johnzrunner Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Ο Shelly motion είναι wifi με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Αλλά τσιμπημένος σε σχέση με τους zigbee. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Στις 18/1/2022 στις 2:07 ΜΜ, jimbo77 είπε Επειδή δε βρήκα κάτι σχετικό, μήπως έχει βγει κάτι για να αλλάξεις αυτό σε ηλεκτρικό και να είναι συμβατό ιδανικά με homekit/ha; Μάλλον απίθανο, ε; Λογικά πρέπει να γίνει αλλαγή ρολλών και εκεί να μπει κάτι smart. https://www.amazon.de/-/en/s?k=Rademacher+alexa&page=2&crid=21N9Z5WVB9X4B&qid=1642601930&sprefix=rademacher+alexa%2Caps%2C125&ref=sr_pg_2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, lalexoulhs είπε https://www.amazon.de/-/en/s?k=Rademacher+alexa&page=2&crid=21N9Z5WVB9X4B&qid=1642601930&sprefix=rademacher+alexa%2Caps%2C125&ref=sr_pg_2 Και τι ακριβώς θα κάνει με αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbo77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Spect~ είπε Και τι ακριβώς θα κάνει με αυτό; Αυτό δείχνει ενδιαφέρον : https://www.amazon.de/Radmacher-RolloTron-Swivel-Standard-14153019/dp/B013FQJETS/ref=mp_s_a_1_22?crid=21N9Z5WVB9X4B&keywords=Rademacher+alexa&qid=1642618200&sprefix=rademacher+alexa%2Caps%2C125&sr=8-22 Βέβαια δεν πρέπει να έχει smart features Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, jimbo77 είπε Αυτό δείχνει ενδιαφέρον : https://www.amazon.de/Radmacher-RolloTron-Swivel-Standard-14153019/dp/B013FQJETS/ref=mp_s_a_1_22?crid=21N9Z5WVB9X4B&keywords=Rademacher+alexa&qid=1642618200&sprefix=rademacher+alexa%2Caps%2C125&sr=8-22 Βέβαια δεν πρέπει να έχει smart features θεωρητικα με πατεντα μπορεις να το φτιαξεις με ενα shelly. Βαζεις ενα shelly Μεταξυ του καλωδιου που παει στην πριζα και των κουμπιων Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από Spect~ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbo77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Θα συνεχίσω το ψάξιμο νομίζω αλλά αυτό μου δίνει ελπίδες :). με τετοιο κόστος βέβαια μάλλον αλλάζω ρολλα κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, JT71 είπε Ναι το ξέρω οτι είναι ενεργοβόρες για αυτό ήθελα κάτι που να μπορεί να φορτίζει. Θέλω να δω wifi γιατί οι zigbee αισθητήρες που έχω δεν είναι τόσο αξιόπιστοι. Ξέρεις κάποιο συγκεκριμένο αισθητήρα ; Το Zigbee είναι πιο αξιόπιστο από το WiFi σε γενικές γραμμές. Πιθανότερο είναι να φταίει η συσκευή παρά το πρωτόκολλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Θέλω στον κήπο ταινία LED με συμβατότητα HomeKit. Όλο το σπίτι έχει Hue, οπότε θα πήγαινα με τη μία σε Hue Outdoor. Αλλά σ' αντίθεση με τις κλασικές ταινίες Hue, οι Outdoor δεν "κόβονται", ούτε "ενώνονται". Άρα τι κάνουμε; Λύση 1. Απλή ταινία Hue (μη - αδιάβροχη), μέσα σε... διάφανο σωλήνα, γι' αδιαβροχοποίηση; Σιλικόνη κ.λπ στην άκρη και δε συμμαζεύεται; Λύση 2. Απλή αδιάβροχη ταινία (dumb) με HomeKit plug / ενδιάμεσο διακόπτη. Οκ, θα δουλέψει, αλλά χάνω δυνατότητες. Έχω μόνο on-off. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JT71 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Το Zigbee είναι πιο αξιόπιστο από το WiFi σε γενικές γραμμές. Πιθανότερο είναι να φταίει η συσκευή παρά το πρωτόκολλο. Σε zigbee αισθητήρες ποιους χρησιμοποιείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, Haldol είπε Θέλω στον κήπο ταινία LED με συμβατότητα HomeKit. Όλο το σπίτι έχει Hue, οπότε θα πήγαινα με τη μία σε Hue Outdoor. Αλλά σ' αντίθεση με τις κλασικές ταινίες Hue, οι Outdoor δεν "κόβονται", ούτε "ενώνονται". Άρα τι κάνουμε; Λύση 1. Απλή ταινία Hue (μη - αδιάβροχη), μέσα σε... διάφανο σωλήνα, γι' αδιαβροχοποίηση; Σιλικόνη κ.λπ στην άκρη και δε συμμαζεύεται; Λύση 2. Απλή αδιάβροχη ταινία (dumb) με HomeKit plug / ενδιάμεσο διακόπτη. Οκ, θα δουλέψει, αλλά χάνω δυνατότητες. Έχω μόνο on-off. κοιτα govee,onvis,yeelight λεντοταινιες ,δεν ξερω αν ολες εχουν υποστηρηξη για homekit.... αλλιως ψαχνεις aliexpress για "homekit led controller". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, JT71 είπε Σε zigbee αισθητήρες ποιους χρησιμοποιείς; Sonoff. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JT71 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κ γω sonoff έχω motion sensors ZigBee αλλά βγαίνουν συχνά offline κ τελειώνουν τις μπαταρίες γρήγορα.το ίδιο κ το smart button.οι door sensors είναι καλύτεροι αλλά κ αυτοί έχουν βγει offline κάποιες φορές.Εκτος αν έχω πέσει σε ελαττώματικα προϊόντα.Αυτα που παίζουν ασταμάτητα είναι οι wifi door sensor της sonoff όπως κ άλλα προϊόντα wifi της sonoff που έχω ποτέ δεν μου έχουν κάνει προβλήματα.Γι αυτό έψαχνα motion sensor wifi αλλά δεν βρίσκω κάτι άλλο εκτός από Shelly Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από JT71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo X Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Ότι sonoff είχα τα ξήλωσα λόγω αποσυνδέσεων. Πλέον χρησιμοποιώ κυρίως Aqara και αποσυνδέσεις τέλος. Το hub μου είναι conbee 2 σε Home Assistant. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sts4x4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, Έχω εγκαταστήσει εδώ και καιρό αρκετές κάμερες της Srihome, σε σπίτι, εξοχικό, φίλους κτλ. Το τελευταίο διάστημα διαπιστώθηκε ότι ενώ μπορούμε να ακούσουμε κανονικά ήχους από τους χώρους που είναι τοποθετημένες, εντούτοις δεν μπορούμε να ακουστούμε όταν εμείς χρησιμοποιούμε το μικρόφωνο για να μιλήσουμε. Σε κινητά τηλέφωνα Samsung ισχύει στάνταρ, έγιναν δοκιμές με 3 διαφορετικά μοντέλα, σε Xiaomi από την άλλη με ένα Pocophone F1 που έγινε δοκιμή φαινόταν να δουλεύει αλλά με την ένταση του ήχου πολύ χαμηλή. Δεν έχω συναντήσει ξανά κάτι αντίστοιχο και γι αυτό ζητώ την άποψη σας. Εννοείται ότι έχω στείλει μήνυμα και στο support της εταιρείας αλλά ως γνωστόν οι Κινέζοι είτε κάνουν τους Κινέζους, είτε καθυστερούν χαρακτηριστικά στις απαντήσεις τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από sts4x4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilica89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 50 λεπτά πριν, sts4x4 είπε Καλημέρα σε όλους, Έχω εγκαταστήσει εδώ και καιρό αρκετές κάμερες της Srihome, σε σπίτι, εξοχικό, φίλους κτλ. Το τελευταίο διάστημα διαπιστώθηκε ότι ενώ μπορούμε να ακούσουμε κανονικά ήχους από τους χώρους που είναι τοποθετημένες, εντούτοις δεν μπορούμε να ακουστούμε όταν εμείς χρησιμοποιούμε το μικρόφωνο για να μιλήσουμε. Σε κινητά τηλέφωνα Samsung ισχύει στάνταρ, έγιναν δοκιμές με 3 διαφορετικά μοντέλα, σε Xiaomi από την άλλη με ένα Pocophone F1 που έγινε δοκιμή φαινόταν να δουλεύει αλλά με την ένταση του ήχου πολύ χαμηλή. Δεν έχω συναντήσει ξανά κάτι αντίστοιχο και γι αυτό ζητώ την άποψη σας. Εννοείται ότι έχω στείλει μήνυμα και στο support της εταιρείας αλλά ως γνωστόν οι Κινέζοι είτε κάνουν τους Κινέζους, είτε καθυστερούν χαρακτηριστικά στις απαντήσεις τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και σε Xiaomi 360 έπρεπε να κρατήσω πατημένο το μικρόφωνο στην οθόνη και να είναι η ένταση του ήχου στο τέρμα με το πλήκτρο+ , ακουγόταν μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα