μας,να ξερω ποτε ξεκινησε ,ποτε πλενει και ποτε τελειωσε.Τωρα το εχω με μια xiaomi smartplug που "στελνει" καθε 7 με 10 λεπτα τις αλλαγες στην καταναλωση,ψαχνω κατι σαφως πιο γρηγορο...Να ειναι wifi ή zigbee ή να μπορει να φλασαριστει με tasmota.
nickzick Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, kostaskontis είπε xaxax αν δεν το εχεις ξανακανει σου φαινεται βουνο αλλα ειναι πραγματικα ευκολο... εγω ψαχνω μια πριζα που να μετραει καταναλωση σε ,οσο γινεται,πραγματικο χρονο.Την χρειαζομαι για να τσεκαρω το "χαζο" πλυντηριο πιατων μας,να ξερω ποτε ξεκινησε ,ποτε πλενει και ποτε τελειωσε.Τωρα το εχω με μια xiaomi smartplug που "στελνει" καθε 7 με 10 λεπτα τις αλλαγες στην καταναλωση,ψαχνω κατι σαφως πιο γρηγορο...Να ειναι wifi ή zigbee ή να μπορει να φλασαριστει με tasmota. Κάτι τέτοιο? https://www.allsmart.gr/spiti-kipos/ilektrologika/ilektrologiko-uliko/tileheirizomenes-prizes-diakoptes/gosund-eksypni-priza-plug-compact-design-15a?skr_prm=WyI4OThlMGViYS1iYjAxLTQyZjYtOWE3OC0yMGU4NTI5MTY5NDUiLDE2NDI5NTI0MTgzMjkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα