johnyboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, netvoice είπε Σε μια σωστή εγκατάσταση ότι έγραψες χρειάζεται. ε ναι το ξέρω, για αυτό βγαίνει τόσο.
fingolfingr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, johnyboy είπε ε ναι το ξέρω, για αυτό βγαίνει τόσο. Τι firewall επελεξες? Εγώ έχω εδώ και καιρό που ψάχνω να βρω χρόνο να στήσω ένα vm με pfsense αλλά... Που χρόνος?
johnyboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, fingolfingr είπε Τι firewall επελεξες? Εγώ έχω εδώ και καιρό που ψάχνω να βρω χρόνο να στήσω ένα vm με pfsense αλλά... Που χρόνος? όλα ubiquity. unify security gateway pro 4, ένα 24αρι poe managed και 3 ap dual band, μάλλον τα lite λόγο μεγέθους αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. εξάλλου έχω πολύ καιρό για αυτά.
netvoice Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, johnyboy είπε όλα ubiquity. unify security gateway pro 4, ένα 24αρι poe managed και 3 ap dual band, μάλλον τα lite λόγο μεγέθους αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. εξάλλου έχω πολύ καιρό για αυτά. mikrotik RB1100X4, rbcapAC, CSS326 και CapsMan, ubiquiti μακρυά..... γνώμη μου πάντα.
johnyboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, netvoice είπε mikrotik RB1100X4, rbcapAC, CSS326 και CapsMan, ubiquiti μακρυά..... γνώμη μου πάντα. ίδωμεν ως τότε. έχει καιρό ακόμα αλλά το συγκεκριμένο σεταπ είναι δοκιμασμένο και σίγουρο.
gippas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, netvoice είπε Ενοεις το HA οτι κάνει 'νερά' ? Εγω το έχω μόνιμα στους 21,5 και η οικογένεια μπορεί να το ανάψει απο διακοπτή (δεν έχει χρειαστεί ποτέ), η Έχεις μια φωτογραφία μήπως;
panoskir Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, netvoice είπε Προγραμματισμό θέλει έτσι κι αλλιώς, πως θα παρείς τις group address αν δεν το προγραμματίσεις, μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν. Στο εξοικονομώ περνάει ότι έχει σχέση με θέρμανση σίγουρα. Δεν είμουν κατανοητός, εννοώ οτι από την στιγμή που θα γίνει ο πρώτος προγραμματισμός με τα group adresses και σου παραδοθεί το knx μετα με HA κάνεις ότι θες μέχρι να προσθέσεις καινούργιο device. 1
netvoice Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, gippas είπε Έχεις μια φωτογραφία μήπως; Του διακόπτη ?
panoskir Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, johnyboy είπε όλα ubiquity. unify security gateway pro 4, ένα 24αρι poe managed και 3 ap dual band, μάλλον τα lite λόγο μεγέθους αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. εξάλλου έχω πολύ καιρό για αυτά. Σε λίγο βγαίνουν και τα ubiquiti wifi6 και μέσα στο 2021 λογικά και wifi6 extended 1
gippas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, netvoice είπε Του διακόπτη ? Ναι, να καταλάβω λίγο πως έχεις κάνει τη σύνδεση
small dj Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Να κάνω μια ερώτηση οποίος γνωρίζει μπορώ να αντιγράψω το 'link' από ένα do button από το iftt? Θέλω να πάρω το link από το do button για να το λειτουργώ και από υπολογιστή. Περιμένω της απάντησης σας.
netvoice Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, gippas είπε Ναι, να καταλάβω λίγο πως έχεις κάνει τη σύνδεση Ο διακόπτης ειναι KNX, και απλά ειναι προγραματισμένος να κλείνει μια επάφη στο actuator που ειναι στον πίνακα.
panoskir Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, gippas είπε Ναι, να καταλάβω λίγο πως έχεις κάνει τη σύνδεση Για να κάνεις το σπίτι σου KNX πρέπει να μιλήσεις με εταιρία ή εξιδεικευμένο ηλεκτρολόγο και να το μελετησεi να σου δώσει προσφορά και να το υλοποιήσεi και να σου παραδοθεί σωστό και ολοκληρωμένο. Δεν μπορείς απλά να φέρεις ενα γνωστό ηλεκτρολόγο και να του πεις φτιάξε μου αυτό το είδα στο internet. π.χ φωτογραφία διακόπτη είναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/7950312/KNX-μπουτόν-2F-6126-01-84-500-ABB.html?from=catspan αλλά υπάρχει και αυτή https://www.skroutz.gr/s/21655064/Vimar-Eikon-EVO-21848-1-Grey.html?from=catspan
thiva7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Επειδή με φτιάξατε τρελά με knx κλπ αλλά δεν έχω τα λεφτά θα πάρω αυτό και βλέπουμε https://www.skroutz.gr/books/129939.EIB-KNX-Τεχνική-ηλεκτρικών-εγκαταστάσεων.html?from=catspan 😂😂
cantonas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Θέλω έναν θερμοστάτη για το καλοριφέρ, έτσι ώστε να έχω την δυνατότητα να το ανάβω πριν φτάσω σπίτι. Επειδή η ώρες μου δεν είναι στάνταρ, δεν με καλύπτει ένας προγραμματιζόμενος που έχω τώρα. Έχουμε άποψη για αυτόν https://www.skroutz.gr/s/16960649/Hysen-HY08-1.html?from=account_favorites ή κάποια παρόμοια πρόταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα