themis_17 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, SakisLeft είπε Θα σε γελάσω...Ιδέα δεν έχω Είναι αυτό που είναι πιο μακριά απο το ρούτερ. Αλλά η απόσταση μεταξύ τους είναι αστεία... Θα δοκιμάσω να τους αλλάξω θέση, να βάλω το ένα στην θέση του άλλου αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρχει διαφορά... για δοκιμασε και πες μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα , Ο μάπας ο ηλεκτρολόγος έχει βάλει το θερμοστατη του καλοριφέρ σε ένα δωμάτιο 9τμ με αποτέλεσμα άλλη θερμοκρασία να έχει εκεί και εντελώς άλλη σε ενιαίο καθιστικό τραπεζαρία κουζίνα 40τμ και σκέφομαι να τον αλλάξω. Εχω δυνατότητα να μεταφέρω καλώδια αλλού ή αλλιώς κιτ με τηλεχειρισμό να δινει εντολη, , καμμιά εμπειρία για θερμοστάτη καλοριφέρ μέχρι 50-70 ευρώ ? Έχετε κάποιον να προτείνετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c-max Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μεταξυ siemens rds110 και Legrand smarter θερμοστατες ποιο προτεινετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Για τον siemens rds110 διάβασα εξαιρετικές κριτικές και απο Ελλάδα αλλά το χειρότερο για μένα ήταν που δεν συνδέεται με alexa και google για τονLegrand smarter δεν έχω γνώμη αλλα με κάποιες λιγες κριτικές που έχω διαβάσει μάλλον δεν εναι τόσο καλός αλλά συνδέεται με alexa και google Σε τοσο ακριβούς θερμοστάτες και για μεγαλύτερη συνδεσιμότητα δες και τον honeywell (πολύ αξιόπιστη εταιρεία) και τον google nest. https://www.amazon.co.uk/Honeywell-Home-Internet-Enabled-Thermostat/dp/B01M3PQJVV/ref=sr_1_17?crid=198L1ZRARX3RA&dchild=1&keywords=honeywell+thermostat&qid=1604180854&s=diy&sprefix=honeywell+thermostat%2Cdiy%2C232&sr=1-17 https://www.amazon.co.uk/Nest-Learning-Thermostat-3rd-Generation/dp/B016PW3JSG/ref=sr_1_3?crid=2127NALDUIIB8&dchild=1&keywords=nest+thermostat&qid=1604180921&s=diy&sprefix=nest+thermostat%2Cdiy%2C271&sr=1-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Κατά τύχη έπεσε στο μάτι μου η moeshome (smart προϊόντα) και έχει τα πάντα. η αλήθεια είναι ότι ενθουσιαστηκα από την ποικιλία που έχουν. τους έχετε υπόψη? έχει δοκιμάσει κανείς? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samtwo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, johnyboy είπε Κατά τύχη έπεσε στο μάτι μου η moeshome (smart προϊόντα) και έχει τα πάντα. η αλήθεια είναι ότι ενθουσιαστηκα από την ποικιλία που έχουν. τους έχετε υπόψη? έχει δοκιμάσει κανείς? Έχω δοκιμάσει διπλό dimmer που κρύβεται πίσω από το διακόπτη. Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο δουλεύει τέλεια και με φωνητικές εντολές από Google. Ο διακόπτης όμως πρέπει να είναι button σαν και αυτούς που είναι στα κουδούνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, samtwo είπε Έχω δοκιμάσει διπλό dimmer που κρύβεται πίσω από το διακόπτη. Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο δουλεύει τέλεια και με φωνητικές εντολές από Google. Ο διακόπτης όμως πρέπει να είναι button σαν και αυτούς που είναι στα κουδούνια έχει και τατς και μπατον. βασικά ότι θέλεις έχει και το επίσημο site στέλνει παντού. Για αυτό με ψήνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
small dj Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Κατεβάζω σήμερα την εφαρμογή ifttt την είχα διαγράψει για κάνα χρόνο μπαίνω μέσα και βλέπω ότι πλέων θέλει συνδρομή. Μου λέει ότι έχω 57 applets να κάνω upgrade η να τα κλείσω. Πλέων το όριο είναι 3 λογικά το ξέρετε εσείς εδώ μέσα. Έχω διορία μέχρι αύριο να κάνω upgrade. Εγώ δεν πρόκειται να κάνω. Η ερώτηση μου είναι ξέρετε κάποια άλλη εφαρμογή σαν αυτή; μπορώ με κάποιο τρόπο να γλιτώνω τα λεφτά; περιμένω απάντηση σας. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, small dj είπε Καλησπέρα μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Κατεβάζω σήμερα την εφαρμογή ifttt την είχα διαγράψει για κάνα χρόνο μπαίνω μέσα και βλέπω ότι πλέων θέλει συνδρομή. Μου λέει ότι έχω 57 applets να κάνω upgrade η να τα κλείσω. Πλέων το όριο είναι 3 λογικά το ξέρετε εσείς εδώ μέσα. Έχω διορία μέχρι αύριο να κάνω upgrade. Εγώ δεν πρόκειται να κάνω. Η ερώτηση μου είναι ξέρετε κάποια άλλη εφαρμογή σαν αυτή; μπορώ με κάποιο τρόπο να γλιτώνω τα λεφτά; περιμένω απάντηση σας. Ευχαριστώ https://www.home-assistant.io/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
small dj Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, panoskir είπε https://www.home-assistant.io/ Το γνωρίζω απλα το home assistant απλά θέλει να τρέχει 24/7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 54 λεπτά πριν, small dj είπε Το γνωρίζω απλα το home assistant απλά θέλει να τρέχει 24/7 Οπότε παίρνεις ένα raspberry pi, το στηνεις, το κρύβεις κάπου και το ξεχνάς. Βέβαια αυτό θέλει χρήματα για τα υλικά αλλά και χρόνο για να το στήσεις. Ανάλογα με τις συσκευές σου και τα applets που είχες, θα μπορούσες να βάλεις alexa app ή google home. Εγώ από εκεί παίζω αλλά είναι πολύ βασικά αυτά που κάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkougis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το Broadlink remote control που να παίζει με Ewelink? μήπως έχει κάτι η Sonoff? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
small dj Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, fingolfingr είπε Οπότε παίρνεις ένα raspberry pi, το στηνεις, το κρύβεις κάπου και το ξεχνάς. Βέβαια αυτό θέλει χρήματα για τα υλικά αλλά και χρόνο για να το στήσεις. Ανάλογα με τις συσκευές σου και τα applets που είχες, θα μπορούσες να βάλεις alexa app ή google home. Εγώ από εκεί παίζω αλλά είναι πολύ βασικά αυτά που κάνω. Καλά δεν χρειάζεται πολύ το είχα για αυτόματους αλλά και για το κινητού πχ άναψε τι φώτα όταν φτάσω σπίτι ή άλλαξε σε κόκκινο τα φώτα όταν χάσω μια κλήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gippas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Στις 1/11/2020 στις 10:26 ΠΜ, johnyboy είπε Κατά τύχη έπεσε στο μάτι μου η moeshome (smart προϊόντα) και έχει τα πάντα. η αλήθεια είναι ότι ενθουσιαστηκα από την ποικιλία που έχουν. τους έχετε υπόψη? έχει δοκιμάσει κανείς? Moeshouse υποθέτω εννοείς, από ότι βλέπω μάρκα σε προϊόντα της Tuya είναι, αυτά που έχουν στο σάιτ τους μπορούν να βρεθούν με άλλες μάρκες (Blitzwolf πχ) φθηνότερα. Κατά τα άλλα τα της Tuya είναι συνήθως αξιοπρεπή. Στις 30/10/2020 στις 2:32 ΜΜ, SakisLeft είπε Θα σε γελάσω...Ιδέα δεν έχω Είναι αυτό που είναι πιο μακριά απο το ρούτερ. Αλλά η απόσταση μεταξύ τους είναι αστεία... Θα δοκιμάσω να τους αλλάξω θέση, να βάλω το ένα στην θέση του άλλου αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρχει διαφορά... Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, δοκίμασε να τους δώσεις fixed IP, μπορεί να βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, gippas είπε Moeshouse υποθέτω εννοείς, από ότι βλέπω μάρκα σε προϊόντα της Tuya είναι, αυτά που έχουν στο σάιτ τους μπορούν να βρεθούν με άλλες μάρκες (Blitzwolf πχ) φθηνότερα. Κατά τα άλλα τα της Tuya είναι συνήθως αξιοπρεπή. ναι Moeshouse. δεν θέλω να μπλέξω με Ali και τρισαλι. Μακριά πλέον. ούτε και με zwave η zigbee. αν δεν κάτσει αυτή θα πάω σε shelly. οι blitzwolf είναι κακάσχημοι κιόλας. ούτε για τσάμπα όχι να πληρώσεις κιόλας. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2020 από johnyboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα